Mäklare Terese Lindroth

Terese Lindroth

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljningar
Granitvägen 12, Bålsta - Skörby, Håbo kommun

Granitvägen 12

Radhus
Bålsta - Skörby, Håbo kommun
Fastighetsbyrån Bålsta

2 795 000 kr

116 m²

5 rum

5 532 kr/mån

24 095 kr/m²

Välplanerat parhus i bekväm bostadsrättsform med ett helt nytt kök med ljusgråa luckor! Genomgående ljusa och fräscha ytskikt. Två badrum och separat tvättstuga. Föreningen ansvarar för värmepannan. Den byttes 2022. Det tidigare förrådet har gjorts om till ett extra sovrum så att det nu finns fyra sovrum. Insynsskyddad baksida med staket och perfekt solläge. Inglasat uterum med utgång från vardagsrummet. På baksidan finns ett isolerat gästhus och ett växthus. Asfalterad uppfart, garage och altan på framsidan. Rogivande och barnvänligt område nära naturen. Busshållplats och förskola alldeles i närheten. Stabil förening med god ekonomi. Inga avgiftshöjningar är planerade. Det diskuteras om solpaneler ska installeras. Snabbt tillträde möjligt. Välkommen att höra av dig till mäklaren om du vill veta mer eller boka visning via annonsen!

Snäppvägen 27, Bålsta - Västerängen, Håbo kommun

Snäppvägen 27

Villa
Bålsta - Västerängen, Håbo kommun
Fastighetsbyrån Bålsta

3 350 000 kr

93 m²

4 rum

248 m² tomt

Välkommen till denna fina enplansvilla med centralt läge! Väl underhållet hus med ny takbeklädnad, utbytta fönster till 3-glas, två helkaklade badrum med kvalitetsintyg, nyare luft-/luftvärmepump, varmvattenberedare och element. Stort kök med utgång till det inglasade uterummet på baksidan. Insynsskyddad baksida med en friggebod från 2022 och ett förråd. Garage i länga. Fiber finns indraget i huset. Fina promenadstråk leder till bl.a. centrum, station, skola och förskola. Barnvänligt och bilfritt område med närhet till grönytor, skog och lekplatser. Välkommen att höra av dig till mäklaren om du vill veta mer eller boka visning via annonsen!

Tegvägen 3B, Bålsta - Väppeby Äng, Håbo kommun

Tegvägen 3B

Lägenhet
Bålsta - Väppeby Äng, Håbo kommun
Fastighetsbyrån Bålsta

2 500 000 kr

69 m²

3 rum

4 232 kr/mån

36 232 kr/m²

Trerummare i nyskick med egen parkering utanför! Uteplats och gräsmatta i soligt läge. Perfekt för den odlingsintresserade! Gott om ljusinsläpp i lägenheten och genomgående moderna materialval med ljusa ytskikt. Kök och vardagsrum i öppen planlösning. Utanför finns ett rymligt förråd i länga. Gångavstånd till både centrum och pendeltåg. Här finns också fina promenadstråk och närhet till Mälaren. Välkommen att höra av dig till mäklaren om du vill veta mer eller boka visning via annonsen!

Uddvägen 6, Bålsta - Frösundavik, Håbo kommun
  • Imorgon kl 14:30

Uddvägen 6

Villa
Bålsta - Frösundavik, Håbo kommun
Fastighetsbyrån Bålsta

6 500 000 kr

156 m²

6 rum

857 m² tomt

Välkommen till ett hus med genomgående hög standard och fint skick byggt 2018! Skattefritt till år 2032. Privat och rogivande läge på en lugn återvändsgata. Härlig tomt mot allmänning. Det soliga läget passar perfekt för odling. Gångavstånd till bad- och båtplats. Genomtänkt och socialt planerad planlösning med öppna ytor och skjutbart glasparti till den stora altanen. Luftigt med extra takhöjd och rikligt med ljusinsläpp. Fina tillval som exempelvis badrum med stora klinkerplattor i grått och kök med 80 cm bred induktionshäll, nedsänkta uttag och stor köksö med förvaring och sittutrymme. Centralt placerad i vardagsrummet finns en kamin. Gott om förvaringsmöjligheter i trappförråd, klädkammare och flertalet garderober. I förrådet intill carporten finns tre garderober. Det är även möjligt att förvara i de två vindsutrymmena. I Frösundavik erbjuds livskvalitet intill Mälaren med badplats ca 250 m bort och fina promenadstråk. Bekvämligheter som förskola och LIFVS-butik i området och ett aktivitetsområde där det finns något för alla åldrar. Busshållplats i området med buss till centrum och stationen på några minuter. Välkommen att höra av dig till mäklaren om du vill veta mer eller boka visning via annonsen!

  • Plus
Sävsångarvägen 3, Skokloster - Söderskogen, Håbo kommun

Sävsångarvägen 3

Villa
Skokloster - Söderskogen, Håbo kommun
Fastighetsbyrån Bålsta

3 000 000 kr

78 m²

4 rum

1 101 m² tomt

På en lugn gata med kort promenadavstånd till bad- och båtplats finns nu denna mysiga fastighet till salu! Inom kort ska granar tas bort framför tomten så att sjön kommer synas tydligt. Bred uppfart och vidbyggt garage. Stor tomt med flera altaner och gäststuga om 20 kvm. Det finns idag tre sovrum, men det går att skapa minst ett till. Huset är väl underhållet som bl.a. nytt tak, ventilationssystem, badrum, två luft-/luftvärmepumpar och delvis dränerat. I vardagsrummet finns en braskamin. Fiber finns installerat. Bra pendlingsavstånd till bl.a. Stockholm, Arlanda, Bålsta, Enköping och Uppsala. Nära till bl.a. mataffär, postombud, restauranger, poolområde, slottet, gym, skolor, bad- och båtplats. Härliga strövområden intill Mälaren och svampskogen inpå knuten. Välkommen att höra av dig till mäklaren om du vill veta mer eller boka visning!

  • Plus
Skeppsvägen 31D, Bålsta - Mansängen, Håbo kommun

Skeppsvägen 31D

Radhus
Bålsta - Mansängen, Håbo kommun
Fastighetsbyrån Bålsta

3 100 000 kr

98 m²

4 rum

424 m² tomt

Charmigt enplansradhus med hörnläge i lugnt område med gångavstånd till centrum och stationen. Härlig baksida med perfekt solläge och gräns mot allmänning. Till huset hör ett garage i länga och på gaveln av huset finns ett förråd. Taket byttes 2013 och på liknande hus har vissa inrett vinden, vilket är ett bra alternativ om det finns behov av mer utrymme. Duschrummet renoverades 2011. En omgivning med fina promenadstråk. Förskola, skola, affärer, restauranger och tågstation inom gångavstånd. Välkommen att höra av dig till mäklaren om du vill veta mer eller boka visning via annonsen!

Lindegårdsvägen 69, Bålsta - Väppeby Äng, Håbo kommun

Lindegårdsvägen 69

Lägenhet
Bålsta - Väppeby Äng, Håbo kommun
Fastighetsbyrån Bålsta

2 700 000 kr

75,8 m²

4 rum

5 800 kr/mån

35 620 kr/m²

Med 10 minuters gångavstånd till centrum och stationen ligger denna fina fyra! Lugnt och idylliskt läge med närhet till mysiga naturstråk. Hörnlägenhet med minimal insyn, genomgående ljusa materialval och fint ljusinsläpp. Öppen planlösning mellan sällskapsutrymmena kök och vardagsrum. Gott om förvaring i form av klädkammare i lägenheten, förråd i länga utanför och ett gemensamt förråd för hela huset. Möjlighet att odla intill. Parkeringsplats utanför ingår i avgiften. Flexibelt tillträde. Trevlig förening med stabil ekonomi och god service. Välkommen att höra av dig till mäklaren om du vill veta mer eller boka visning via annonsen!

Visar alla 7