Mäklare Terese Lindroth

Terese Lindroth

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Viktoriastigen 19, bv, Bålsta - Centrum, Håbo kommun
  • Sön 3 mar kl 15:20
Viktoriastigen 19, bv, Bålsta - Centrum, Håbo kommun, bild 2
Viktoriastigen 19, bv, Bålsta - Centrum, Håbo kommun, bild 3

Viktoriastigen 19, bv

Lägenhet
Bålsta - Centrum, Håbo kommun
Fastighetsbyrån Bålsta
1 595 000 kr
52,5 m²
2 rum
3 560 kr/mån
30 381 kr/m²

Ett bekvämt boende i markplan med en stor altan om ca 25 kvm från 2023. Gräsmatta framför altanen och insynsskydd av en häck som blir helt tät till våren. Smart planlösning som är öppen mellan kök och vardagsrum. Gott om förvaring i form av klädkammare och garderober i lägenheten. Precis utanför finns ett förråd om ca 3,5 kvm och i byggnaden intill finns ett gallerförråd. Tvättstuga finns på entréplan i samma hus och i duschrummet finns en egen tvättmaskin. Nya eluttag överallt med USB-uttag. Kort gångväg till centrum med affärer, restauranger och tågstation. Flexibelt tillträde. Välkommen att höra av dig till mäklaren om du vill veta mer eller boka visning!

  • Premium
  • Hiss
Kantorsvägen 9, Skokloster - Slottsskogen, Håbo kommun
Kantorsvägen 9, Skokloster - Slottsskogen, Håbo kommun, bild 2
Kantorsvägen 9, Skokloster - Slottsskogen, Håbo kommun, bild 3

Kantorsvägen 9

Villa
Skokloster - Slottsskogen, Håbo kommun
Fastighetsbyrån Bålsta
3 500 000 kr
101 m²
4 rum
703 m² tomt

Ring, mejla eller smsa för visning! Med gångavstånd till bl.a. Mälaren, affär, skola och busshållplats ligger Kantorsvägen 9 som fortfarande är i nyskick! Energisnålt hus med solpaneler och dessutom är det skattefritt! Modern och socialt utformad planlösning. Öppet mellan kök och vardagsrum, tvättstuga med praktisk groventré, stort badrum och ett av de tre sovrummen är inrett som dressingroom. Fin tomt med bred uppfart, mur, altaner och garage med isolerade väggar. Fiber indraget från Bålsta Kabel-TV. Välkommen att höra av dig till mäklaren om du vill veta mer!

  • Premium
Stockholmsvägen 30, Bålsta - Gamla Bålsta, Håbo kommun

Stockholmsvägen 30

Lägenhet
Bålsta - Gamla Bålsta, Håbo kommun
Fastighetsbyrån Bålsta
1 650 000 kr
59 m²
2 rum
4 649 kr/mån
27 966 kr/m²

Med ett centralt läge i Gamla Bålsta och endast ca 10 min gångavstånd till centrum och tågstationen finns nu denna trivsamma tvåa till salu. Stor balkong med perfekt solläge som passar utmärkt för den odlingsintresserade. Välhållen hörnlägenhet med härligt ljusinsläpp och extra takhöjd (2,65 m). Rymlig hall med klinkergolv och stora platsbyggda garderober. Genomgående parkettgolv utom i hall och badrum. I källaren finns ett förråd som tillhör lägenheten och den gemensamma tvättstugan. Välkommen att kontakta mäklaren om du vill veta mer eller boka visning!

  • Hiss
Geires väg 2, Bålsta - Eneby, Håbo kommun

Geires väg 2

Villa
Bålsta - Eneby, Håbo kommun
Fastighetsbyrån Bålsta
3 995 000 kr
180 m²
7 rum
933 m² tomt

Barnvänligt boende i ett lugnt område nära en skola med åk F-9. Rymlig villa med flera sällskapsutrymmen och fem stora sovrum. Huset är renoverat under åren 2011-2020 med bl.a. utbytta fönster, tak och ytskikt. Insynsskyddat hörnläge. Altan och stor gräsmatta på baksidan. På framsidan finns en utbyggd balkong med eftermiddags-/kvällssol. Fiber finns indraget via Sappa (tidigare Lyssna & Njut). Bra pendlarläge nära busshållplatser samt cykelväg till centrum och pendeltåg. Även närlivsbutik och nybyggd stor lekplats i närheten. Välkommen att höra av dig till mäklaren om du vill veta mer eller boka visning!

Tegvägen 1F, Bålsta - Väppeby Äng, Håbo kommun

Tegvägen 1F

Lägenhet
Bålsta - Väppeby Äng, Håbo kommun
Fastighetsbyrån Bålsta
2 295 000 kr
81 m²
4 rum
vån 2/2
6 200 kr/mån
28 333 kr/m²

Ring, mejla eller smsa för att boka visning! Med ett bra läge i området finns nu denna ljusa och fräscha fyra till salu! 10 min gångavstånd till centrum och stationen. Mysiga naturstråk med promenadvägar intill. Lägenheten har öppen planlösning mellan sällskapsutrymmena kök och vardagsrum. Balkong med solläge från lunch till kväll. Här finns en markis. Från framsidan kan förmiddagssolen avnjutas. Gott om förvaringsmöjligheter i form av garderober, klädkammare och förråd i länga utanför. Möjlighet att överta larm från Verisure. Flexibelt tillträde. Välkommen att höra av dig till mäklaren om du vill veta mer eller boka visning!

Rodervägen 7B, Bålsta - Mansängen, Håbo kommun
  • Budgivning pågår

Rodervägen 7B

Radhus
Bålsta - Mansängen, Håbo kommun
Fastighetsbyrån Bålsta
3 500 000 kr
119 m²
5 rum
179 m² tomt

Ring, mejla, smsa för visning! Med ett bekvämt läge mellan centrum med tågstationen och Ica Maxi ligger Rodervägen 7B. Gångavstånd till flertalet affärer, restauranger och skolor. Huset helrenoverades 2017, alla ytskikt byttes ut, vitvaror, värmepannan och fönster. Samfälligheten ansvarar för tak och krypgrund och fastigheten är stambytt. Genomgående ljusa ytskikt och luftiga sällskapsytor. Gott om förvaring med garderob i hall, klädkammare och platsbyggda garderober på det övre planet. Stor altan och förråd på baksidan, Egen parkeringsplats och gott om gästparkeringar. Det finns även lediga garageplatser att hyra. Fiber finns indraget via Lyssna och njut och det är möjligt att överta larm. Flexibelt tillträde. Välkommen att höra av dig till mäklaren om du vill veta mer eller boka visning!

Buskvretsvägen 4, Övergran, Håbo kommun

Buskvretsvägen 4

Villa
Övergran, Håbo kommun
Fastighetsbyrån Bålsta
4 100 000 kr
101 m²
4 rum
1 517 m² tomt

Ring, mejla eller smsa för att boka visning! Med närhet till Övergrans kyrka och vackra Ryssviken i Mälaren ligger denna lantligt belägna enplansvilla med isolerat garage. Huvudbyggnaden har vattenburen värme och i garaget finns en luftvärmepump. Nylagt enhetligt 1-stavs vitlaserat askparkettgolv i huset. I vardagsrummet finns en nyinstallerade braskamin. En stor altan med tak över groventrén sträcker sig runt halva huset. Även utgång till altanen från vardagsrummet. Det finns ett staket och trappa till trädgården. Uppfarten på framsidan är breddad och avgrusad. Här finns plats för både bilar och exempelvis husvagn för den som behöver uppställningsplats. En kort promenad bort ligger busshållplats och med bil tar det ca 8 min till Bålsta centrum med tågstationen. Bra pendlingsmöjligheter till Uppsala/Stockholm/Enköping/Västerås. Välkommen att höra av dig till mäklaren om du vill veta mer!

Vallmovägen 28, Bålsta - Viby Äng, Håbo kommun

Vallmovägen 28

Lägenhet
Bålsta - Viby Äng, Håbo kommun
Fastighetsbyrån Bålsta
2 250 000 kr
75 m²
4 rum
vån 2/2
6 513 kr/mån
30 000 kr/m²

Ring, mejla eller smsa för att boka visning! Här är det perfekta boendet för dig som behöver en rymlig lägenhet med låga driftskostnader och samtidigt söker lugn och närhet till naturen! Balkong i soligt läge med vy över skog och Vibyspåret. Extra takhöjd, rikligt med ljusinsläpp och genomgående fina ytskikt. Gott om förvaringsmöjligheter med flertalet garderober och klädkammare. Eget förråd på gården och närhet till asfalterad egen p-plats med elbilsladdare. Från Kalmarleden finns bussar som tar dig till Bålsta centrum med tågstationen. Fiber finns indraget från Lyssna & Njut. Välkommen att kontakta mäklaren om du vill veta mer eller boka visning!

Gropenvägen 22B, Skokloster - Slottsskogen, Håbo kommun

Gropenvägen 22B

Radhus
Skokloster - Slottsskogen, Håbo kommun
Fastighetsbyrån Bålsta
2 650 000 kr
103 m²
5 rum
5 504 kr/mån
25 728 kr/m²

Ring, mejla eller smsa för att boka visning! I natursköna Slottsskogen ligger Gropenvägen 22B i ett område byggt 2018! Näst längst in på återvändsgata med skogsallmänning mot fram- och baksida. Grind på baksidan och stig ner till badplatsen som ligger ca 300 m bort. Bred uppfart med plats för många bilar. Carport och förråd. Insynsskyddad tomt med tujahäck och staket. Solläge hela dagen. Påkostat med bl.a. 1-stavsparkettgolv i ek, helkaklade badrum, kök med bänkskivor i komposit och vitvaror från Electrolux. Bekvämt boende i bostadsrättsform med låga driftskostnader. Närhet till bl.a. affär, skola, buss, gym, poolområde och Mälaren med bad- och båtplats. Välkommen att höra av dig till mäklaren om du vill veta mer eller boka visning!

Sävsångarvägen 3, Skokloster - Söderskogen, Håbo kommun

Sävsångarvägen 3

Villa
Skokloster - Söderskogen, Håbo kommun
Fastighetsbyrån Bålsta
2 950 000 kr
78 + 68 m²
4 rum
1 101 m² tomt

Ring, smsa eller mejla för visning! På en lugn gata med kort promenadavstånd till bad- och båtplats finns nu denna mysiga fastighet till salu! Bred uppfart och vidbyggt garage. Stor tomt med flera altaner. Gäststuga om 20 kvm från 2003 där en har bott permanent och ny altan från 2022. Det finns idag tre sovrum i huset, men det går att skapa minst ett till. Huset är väl underhållet som bl.a. nytt tak, ventilationssystem, badrum, två luft-/luftvärmepumpar och delvis dränerat. I vardagsrummet finns en braskamin. Fiber finns installerat. Bra pendlingsavstånd till bl.a. Stockholm, Arlanda, Bålsta, Enköping och Uppsala. Nära till bl.a. mataffär, postombud, restauranger, poolområde, slottet, gym, skolor, bad- och båtplats. Härliga strövområden intill Mälaren och svampskogen inpå knuten. Välkommen att höra av dig till mäklaren om du vill veta mer eller boka visning!

  • Plus
Björkvallen 51, Bålsta - Gamla Bålsta, Håbo kommun

Björkvallen 51

Lägenhet
Bålsta - Gamla Bålsta, Håbo kommun
Fastighetsbyrån Bålsta
2 250 000 kr
72 m²
3 rum
vån 1/2
4 720 kr/mån
31 250 kr/m²

Ring, mejla eller smsa för att boka visning! Med uteplats i soligt läge finns nu Björkvallen 51 till salu! Föreningen tillåter att altanen byggs ut och staket sätts upp. Lägenheten är som ny med genomgående ljusa och moderna materialval. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum passar utmärkt för socialt umgänge. Här bor du i en välplanerad lägenhet med goda förvaringsmöjligheter i form av förråd, flertalet garderober samt förråd i länga utanför. Energieffektivt boende då föreningen har både bergvärme och solceller. Parkeringsplats finns precis utanför för 100 kr/månad och det finns även elbilsladdare. Centralt läge i Gamla Bålsta med gångavstånd till bl.a. affär, skolor, flertalet restauranger, centrum och tågstationen. Välkommen att höra av dig till mäklaren om du vill veta mer eller boka visning!

Långlötsvägen 10, Skokloster, Håbo kommun

Långlötsvägen 10

Gård/Skog
Skokloster, Håbo kommun
Fastighetsbyrån Bålsta
4 495 000 kr
76 m²
4 rum
3 689 m² tomt

Ring, mejla eller smsa för att boka visning! Tröttnat på att trängas med grannar? Då kan den här lilla hästgården längst in på en återvändsgata och omgiven av naturreservat vara rena drömmen! Stallet på 100 kvm är från 2012 och har fyra stora boxar, bred stallgång, foder- och sadelkammare. Ca 2,5 ha beteshagar kan arrenderas. Skrittavstånd till ridhus på Bengtsboda. Huset byggdes ut 1998 och taket på den äldre delen byttes 2021. På tomten finns även ett stort garage, hönshus, pumphus, förråd, jordkällare och vedskjul. Det finns många ridvägar i direkt anslutning och Upplandsleden är i närheten. Bra pendlingsavstånd till exempelvis Bålsta, Arlanda, Enköping, Stockholm och Uppsala. Flexibelt tillträde. Välkommen att höra av dig till mäklaren om du vill veta mer!

Äppelvägen 4, bv, Bålsta - Centrum, Håbo kommun

Äppelvägen 4, bv

Lägenhet
Bålsta - Centrum, Håbo kommun
Fastighetsbyrån Bålsta
1 800 000 kr
63 m²
1.5 rum
4 746 kr/mån
28 571 kr/m²

Ring, mejla eller smsa för att boka visning! På bottenvåningen med stor uteplats i söderläge finns nu denna centrala lägenhet i populära Brf Äpplet till salu! Det helkaklade duschrummet renoverades 2017 och har golvvärme. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Gott om förvaring i lägenheten med stor hall med garderober och en separat klädkammare. På samma våning finns den gemensamma tvättstugan och ytterligare ett förråd som tillhör lägenheten. I föreningen finns kvarterslokal, övernattningslägenhet och bastu. Närhet till det mesta, som exempelvis centrum, tågstation, restauranger, skolor och vårdcentral. Tillträdet är flexibelt. Välkommen att höra av dig mäklaren om du vill veta mer eller boka visning!

  • Hiss
Vipvägen 18, Bålsta - Västerängen, Håbo kommun

Vipvägen 18

Villa
Bålsta - Västerängen, Håbo kommun
Fastighetsbyrån Bålsta
3 595 000 kr
113 m²
5 rum
352 m² tomt

Ring, mejla eller smsa för att boka visning! Välkommen till denna fina enplansvilla med centralt läge! Här har man gjort löpande underhåll, bl.a. bytt fönster till 3-glas isoler, tilläggsisolerat vind och lagt nytt plåttak. Det finns två helkaklade badrum med golvvärme och huset har genomgående välhållna, fina ytskikt. Baksidan är som en oas i söderläge och det är alltid något som blommar under vår/sommar. Här finns en stor altan, delvis under tak. Ytterligare altaner på framsidan och baksidan. På baksidan finns även ett förråd. Insynsskyddad tomt och solläge hela dagen. Garage i länga och fiber finns indraget i huset. Fina promenadstråk leder till bl.a. centrum, tågstation, skola och förskola. Barnvänligt och bilfritt område med närhet till grönytor, skog och lekplatser. Välkommen att höra av dig till mäklaren om du vill veta mer!

Kanalvägen 4D, Bålsta - Gamla Bålsta, Håbo kommun

Kanalvägen 4D

Radhus
Bålsta - Gamla Bålsta, Håbo kommun
Fastighetsbyrån Bålsta
3 995 000 kr
100 + 15 m²
4 rum
302 m² tomt

Ring, smsa eller mejla för att boka visning! Charmigt 60-talsradhus på hörntomt centralt i gamla delen av Bålsta. Ett hus utöver det vanliga med stilrena tillval och hög standard. Alla ytskikt är nya 2022, badrum med godkänd dokumentation från försäkringsbolag, enhetligt vitlaserat parkettgolv och våtutrymmen med klinker i Öländsk kalkstensimitation. I februari installerades en luft-/vattenvärmepump. All el, vattenrör och avloppsrör är utbytta. Uppfarten är breddad och asfalterad och rymmer tre bilar. Garaget har delvis ny panel och är nymålat. Baksidan ramas in av en tät thujahäck och här finns en nybyggd altan. Solläge hela dagen på tomten. Gångavstånd till bl.a. förskolor, skolor, buss, affärer, restauranger, centrum och naturen. Ca 1,7 km till tågstationen. Välkommen att höra av dig till mäklaren om du vill veta mer eller boka visning!

Visar alla 15