Tvärvägen 1

Stäket, Järfälla kommun Se på karta

9 250 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
164 m²
Biarea
39 m²
Tomtarea
823 m²
Byggår
1987
Driftkostnad
43 951 kr/år

Ett snärtigt stenkast eller två från Mälarens glimrande vatten ligger den här pärlan till villa. Här på Tvärvägen är det lätt att tappa garden inför all charm som möter en och det är en inte alltför vågad gissning att ni kommer att känna humöret stiga för varje litet steg ni tar innanför ytterdörren. Den flexibla planlösning gör vad den kan för att övertyga och låter er nyttja huset efter tycke, smak och skiftande behov. Ett kort kliv innanför tröskeln upptäcker ni hur hallen öppnar upp mot alla möjligheter. Ni behöver inte heller tänka på att spendera era helger med ändlösa turer till byggvaruhusen med målarfärg i håret och under naglarna. För här är allt inflyttningsklart så ni kan istället fundera på vem som ska ha vilket rum, vilka gardiner ni ska ha och var soffan ska stå.

Entréplanet bjuder idag på redan nämnda rymliga hall, ett lyxigt Ballingslövkök från 2017, ett väl tilltaget vardagsrum med utgång till den fantastiska altanen med tillhörande uterum, tre bra sovrum varav ett idag används som walk-in-closet, ett stort helkaklat badrum i världsklass, en praktisk tvättstuga med grovingång, ett extrarum med en rejäl klädkammare samt ett garage med en takhöjd utöver det vanliga där endast fantasin sätter gränserna för användningen.

En trappa upp väntar sedan övervåningen som byggdes till 2004. Här hittar ni ett stort sovrum med plats för en rejäl dubbelsäng, ett mysigt allrum samt ett helkaklat badrum med bastu. Avsluta sedan genom att ta ett varv på tomten och lyssna på det lugnande ljudet från den porlande bäcken precis bakom huset.

Här bor ni i ett lugn och trevligt uppvuxet villa område endast 200 meter från Mälaren så när ni står där med husesynen avklarad är chansen stor att ni går den korta promenaden ner till badet nedanför, nickar i samförstånd och ordlöst konstaterar att en lång och krävande jakt äntligen är över.

Välkomna hem till Tvärvägen 1

Läs mer hos mäklaren
Mäklarringen Järfälla

Kontakta mäklaren

Leonardo Guevara

Mäklarringen Järfälla
Mäklare Leonardo Guevara, Mäklarringen Järfälla
0723-11 00 05