Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Terese Lindroth

Terese Lindroth

Om mig

Sedan 2017 arbetar jag som mäklare hos Fastighetsbyrån Bålsta. Jag älskar att jobba med människor, att hjälpa och förmedla. Min positiva energi, trygghet och lokalkännedom är några av mina styrkor. Efter många års erfarenhet med kundrelaterade affärer har jag bl.a. lärt mig att vara lyhörd, tydlig och målmedveten. Jag brinner för riktigt nöjda kunder och får ofta höra att det märks att jag älskar mitt jobb!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Däckvägen 7, Bålsta - Mansängen, Håbo kommun
  • Sön 5 maj kl 13:00
Däckvägen 7, Bålsta - Mansängen, Håbo kommun, bild 2
Däckvägen 7, Bålsta - Mansängen, Håbo kommun, bild 3

Däckvägen 7

Villa
Bålsta - Mansängen, Håbo kommun
Fastighetsbyrån Bålsta
4 595 000 kr
106 + 106 m²
7 rum
792 m² tomt

På en attraktiv adress med ett hörnläge där solen kan avnjutas hela dagen ligger detta enplanshus med källare. Här finns en stor altan med nedsänkt pool och ett uterum. Lekvänlig tomt inhägnad med staket. Stora renoveringar är gjorda som delvis omdränerat, bytt tak, delvis bytta fönster, installerad luft/vattenvärmepump, fasadmålning, invändigt ett renoverat badrum och nytt kök. Gott om plats i huset och nuvarande ägare har haft mottagning och hyrt ut en del av källaren vilket fungerar utmärkt med den separata ingången. Gott om förvaringsmöjligheter i huset. Centralt läge med gångavstånd till tågstationen. Välkommen att höra av dig till mäklaren för mer information!

  • Premium
Herrgårdsgatan 93, 2tr, Bålsta - Mansängen, Håbo kommun
  • Imorgon kl 11:00
Herrgårdsgatan 93, 2tr, Bålsta - Mansängen, Håbo kommun, bild 2
Herrgårdsgatan 93, 2tr, Bålsta - Mansängen, Håbo kommun, bild 3

Herrgårdsgatan 93, 2tr

Lägenhet
Bålsta - Mansängen, Håbo kommun
Fastighetsbyrån Bålsta
2 495 000 kr
81 m²
3 rum
vån 3/5
5 821 kr/mån
30 802 kr/m²

På plan två, tredje våningen, finns nu denna trivsamma trea i nyskick till salu. Bra ljusinsläpp och fin utsikt från balkongen som har perfekt solläge. Välisolerat hus och lugnt område. Påkostade materialval som parkettgolv och helkaklat dusch-/tvättrum. Vitvaror från Electrolux, kök och duschinredning från Marbodal. Lägenheten är stilren och bra planerad. Gott om plats för kläder och förvaring i rejäla garderober. I källaren finns separat gallerförråd samt gemensamt cykelrum. Gångavstånd till centrum, tågstation, ICA Maxi, men även Mälaren och mysiga naturstråk. Välkommen att höra av dig till mäklaren om du vill veta mer eller boka visning!

  • Premium
  • Hiss
Vretvägen 52, Häggeby - Vreta, Håbo kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Vretvägen 52, Häggeby - Vreta, Håbo kommun, bild 2
Vretvägen 52, Häggeby - Vreta, Håbo kommun, bild 3

Vretvägen 52

Villa
Häggeby - Vreta, Håbo kommun
Fastighetsbyrån Bålsta
1 995 000 kr
70 m²
3 rum
1 472 m² tomt

På en lugn gata i naturskönt område nära Mälaren finns nu Vretvägen 52 till salu. Rogivande läge med baksida mot skog. Stor tomt med rymlig altan och solläge hela dagen. Isolerat garage som är omgjort till rum med indraget sommarvatten. Carport intill och förråd med hundrastgård. Huset målades 2019 och 2020 byttes köket ut. Det finns två öppna spisar, varav den ena är placerad i det isolerade uterummet. I vardagsrummet sitter en luft-/luftvärmepump från 2020 som värmer upp huset. Fiber finns indraget. Vreta ligger lantligt med närhet till fin natur, historiska miljöer och Mälarvatten. Bra pendlingsavstånd till hela Mälardalen. Buss till Bålsta passerar på Sigtunavägen. Flexibelt tillträde. Välkommen att höra av dig till mäklaren om du vill veta mer eller boka visning!

  • Premium
  • Uteplats
Björkvallen 23, Bålsta - Gamla Bålsta, Håbo kommun
  • Imorgon
Björkvallen 23, Bålsta - Gamla Bålsta, Håbo kommun, bild 2
Björkvallen 23, Bålsta - Gamla Bålsta, Håbo kommun, bild 3

Björkvallen 23

Lägenhet
Bålsta - Gamla Bålsta, Håbo kommun
Fastighetsbyrån Bålsta
2 195 000 kr
72 m²
3 rum
vån 2/2
4 720 kr/mån
30 486 kr/m²

Centralt i Gamla Bålsta finns nu denna fina trea som är i nyskick! Lägenheten har genomgående ljusa och moderna materialval. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum passar utmärkt för socialt umgänge. Här bor du i en välplanerad lägenhet med goda förvaringsmöjligheter i form av förråd, flertalet garderober samt förråd i länga utanför. Energieffektivt boende då föreningen har både bergvärme och solceller. Parkeringsplats finns precis utanför för 100 kr/månad och det finns även elbilsladdare. Flexibelt tillträde. Välkommen att höra av dig till mäklaren om du vill veta mer eller boka visning!

  • Premium
  • Balkong
Lindegårdsvägen 69, Bålsta - Väppeby Äng, Håbo kommun

Lindegårdsvägen 69

Lägenhet
Bålsta - Väppeby Äng, Håbo kommun
Fastighetsbyrån Bålsta
2 295 000 kr
75,8 m²
4 rum
vån 2/2
5 974 kr/mån
30 277 kr/m²

Med 10 minuters gångavstånd till centrum och stationen ligger denna fina fyra! Lugnt och idylliskt läge med närhet till mysiga naturstråk. Hörnlägenhet med minimal insyn, genomgående ljusa materialval och fint ljusinsläpp. Öppen planlösning mellan sällskapsutrymmena kök och vardagsrum. Gott om förvaring i form av klädkammare i lägenheten, förråd i länga utanför och ett gemensamt förråd för hela huset. Möjlighet att odla intill. Parkeringsplats utanför ingår i avgiften. Flexibelt tillträde. Trevlig förening med stabil ekonomi och god service. Välkommen att höra av dig till mäklaren om du vill veta mer eller boka visning!

Viktoriastigen 19, bv, Bålsta - Centrum, Håbo kommun
  • Budgivning med BankID pågår
  • Sön 5 maj
Viktoriastigen 19, bv, Bålsta - Centrum, Håbo kommun, bild 2
Viktoriastigen 19, bv, Bålsta - Centrum, Håbo kommun, bild 3

Viktoriastigen 19, bv

Lägenhet
Bålsta - Centrum, Håbo kommun
Fastighetsbyrån Bålsta
1 595 000 kr
52,5 m²
2 rum
3 560 kr/mån
30 381 kr/m²

Ett bekvämt boende i markplan med en stor altan om ca 25 kvm från 2023. Gräsmatta framför altanen och en häck. Smart planlösning som är öppen mellan kök och vardagsrum. Gott om förvaring i form av klädkammare och garderober i lägenheten. Precis utanför finns ett förråd om ca 3,5 kvm och i byggnaden intill finns ett gallerförråd. Tvättstuga finns på entréplan i samma hus och i duschrummet finns en egen tvättmaskin. Nya eluttag överallt med USB-uttag. Kort gångväg till centrum med affärer, restauranger och tågstation. Flexibelt tillträde. Välkommen att höra av dig till mäklaren om du vill veta mer eller boka visning!

  • Premium
  • Hiss
Geires väg 2, Bålsta - Eneby, Håbo kommun

Geires väg 2

Villa
Bålsta - Eneby, Håbo kommun
Fastighetsbyrån Bålsta
3 800 000 kr
180 m²
7 rum
933 m² tomt

Barnvänligt boende i ett lugnt område nära skola med åk F-9. Rymlig villa med flera sällskapsutrymmen och fem stora sovrum. Huset är renoverat under åren 2011-2020 med bl.a. utbytta fönster, tak och ytskikt. Insynsskyddat hörnläge. Altan och stor gräsmatta på baksidan. På framsidan finns en utbyggd balkong med eftermiddags-/kvällssol. Fiber finns indraget via Sappa (tidigare Lyssna & Njut). Bra pendlarläge nära busshållplatser samt cykelväg till centrum och pendeltåg. Även närlivsbutik och nybyggd stor lekplats i närheten. Välkommen att höra av dig till mäklaren om du vill veta mer eller boka visning!

Rodervägen 7B, Bålsta - Mansängen, Håbo kommun

Rodervägen 7B

Radhus
Bålsta - Mansängen, Håbo kommun
Fastighetsbyrån Bålsta
3 500 000 kr
119 m²
5 rum
179 m² tomt

Ring, mejla, smsa för visning! Med ett bekvämt läge mellan centrum med tågstationen och Ica Maxi ligger Rodervägen 7B. Gångavstånd till flertalet affärer, restauranger och skolor. Huset helrenoverades 2017. Alla ytskikt, vitvaror, värmepannan och fönster byttes ut. Samfälligheten ansvarar för tak och krypgrund och fastigheten är stambytt. Genomgående ljusa ytskikt och luftiga sällskapsytor. Gott om förvaring med garderob i hall, klädkammare och platsbyggda garderober på det övre planet. Stor altan och förråd på baksidan, Egen parkeringsplats och gott om gästparkeringar. Det finns även lediga garageplatser att hyra. Fiber finns indraget via Sappa (tidigare Lyssna och Njut) och det är möjligt att överta larm. Flexibelt tillträde. Välkommen att höra av dig till mäklaren om du vill veta mer eller boka visning!

Buskvretsvägen 4, Övergran, Håbo kommun

Buskvretsvägen 4

Villa
Övergran, Håbo kommun
Fastighetsbyrån Bålsta
4 100 000 kr
101 m²
4 rum
1 517 m² tomt

Ring, mejla eller smsa för att boka visning! Ägaren söker en central lägenhet i Bålsta eller riktningen mot Järfälla och kan tänka sig en bytesaffär. Med närhet till Övergrans kyrka och vackra Ryssviken i Mälaren ligger denna lantligt belägna enplansvilla med isolerat garage. Huvudbyggnaden har vattenburen värme och i garaget finns en luftvärmepump. Nylagt enhetligt 1-stavs vitlaserat askparkettgolv i huset. I vardagsrummet finns en nyinstallerad braskamin. En stor altan med tak över groventrén sträcker sig runt halva huset. Även utgång till altanen från vardagsrummet. Det finns ett staket och trappa till trädgården. Uppfarten på framsidan är breddad och avgrusad. Här finns plats för både bilar och exempelvis husvagn för den som behöver uppställningsplats. En kort promenad bort ligger busshållplats och med bil tar det ca 8 min till Bålsta centrum med tågstationen. Bra pendlingsmöjligheter till Uppsala/Stockholm/Enköping/Västerås. Välkommen att höra av dig till mäklaren om du vill veta mer!

Vallmovägen 28, Bålsta - Viby Äng, Håbo kommun

Vallmovägen 28

Lägenhet
Bålsta - Viby Äng, Håbo kommun
Fastighetsbyrån Bålsta
2 250 000 kr
75 m²
4 rum
vån 2/2
6 513 kr/mån
30 000 kr/m²

Ring, mejla eller smsa för att boka visning! Här är det perfekta boendet för dig som behöver en rymlig lägenhet med låga driftskostnader och samtidigt söker lugn och närhet till naturen! Balkong i soligt läge med vy över skog och Vibyspåret. Extra takhöjd, rikligt med ljusinsläpp och genomgående fina ytskikt. Gott om förvaringsmöjligheter med flertalet garderober och klädkammare. Eget förråd på gården och närhet till egen asfalterad p-plats med elbilsladdare. Från Kalmarleden går bussar som tar dig till Bålsta centrum med tågstationen. Fiber finns indraget från Sappa (tidigare Lyssna & Njut). Välkommen att kontakta mäklaren om du vill veta mer eller boka visning!

Gropenvägen 22B, Skokloster - Slottsskogen, Håbo kommun

Gropenvägen 22B

Radhus
Skokloster - Slottsskogen, Håbo kommun
Fastighetsbyrån Bålsta
2 650 000 kr
103 m²
5 rum
5 504 kr/mån
25 728 kr/m²

Ring, mejla eller smsa för att boka visning! I natursköna Slottsskogen ligger Gropenvägen 22B näst längst in på återvändsgata med skogsallmänning mot fram- och baksida, i ett område byggt 2018! Grind på baksidan och stig ner till badplatsen som ligger ca 300 m bort. Bred uppfart med plats för många bilar. Carport och förråd. Insynsskyddad tomt med tujahäck och staket. Solläge hela dagen. Påkostat med bl.a. 1-stavsparkettgolv i ek, helkaklade badrum, kök med bänkskivor i komposit och vitvaror från Electrolux. Bekvämt boende i bostadsrättsform med låga driftskostnader. Närhet till bl.a. affär, skola, buss, gym, poolområde och Mälaren med bad- och båtplats. Välkommen att höra av dig till mäklaren om du vill veta mer eller boka visning!

Sävsångarvägen 3, Skokloster - Söderskogen, Håbo kommun
  • Imorgon kl 15:00

Sävsångarvägen 3

Villa
Skokloster - Söderskogen, Håbo kommun
Fastighetsbyrån Bålsta
2 750 000 kr
78 + 68 m²
4 rum
1 101 m² tomt

Ring, smsa eller mejla för visning! På en lugn gata med kort promenadavstånd till bad- och båtplats finns nu denna mysiga fastighet till salu! Bred uppfart och vidbyggt garage. Stor tomt med flera altaner. Gäststuga om 20 kvm från 2003 där man har bott permanent och ny altan från 2022. Det finns idag tre sovrum i huset, men det går att skapa minst ett till. Huset är väl underhållet med bl.a. nytt tak, ventilationssystem, badrum, två luft-/luftvärmepumpar och delvis dränerat. I vardagsrummet finns en braskamin. Fiber finns installerat. Bra pendlingsavstånd till bl.a. Stockholm, Arlanda, Bålsta, Enköping och Uppsala. Nära till bl.a. mataffär, postombud, restauranger, poolområde, slottet, gym, skolor, bad- och båtplats. Härliga strövområden intill Mälaren och svampskogen inpå knuten. Välkommen att höra av dig till mäklaren om du vill veta mer eller boka visning!

  • Plus
Björkvallen 51, Bålsta - Gamla Bålsta, Håbo kommun

Björkvallen 51

Lägenhet
Bålsta - Gamla Bålsta, Håbo kommun
Fastighetsbyrån Bålsta
2 195 000 kr
72 m²
3 rum
vån 1/2
4 720 kr/mån
30 486 kr/m²

Ring, mejla eller smsa för att boka visning! Med uteplats i soligt läge finns nu Björkvallen 51 till salu! Föreningen tillåter att altanen byggs ut och staket sätts upp. Lägenheten är som ny med genomgående ljusa och moderna materialval. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum passar utmärkt för socialt umgänge. Här bor du i en välplanerad lägenhet med goda förvaringsmöjligheter i form av förråd, flertalet garderober samt förråd i länga utanför. Energieffektivt boende då föreningen har både bergvärme och solceller. Parkeringsplats finns precis utanför för 100 kr/månad och det finns även elbilsladdare. Centralt läge i Gamla Bålsta med gångavstånd till bl.a. affär, skolor, flertalet restauranger, centrum och tågstationen. Välkommen att höra av dig till mäklaren om du vill veta mer eller boka visning!

Långlötsvägen 10, Skokloster, Håbo kommun

Långlötsvägen 10

Gård/Skog
Skokloster, Håbo kommun
Fastighetsbyrån Bålsta
4 495 000 kr
76 m²
4 rum
3 689 m² tomt

Ring, mejla eller smsa för att boka visning! Tröttnat på att trängas med grannar? Då kan den här lilla hästgården längst in på en återvändsgata omgiven av naturreservat vara rena drömmen! Stallet på 100 kvm är från 2012 och har fyra stora boxar, bred stallgång, foder- och sadelkammare. Ca 2,5 ha beteshagar kan arrenderas. Skrittavstånd till ridhus på Bengtsboda. Huset byggdes ut 1998 och taket på den äldre delen byttes 2021. På tomten finns även ett stort garage, hönshus, pumphus, förråd, jordkällare och vedskjul. Det finns många ridvägar i direkt anslutning och Upplandsleden går förbi i närheten. Bra pendlingsavstånd till exempelvis Bålsta, Arlanda, Enköping, Stockholm och Uppsala. Flexibelt tillträde. Välkommen att höra av dig till mäklaren om du vill veta mer!

Äppelvägen 4, bv, Bålsta - Centrum, Håbo kommun

Äppelvägen 4, bv

Lägenhet
Bålsta - Centrum, Håbo kommun
Fastighetsbyrån Bålsta
1 800 000 kr
63 m²
1.5 rum
4 746 kr/mån
28 571 kr/m²

Ring, mejla eller smsa för att boka visning! På bottenvåningen med stor uteplats i söderläge finns nu denna centrala lägenhet i populära Brf Äpplet till salu! Det helkaklade duschrummet renoverades 2017 och har golvvärme. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Gott om förvaring i lägenheten med stor hall med garderober och en separat klädkammare. På samma våning finns den gemensamma tvättstugan och ytterligare ett förråd som tillhör lägenheten. I föreningen finns kvarterslokal, övernattningslägenhet och bastu. Närhet till det mesta, som exempelvis centrum, tågstation, restauranger, skolor och vårdcentral. Tillträdet är flexibelt. Välkommen att höra av dig mäklaren om du vill veta mer eller boka visning!

  • Hiss
Vipvägen 18, Bålsta - Västerängen, Håbo kommun

Vipvägen 18

Villa
Bålsta - Västerängen, Håbo kommun
Fastighetsbyrån Bålsta
3 595 000 kr
113 m²
5 rum
352 m² tomt

Ring, mejla eller smsa för att boka visning! Välkommen till denna fina enplansvilla med centralt läge! Här har man gjort löpande underhåll, bl.a. bytt fönster till 3-glas isoler, tilläggsisolerat vinden och lagt nytt plåttak. Det finns två helkaklade badrum med golvvärme och huset har genomgående välhållna, fina ytskikt. Baksidan är som en oas i söderläge och det är alltid något som blommar under vår/sommar. Här finns en stor altan, delvis under tak. Ytterligare altaner på framsidan och baksidan. På baksidan finns även ett förråd. Insynsskyddad tomt och solläge hela dagen. Garage i länga. Fiber finns indraget i huset. Fina promenadstråk leder till bl.a. centrum, tågstation, skola och förskola. Barnvänligt och bilfritt område med närhet till grönytor, skog och lekplatser. Välkommen att höra av dig till mäklaren om du vill veta mer!

Kanalvägen 4D, Bålsta - Gamla Bålsta, Håbo kommun

Kanalvägen 4D

Radhus
Bålsta - Gamla Bålsta, Håbo kommun
Fastighetsbyrån Bålsta
3 995 000 kr
100 + 15 m²
4 rum
302 m² tomt

Ring, smsa eller mejla för att boka visning! Charmigt 60-talsradhus på hörntomt centralt i gamla delen av Bålsta. Ett hus utöver det vanliga med stilrena tillval och hög standard. Alla ytskikt är nya 2022, badrum med godkänd dokumentation från försäkringsbolag, enhetligt vitlaserat parkettgolv och våtutrymmen med klinker i Öländsk kalkstensimitation. I februari installerades en luft-/vattenvärmepump. All el, vattenrör och avloppsrör är utbytta. Uppfarten är breddad och asfalterad och rymmer tre bilar. Garaget har delvis ny panel och är nymålat. Baksidan ramas in av en tät thujahäck och här finns en nybyggd altan. Solläge hela dagen på tomten. Gångavstånd till bl.a. förskolor, skolor, buss, affärer, restauranger, centrum och naturen. Ca 1,7 km till tågstationen. Välkommen att höra av dig till mäklaren om du vill veta mer eller boka visning!

Visar alla 17