Kommande

Mellansätravägen 2

Södersätra, Sollentuna kommun Se på karta

Pris saknas

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
209 m²
Biarea
40 m²
Tomtarea
701 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Byggår
2018
Kommande

Gedigen villa, byggd 2018, med mycket rymd och ljus och i toppskick. Den öppna planlösningen och de stora fönsterpartierna ger fina ljusinsläpp och trevlig utsikt över ängarna. Smakfulla och påkostade detaljer skapar ett boende utöver det vanliga. Två generösa allrum med bra sociala umgängesdelar, det ena med kamin. Fyra rymliga sovrum, helkaklat badrum med separat duschdel och bubbelbad.

Lättskött inbjudande tomt som sommarkvällar fylls av fjärilar. Stor träaltan i sydvästläge erbjuder den perfekta platsen för lättsamt umgänge med familj och vänner. Villan rymmer även en uthyrningsdel med rum, helkaklat badrum och ett arbetskök. Garage med plats för två bilar.

Villan har mycket bra läge i områdets ytterkant och naturnära, vilket gör det lätt att följa naturens skiftningar. Här har ni möjlighet att ta ett morgondopp i Fjäturens klara vatten eller ta en joggingtur i något av motionsspåren som ligger runt knuten. Sittandes i trädgården har ni även möjlighet att känna den fridfulla naturen nära inpå er då ni både ser och hör hästar och kor som finns i närheten. På vintern finns goda möjligheter att åka skridskor på sjöarna i närheten eller skidor i Väsjöbacken ett stenkast bort.

Ett par minuters promenad bort ligger sjön Fjäturen för bad/fiske och vintertid är det ski-in ski-out läge till Väsjöbacken, en av Stockholms största utförsanläggningar. I området finns även kolonilotter, där man kan köpa fredagsbuketten eller en trevlig grönsakspåse. Härliga promenad/löpspår med utegym och en discgolfbana finns också i närområdet.

Beläget mellan Törnskogen och Rösjöskogens naturreservat är naturen ständigt närvarande. Det geografiska läget erbjuder aktiviteter som passar stora som små året om. Sommarhalvåret bjuder på brygghäng, bad, kajakpaddling och fiske som mot hösten ersätts av svampplockning till långa söndagsmiddagar. När vintern tar vid och kajakerna tas in, visar de närliggande sjöarna hur härligt det kan vara med skridskor. Backhoppning eller fartfylld skidåkning i Väsjöbackens många nedfarter möjliggör variation och puls även under vinterhalvåret.

Kommunikationer finns med buss 527, några minuters promenad från huset mot Sollentuna Centrum och pendeltåg eller flertalet andra busslinjer eller vid bussbyte mot Mörby Centrum och tunnelbana. Med pendeltåg från Sollentuna eller tunnelbana från Mörby tar resan till stan endast 15 minuter. Med bil är du snabbt ute på Norrotsleden som ansluter till E4:an mot city eller Arlanda eller så åker du via Frestavägen ut till Danderydsvägen och vidare mot E18.

Väsjöskolan, som är planerad kommer att byggas i två etapper. I den första etappen ingår en F-3-skola med plats för ca 360 elever. I etappen ingår också en tillfällig förskola. I etapp två byggs Väsjöskolan ut till en F-9 skola med plats för totalt 900 elever. Väsjöskolan kommer att ligga vid området Väsjö torg. I anslutning till skolan planeras det även att byggas en fullstor idrottshall. Det kommer även byggas en förskola i Södersätra.

I denna natursköna och avkopplande miljö, belägen mellan Törnskogens och Rösjöskogens naturreservat, finner ni fyra vackra sjöar. Därutöver ligger Sportfältet i området som är planerat att utvecklas med ännu större grönytor, fotbollsplaner, tennishall och idrottslokaler. Visionen är att locka till ett aktivt vardagsliv tack vare närheten till sport- och friluftsaktiviteter.

Välkomna att se denna vackra villa på plats!

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Sollentuna

Kontakta mäklaren

Victor Mastaeli

Fastighetsbyrån Sollentuna
Mäklare Victor Mastaeli, Fastighetsbyrån Sollentuna
070-316 05 14

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas