Sångvägen 3

Skuru, Nacka Se på karta

12 500 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
146 m²
Tomtarea
1 821 m²
Byggår
1909
Antal besök
13 483
Dagar på Hemnet
7

Med äkta sjötomt och egen brygga i Bastusjön ligger denna härliga fastighet.

Tomten om 1.821 kvadratmeter (varav 760 kvm vatten) ligger i bästa västerläge och bjuder på sol från tidig morgon tills solen går ner över sjön. Huvudbyggnaden om 146 kvadratmeter består av 7 rum och kök och bjuder på fantastisk utsikt över vattnet. På fastigheten finns även ett gästhus med optimalt läge nere vid vattnet, här har även funnits en bastu med utgång direkt till badbryggan. Samtliga byggnader har ett omfattande renoveringsbehov.

Läget är unikt i ett av Nackas mest eftertraktade områden. Bastusjön är en härlig badsjö med god vattenkvalitet och behaglig badtemperatur. Vintertid plogas en skridskobana på isen och den som vill kan ta ett vinterbad efter bastun. I närheten finns såväl lekplats som fotbollsplan. En kort promenad tar er till busshållplats med tät trafik till Slussen. På promenadavstånd finns Nyckelviken med allehanda friluftsliv, såväl förskolor som skolor samt Skurusundet och Ektorp Centrum med bl a matbutik, bageri, Pressbyrå och gym. För ett mer komplett utbud av butiker och bekvämligheter finns Nacka Forum och Sickla Köpkvarter på bekvämt bilavstånd. Bilfärden in till stan tar beroende på trafik från 5 minuter.

Ägaren har själv inte bott i huset och har begränsad kunskap om huset, renoveringar, driftskostnader, osv. Därav kommer försäljningen ske med total friskrivning gällande fastighetens skick och beskaffenhet. Scrolla ner för besiktningsprotokoll.

Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Notar

Kontakta mäklaren

Henrik Rundgren

Notar
Mäklare Henrik Rundgren, Notar
0708-99 79 06
Guldhemmnet logga

Vinnare

Årets mäklarkedja

Guldhemmet 2019