Mäklare Lena Enqvist

Lena Enqvist

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Ellensvik, Stämsviksvägen 27, Stämsvik, Håbo kommun
Ellensvik, Stämsviksvägen 27, Stämsvik, Håbo kommun, bild 2
Ellensvik, Stämsviksvägen 27, Stämsvik, Håbo kommun, bild 3

Ellensvik, Stämsviksvägen 27

Villa
Stämsvik, Håbo kommun
Fastighetsbyrån Bålsta
11 900 000 kr
176 + 15 m²
6 rum
1,4 ha tomt

***Kontakta mäklare för privat visning!*** Välkommen till denna unika trävilla i nationalromantisk stil belägen på en generös och solsäker sjötomt med utsikt över Ekolsundsviken i trevliga Stämsvik. Grosshandlarvilla ”Ellensvik” byggdes 1906 och var från början ett sommarnöje. Med uthuslänga på norra delen av tomten och detaljplan som tillåter byggnation nere vid vattnet så finns potential för den som vill skapa ett unikt generationsboende. Nuvarande ägare lät bygga ut huset 2015 och idag erbjuds här 176 kvm boyta samt en liten källare/pannrum på 15 kvm. Man har gjort flera investeringar under åren så som bergvärmepump, nytt plåttak/bandtäckning och ett påkostat kök från Smedstorp. Huvudbyggnaden erbjuder flera charmiga originaldetaljer som t ex blyinfattade fönster, platsbyggd sittbänk, väggpaneler och flera eldstäder. Från den charmiga groggverandan leder trappan ut till en stor uteplats med sol hela dagen. På sjösidan finns också en veranda under tak med platsbyggd sittbänk. Det var här, via den gamla huvudentrén, som stadsfolket steg in i huset när man anlände med båt vid sekelskiftet 1900. Över verandan finns även en balkong. Totalt erbjuder bostaden 6 rum och kök, varav 3 sovrum. På fastigheten finns dessutom en dubbelcarport med inrett förråd och kontor byggt 2004. På tomtens norra del ligger uthuslängan som är samtida med huvudbyggnaden. Här finns en f d tvättstuga, drängkammare, vedbod, dass och verkstad. Kommunalt v/a. Fiber. Larm. Sjötomten har egen brygga och detaljplanen tillåter byggnation av badhus nere vid vattnet. Tomten omgärdas av ett staket. Totalt består fastigheten av drygt 13 000 kvm tomt varav ca 5 000 kvm skog i ett skifte intill tomten.

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Björkvallen 41, Bålsta - Gamla Bålsta, Håbo kommun

Björkvallen 41

Lägenhet
Bålsta - Gamla Bålsta, Håbo kommun
Fastighetsbyrån Bålsta
1 495 000 kr
31 m²
1 rum
vån 1/2
2 031 kr/mån
48 226 kr/m²

***Kontakta mäklare för visning lördag 24/2*** Nu finns denna toppenfina och kvadratsmarta lägenhet ute på marknaden. Här bor du bekvämt i bostadsrättsform med egen uteplats med soligt läge i markplan, parkering och extra förråd på gården. Perfekt första boende eller för den som vill komma ner i boyta. Köket är fullutrustat med diskmaskin och gott om förvaring. I det kaklade badrummet finns gott om plats och här finns även en egen tvättmaskin. Rummet är idag möblerat med en praktisk loftsäng som eventuellt kan lämnas kvar. Centralt område med gott om fina promenadstråk, närhet till affär och flera trevliga restauranger och caféer. Gångavstånd till Bålsta Resecentrum med pendeltåg och bussar. Välkommen på visning!

 • Uteplats
Herrgårdsgatan 95, Bålsta - Mansängen, Håbo kommun

Herrgårdsgatan 95

Lägenhet
Bålsta - Mansängen, Håbo kommun
Fastighetsbyrån Bålsta
1 495 000 kr
34 m²
1.5 rum
vån 1/6
2 444 kr/mån
43 971 kr/m²

Välkommen till denna fina 1,5-rummare med en trevlig uteplats i markplan mot innergården. Fastigheten ligger med entré både från innergården samt baksidan, där föreningens parkering finns. Lägenheten har ljusa och stilrena materialval med 3-stavs mattlackad ekparkett och ljusa väggar. De 34 kvm är effektivt utnyttjade med både alkov, badrum och kök/vardagsrum. Perfekt första boende eller veckobostad för den som pendlar. Lägenheten har ett fullutrustat kök med både integrerad kyl/frys, induktionshäll, inbyggnadsmikro, varmluftsugn och integrerad diskmaskin. Det kaklade badrummet har en rymlig duschhörna samt en kombimaskin för tvätten. I källaren, en trappa ner, finns separat gallerförråd samt gemensamt miljörum och cykelrum med access ut till gatan. Bra och centralt läge med gångavstånd till Mälaren, fina natur/strövområden, pendeltåg, centrum och ICA Maxi.

 • Uteplats
 • Hiss
Målarvägen 14, Stämsvik, Håbo kommun
Målarvägen 14, Stämsvik, Håbo kommun, bild 2
Målarvägen 14, Stämsvik, Håbo kommun, bild 3

Målarvägen 14

Villa
Stämsvik, Håbo kommun
Fastighetsbyrån Bålsta
11 500 000 kr
150 + 50 m²
4 rum
4 043 m² tomt

***Kontakta mäklare för visning!*** Välkommen till Målarvägen 14. Här finns nu ett sällsynt tillfälle att fånga drömstället i mysiga Stämsvik, ca 40 min bilväg från Stockholm. På den soliga sjötomten står ett nyproducerat Myresjöhus med spännande arkitektur där takhöjden spänner från 2.40 till 4.20 i nock. Huset har ett enormt soldäck med egen pool och nedsänkt spabad. Här njuter stora som små året runt. Från den stora uteplatsen har man en strålande sjöutsikt och ett fantastiskt solläge. Här kan du varva bad i poolen och sjön. När kvällen kommer sjunker du ner i spabadet och blickar upp mot stjärnorna. Bostadens 150 kvm är fördelade på 4 rum och kök i öppen planlösning. Här finns stora fönster med härligt ljusinsläpp och flera utgångar till uteplatsen. Tre fina sovrum, två badrum och tvättstuga med teknikrum. Kommunalt vatten och avlopp. Fiber indraget. På tomten finns vidare ett stort dubbelgarage 50 kvm samt vidbyggd carport. I Bålsta, ca 15 min med bil, finns pendeltåg och ICA Maxi. Flexibelt tillträde.

 • Premium
 • Uteplats
Fånäsvägen 14, Bålsta - Fånäs, Håbo kommun
Fånäsvägen 14, Bålsta - Fånäs, Håbo kommun, bild 2
Fånäsvägen 14, Bålsta - Fånäs, Håbo kommun, bild 3

Fånäsvägen 14

Villa
Bålsta - Fånäs, Håbo kommun
Fastighetsbyrån Bålsta
8 195 000 kr
129 + 129 m²
7 rum
2 083 m² tomt

***Ring för privat visning*** Här finns nu en rymlig tegelvilla som inbjuder till umgänge och avkoppling nära vattnet i vackra Fånäs. Villan har senaste året renoverats med ett stilrent kvalitetskök från Nordiska kök och ett påkostat badrum i entréplan. Dessutom har all el gåtts igenom och jordfelsbrytare installerats. Tegelvillan, byggd 1979, erbjuder flera originaldetaljer så som dekorativa tegelväggar med ljusinsläpp, fönsterbänkar i marmor samt inbyggda garderober i flera av sovrummen. Totalt finns här sju rum och kök. I både vardagsrummet på entréplan och gillestugan i källaren finns öppen spis. En ved/elpanna värmer det vattenburna systemet i huset. Huset har en mysig veranda, delvis under tak, med utgång från kök och arbetsrum. Den lummiga trädgården erbjuder ett insynsskyddat pooldäck med ett strålande solläge. Från trädgården kan man även glimta Mälaren. Områdets badplats ligger längre ner för gatan, endast 175 m bort. På tomten finns dessutom ett dubbelgarage och ett uthus med två gästrum, teknikrum till poolen och förråd. Fånäs är ett av de äldsta och mest eftertraktade områdena i Bålsta. Centrum med pendeltåg och busstation finns på promenad/cykelavstånd. Även ICA Maxi och motorvägspåfart finns på nära avstånd. Ring för visning!

 • Premium
 • Uteplats
Furuhällsvägen 18, Bålsta - Furuhäll, Håbo kommun

Furuhällsvägen 18

Radhus
Bålsta - Furuhäll, Håbo kommun
Fastighetsbyrån Bålsta
2 800 000 kr
104,2 m²
4 rum
4 304 kr/mån
26 871 kr/m²

***Kontakta mäklare för visning!*** Välkommen till Furuhällsvägen 18. Här finns nu ett renoverat och välplanerat radhus i två plan. Alla ytskikt är renoverade 2021 inklusive ett fint IKEA-kök med integrerade vitvaror och en generös köksö. Det finns tre fina sovrum samt ett rymligt vardagsrum med utgång till baksidan. På entréplanet ligger badrum med tvätthörna. På övre plan finns ett badrum som renoverats 2015. Gott om förvaring finns i trappförråd, klädkammare och vägghängda skåp. På framsidan av huset finns en carport med laddplats för el-bil samt förråd. Intill entrén finns en liten innergård med insynsskydd mot grannen. Baksidan av huset har en altan under tak samt solterrass med insynsskydd i form av thuija. Gräsmatta i soligt läge samt trädgårdshäck mot gatan på baksidan som ramar in. Även på framsidan har man en liten gräsplätt med mur mot gatan. Området Furuhäll ligger nära naturen och fina promenadstråk. Flera skolor och förskolor finns på bekvämt promenadavstånd. Brf Furuhäll har stabil ekonomi och har på senare år både investerat i nya fönster samt tvättat och målat yttertaken. Välkommen att anmäla ditt intresse!

 • Uteplats
Kaprifolvägen 5, Bålsta - Norra Ullevi, Håbo kommun

Kaprifolvägen 5

Villa
Bålsta - Norra Ullevi, Håbo kommun
Fastighetsbyrån Bålsta
4 500 000 kr
114 + 114 m²
8 rum
768 m² tomt

Välkommen till Kaprifolvägen 5! Här finns nu en rymlig enplansvilla med källare som är maxad med härliga ytor för umgänge. I dag finns här både ett biorum, en mysig bar med eldstad och en inglasad altan med golvvärme. I det stora vardagsrummet finns plats för både soffhörna och matgrupp, möjlighet finns att dela av om man behöver flera sovrum. Köket är delvis renoverat och uppdaterat med målade luckor i grå nyans. En stor köksö rymmer massa förvaring och erbjuder gott om arbetsytor. Vidare finns i entréplanet tre sovrum, ett kaklat badrum samt en separat gäst-WC. Källarplanet erbjuder gott om ytor för både umgänge och förvaring. Tvättstugan har dusch och bastu. Här i källaren finns även ett gästrum och separat WC. Garaget är vidbyggt och nås via trapp från källarplanet. Garaget har även byggts ut med tak ända ut till husväggen. Trädgården är helt insynsskyddad på baksidan med stor häck ut mot vägen. Här finns en stor trätrall i anslutning till uterummet. Mot gatan på framsidan har man en liten gräsmatta och en stor uppfart med plats för tre bilar. Norra Ullevi är ett naturskönt område med fina promenadstråk både ner mot centrum samt hela Granåsen med Naturreservat och elljusspår. Nära till påfart E18 och i Bålsta Centrum finns pendeltåg och fjärrtåg. Anmäl ditt intresse så håller vi dig uppdaterad.

 • Plus
 • Uteplats
Örnvägen 2, Bålsta - Västerdalen, Håbo kommun

Örnvägen 2

Villa
Bålsta - Västerdalen, Håbo kommun
Fastighetsbyrån Bålsta
3 150 000 kr
119 + 77 m²
7 rum
762 m² tomt

Välkommen till Örnvägen 2. Här ligger en rymlig souterrängvilla med garage på kuperad hörntomt med solig baksida. Nuvarande ägare har byggt en ny uteplats med inglasad altan på baksidan samt satt staket mot gatan på framsidan. Tidigare ägare har investerat i ett vattenburet värmesystem med luft/vattenvärmepump. Huset erbjuder en planlösning med många möjligheter. På entréplan finns hall och stor badavdelning med bastu. Via en passage når man garaget. I entréplan finns även möjlighet att inreda en uthyrningsdel med egen entré från gaveln. Det övre planet har sociala ytor, med kök där man kommer ut till tomten på baksidan, samt vardagsrum med utgång till altan och trädgård. Vidare finns här tre fina sovrum samt ett kaklat duschrum. Västerdalen är ett barnvänligt området nära naturen. Flera förskolor och skolor finns på promenad och cykelavstånd. I backen ner mot Västerängen finns en pulkabacke när snön ligger. Busshållplats finns ute på Kraftleden. Anmäl ditt intresse så håller vi dig uppdaterad.

 • Balkong
 • Uteplats
Tickastigen 1, Bålsta - Väppebyberget, Håbo kommun
 • Lör 24 feb

Tickastigen 1

Villa
Bålsta - Väppebyberget, Håbo kommun
Fastighetsbyrån Bålsta
3 400 000 kr
115 m²
5 rum
224 m² tomt

***Kontakta mäklare för visning lördag 24/2*** Välkommen till Tickastigen 1. På en hörna intill grönytor och parkering ligger denna fina villa i 1 1/2 plan med förråd på tomten och garage i länga. Bostaden har utbytta fönster och två fina kaklade badrum med golvvärme. De 115 kvm är idag fördelade på 5 rum och kök, men för den som önskar så finns möjlighet att ändra planlösning och öppna upp för mer umgängesyta. Från kök och vardagsrum når man den nybyggda altanen i söderläge. På denna sida sitter även markiser som skyddar när solen ligger på. Väppebyberget ligger barnvänligt med flera lekparker och bilfria gator i området. Flera förskolor och skolor finns på gångavstånd. Bålsta centrum ligger en cykeltur/promenad, busstur ner för centrumbacken. Här finns affärer och pendeltåg. Anmäl dig ditt intresse så håller vi dig uppdaterad.

 • Plus
 • Uteplats
Jättens väg 3, Skokloster - Slottsskogen, Håbo kommun

Jättens väg 3

Tomt
Skokloster - Slottsskogen, Håbo kommun
Fastighetsbyrån Bålsta
1 500 000 kr
1 125 m² tomt

Välkommen till Jättens väg 3! Här finns nu ett tillfälle att förvärva en villatomt med fint hörnläge och gräns mot allmänning. Som enda granne ligger ett enplanshus som är till salu genom samma ägare, så möjlighet finns att förvärva båda fastigheterna och erhålla en privat oas om hela 2367 kvm på denna sidan av gatan. Kommunalt vatten/avlopp är anslutet och ligger i tomtgräns. På tomten står idag en liten friggebod. Detaljplanen tillåter att bygga max 150 kvm på tomten. På den lunga gatan har man nära ner till Mälarens vatten och gott om fina promenadstråk och historiska miljöer nära inpå. Går man genom skogen kommer man till det det vackra Skokloster Slott. I Slottsskogen finns skola, förskola och mataffär. Man har även del i områdets tennisbanor, bollplan och utomhuspool. Bussar går till Bålsta där pendeltåg till Stockholm samt fjärrtåg finns. Slottsskogen ligger med bra pendlingsavstånd till Arlanda, Stockholm, Uppsala, Västerås mm. Åk gärna förbi och titta på tomten på plats eller kontakta mäklare för privat visning!

Jättens väg 1, Skokloster - Slottsskogen, Håbo kommun

Jättens väg 1

Villa
Skokloster - Slottsskogen, Håbo kommun
Fastighetsbyrån Bålsta
4 000 000 kr
140 + 27 m²
6 rum
1 242 m² tomt

***Kontakta mäklare för bokad visning lördag 24/2*** Välkommen till Jättens väg 1! Längst ut på Skoklosterhalvön så finns nu ett sällsynt tillfälle att förvärva en enplans trävilla i vinkel med garage på en avskild och privat trädgårdstomt. Samtidigt som denna fastighet säljs, så saluförs även tomten intill (i dag samma ägare) med en liten friggebod. Möjlighet finns därför att erhålla hela marken (totalt 2367 kvm). Huset är byggt 1976, i egen design och tillbyggd 1991 med garage och loft. Bostaden präglas av ljus och rymd och är bra planerat med fyra sovrum och gott om plats för umgänge i vardagsrum samt allrum. Centralt i vardagsrummet står en ståtlig eldstad och delar av mot matplats och utgången till altanen. Kök i öppen planlösning med vardagsrummet. Två badrum, det ena med tvätt/klädvård. På den lunga gatan har man nära ner till Mälarens vatten och gott om fina promenadstråk och historiska miljöer nära inpå. Går man genom skogen kommer man till det det vackra Skokloster Slott. I Slottsskogen finns skola, förskola och mataffär. Man har även del i områdets tennisbanor, bollplan och utomhuspool. Bussar går till Bålsta där pendeltåg till Stockholm samt fjärrtåg finns. Slottsskogen ligger med bra pendlingsavstånd till Arlanda, Stockholm, Uppsala, Västerås mm. Anmäl ditt intresse så håller vi dig uppdaterad!

 • Uteplats
Danavägen 3, Bålsta - Sågarbacken, Håbo kommun

Danavägen 3

Villa
Bålsta - Sågarbacken, Håbo kommun
Fastighetsbyrån Bålsta
5 395 000 kr
161 + 23 m²
8 rum
906 m² tomt

***Ring för privat visning*** Välkommen till Danavägen 3. Här finns en stilren och trivsam familjevilla om hela 8 rum och kök. Här kan du njuta i den inglasade verandan från tidig vår till sen höst. Vidare finns utekök under tak och plats för utemöbler. Det friliggande garaget är isolerat med värme, automatport och laddplats för elbil. Utanför finns en stor och asfalterad uppfart med plats för flera fordon. Invändigt präglas bostaden av stilrena färgval och gott om ytor för hela familjen. Båda badrummen är renoverade 2014 respektive 2016. Tidigare ägare inredde övervåningen som nu erbjuder tre sovrum, allrum och gott om förvaring i garderober och kattvindar. Entréplanet har hall, kök och vardagsrum i delvis öppen planlösning. Här finns braskamin och utgång till inglasad altan och terrass. Entréplanet är bra planerat med tre sovrum och badrum i ena änden av huset. I andra delen finns tvättstuga och groventré. Bostaden har vattenburen el i entréplanet och radiatorer på övre plan. Bra läge nära skola och påfart till E18 och Gamla Bålsta med restauranger och affärer.

 • Uteplats

Visar alla 12