Stora Vännerstorp Ekbacken 1

Söderköping, Söderköpings kommun Se på karta

4 995 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
200 m²
Biarea
38 m²
Tomtarea
2 291 m²
Byggår
1981
Driftkostnad
55 992 kr/år

Varmt välkommen till denna trevlig soutterängvilla om 200 + 38 kvm ute på landet men ändå endast 5 minuter ifrån centrala Söderköping. Huset är fördelat på två plan, med 5 rum och kök samt separat lägenhet om 1 rum och kök med eget kök, duschrum samt tvättavdelning. Här finns det gott om yta och rum för hela familjen! För den som önskar går lägenheten att hyra ut eller nyttja för att ha egen verksamhet hemma.

Entréplan består av ett allrum och spaavdelning med bubbelbadkar, bastu och dusch. Här finns även en toalett, förvaring i klädkammare och förråd, samt en lägenhet med egen ingång. På övre plan finns bostadens stora vardagsrum med många och stora fönster för fint ljusinsläpp samt tre gemytliga sovrum. Här finns också ett modernt duschrum med dubbelhandfat och dusch. Köket är gediget och ger plats för ett normaltstort matbord.

Huset har genomgått flertalet stora renoveringar genom åren där bland annat duschrum, spaavdelning, toalett, lägenheten, ytskikt varsamt renoverats i moderna färger och toner.

På den stora tomten om 2 291 kvm finns stora gräsytor som ligger på höjden. Här får ni en vacker utsikt över ängar och skogar. Huset är beläget ca 5 minuter från centrala Söderköping där bland annat matbutiker, restauranger, kaféer, vårdcentral, förskolor och skolor finns - allt som behövs för en enkel och smidig vardag!

Till huset finns ett dubbelgarage med förråd samt en stor verkstad, för den som älskar att mecka eller för den som behöver extra mycket förvaring.

Välkommen hem!

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Norrköping

Kontakta mäklaren

Lisa Engberg

Mäklarhuset Norrköping
Mäklare Lisa Engberg, Mäklarhuset Norrköping
0727-427759
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas