Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Lena Enqvist

Lena Enqvist

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Ellensvik, Stämsviksvägen 27, Stämsvik, Håbo kommun
Ellensvik, Stämsviksvägen 27, Stämsvik, Håbo kommun, bild 2
Ellensvik, Stämsviksvägen 27, Stämsvik, Håbo kommun, bild 3

Ellensvik, Stämsviksvägen 27

Villa
Stämsvik, Håbo kommun
Fastighetsbyrån Bålsta
9 995 000 kr
176 + 15 m²
6 rum
1,4 ha tomt

Välkommen till denna unika trävilla i nationalromantisk stil belägen på en generös och solsäker sjötomt med utsikt över Ekolsundsviken i trevliga Stämsvik. Grosshandlarvilla ”Ellensvik” byggdes 1906 och var från början ett sommarnöje. Med uthuslänga på norra delen av tomten och detaljplan som tillåter byggnation nere vid vattnet så finns potential för den som vill skapa ett unikt generationsboende. Nuvarande ägare lät bygga ut huset 2015 och idag erbjuds här 176 kvm boyta samt en liten källare/pannrum på 15 kvm. Man har gjort flera investeringar under åren så som bergvärmepump, nytt plåttak/bandtäckning och ett påkostat kök från Smedstorp. Huvudbyggnaden erbjuder flera charmiga originaldetaljer som t ex blyinfattade fönster, platsbyggd sittbänk, väggpaneler och flera eldstäder. Från den charmiga groggverandan leder trappan ut till en stor uteplats med sol hela dagen. På sjösidan finns också en veranda under tak med platsbyggd sittbänk. Det var här, via den gamla huvudentrén, som stadsfolket steg in i huset när man anlände med båt vid sekelskiftet 1900. Över verandan finns även en balkong. Totalt erbjuder bostaden 6 rum och kök, varav 3 sovrum. På fastigheten finns dessutom en dubbelcarport med inrett förråd och kontor byggt 2004. På tomtens norra del ligger uthuslängan som är samtida med huvudbyggnaden. Här finns en f d tvättstuga, drängkammare, vedbod, dass och verkstad. Kommunalt v/a. Fiber. Larm. Sjötomten har egen brygga och detaljplanen tillåter byggnation av badhus nere vid vattnet. Tomten omgärdas av ett staket. Totalt består fastigheten av drygt 13 000 kvm tomt varav ca 5 000 kvm skog i ett skifte intill tomten.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Krusbärsstigen 4, Bålsta - Dalängen, Håbo kommun

Krusbärsstigen 4

Villa
Bålsta - Dalängen, Håbo kommun
Fastighetsbyrån Bålsta
2 100 000 kr
70,7 m²
2 rum
3 902 kr/mån

***Kontakta mäklare för visning*** Välkommen till denna minivilla i vinkel på fina Dalängen centralt i Bålsta. Här erbjuds ett hemtrevligt och bekvämt boende i bostadsrättsform med en lättskött trädgård och garage i länga. Bostaden är byggd 1985 och har en bevarad karaktär i ett område med Bullerbykänsla. De drygt 70 kvm erbjuder två rum och kök samt både badrum och tvättstuga. Trädgårdstomten har en liten uteplats, egen gräsmatta och ett trädgårdsförråd. Det centrala läget gör vardagen smidig med närhet till affärer, restauranger och kommunikationer. Ta promenader i den natursköna omgivningen eller utforska närliggande parker och grönområden för rekreation. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse!

  • Uteplats
Ullevivägen 60, Bålsta - Södra Ullevi, Håbo kommun

Ullevivägen 60

Villa
Bålsta - Södra Ullevi, Håbo kommun
Fastighetsbyrån Bålsta
3 995 000 kr
159 + 21 m²
5 rum
806 m² tomt

***Kontakta mäklare för visning*** Välkommen till Ullevivägen 60. Med närhet till fina strövområden uppe på Åsen och med gångavstånd till både centrum och pendeltåg ligger denna fina souterrängvilla på en lätt sluttande hörntomt. Flera större investeringar har gjorts de senaste åren såsom dränering, badrum källare, insats/kamin, yttertak, altan m.m. Entréplanet erbjuder kök med öppen planlösning mot vardagsrum och utgång till stor balkong med markis. Källarplanet har ett allrum med stor eldstad och utgång till altan. Totalt finns idag tre rymliga sovrum, två badrum med dusch och gott om förvaring och arbetsytor i förråd, pannrum och tvättstuga. Trädgårdstomten är idag inhägnad med staket och på framsidan mot gatan finns en bred uppfart med plats för flera bilar. Välkommen att anmäla ditt intresse så håller vi dig uppdaterad.

  • Balkong
  • Uteplats
Värsta gårds väg 2, Häggeby, Håbo kommun

Värsta gårds väg 2

Villa
Häggeby, Håbo kommun
Fastighetsbyrån Bålsta
2 695 000 kr
79 + 34 m²
4 rum
1 995 m² tomt

***Kontakta mäklare för visning*** Välkommen till Värsta gårds väg 2. Här i gränstrakterna mellan Upplands-Bro och Håbo finns nu en lantligt belägen villa till försäljning. Enplansvillan i planktimmer har en ståtlig täljstenskamin och tak i nock för fin rymd i kök och vardagsrum. Vidare finns här tre fina sovrum, ett med egen utgång till uteplatsen. Det stora badrummet är rymligt med dusch och intill ligger separat tvättstuga med tvättpelare. Villan har både stor uteplats under tak samt insynsskyddat soldäck med spabad. Under soldäcket finns poolgrop/trästomme från tidigare pool. På tomten finns två friliggande uthus. Ett kallförråd och ett vinterbonat förråd som idag är inrett till hemmakontor. Trädgårdstomten ligger lantligt med närhet till skog och mark, samtidigt som det finns goda pendlingsmöjligheter till Stockholm/Uppsala/Enköping.

  • Uteplats
Birkavägen 27, Bålsta - Hagviken, Håbo kommun

Birkavägen 27

Villa
Bålsta - Hagviken, Håbo kommun
Fastighetsbyrån Bålsta
7 995 000 kr
151 + 57 m²
5 rum
1 822 m² tomt

Välkommen till Birkavägen 27. Här finns ett synnerligen tilltalande boende med sjöutsikt över Mälaren i vackra Hagviken. I viken nedanför finns en båtplats som hör till fastigheten. Den rymliga timmervillan med vidbyggt garage erbjuder 151 kvm boyta fördelat på 5 rum och kök. Två kaklade badrum, ett på varje plan. Stort vardagsrum med braskamin och utgång till den stora terrassen. På den generösa trädgårdstomten finns flera ståtliga ekar och baksidan har ett högt och ogenerat läge med utsikt över vattnet. Bostaden har funnits inom familjen sedan 2005 och flera investeringar har gjorts såsom tak, fönster och bergvärme. Köket är uppdaterat 2018 med påkostade och stilrena materialval. Via tvättstuga/klädvårdsrum når man förråd och garage. I Hagviken bor du nära Mälaren och vacker natur. Förskola och buss till centrum finns på promenadavstånd. I Bålsta centrum finns pendel-/fjärrtåg. Bra pendlingsmöjligheter till hela Mälardalen.

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats

Visar alla 5