Finnbackagatan 19

Stockfallet, Karlstads kommun Se på karta

4 250 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
147 m²
Biarea
99 m²
Tomtarea
810 m²
Byggår
1974
Driftkostnad
46 000 kr/år

Längst in på återvändsgata med en helt underbar trädgård ligger denna välskötta 1,5- plansvilla med inredd källare. Sedan huset byggdes har ägarna med stor kärlek skött om sitt hus, och det både syns och märks! 5 sovrum, stort kök och vardagsrum samt stora sällskapsytor både på ovanvåning och i källare är ytterligare några fördelar denna trivsamma villa erbjuder.

Entreplan med kök och matplats och utgång till södervänd altan. Vardagsrum med fint ljusinsläpp. Två sovrum och ett badrum. Ovanvåning med tre sovrum där det största har utgång till balkong med sydvästläge. Här finns även ett wc-rum och rejäl klädkammare. Källare som är försedd med klinkergolv bjuder på en härlig gillestuga med kamin. Ett större förråd för förvaring. Ett nygjort badrum, och en rejäl tvättstuga med dusch.

Bergvärme ger låga driftskostnader.

Söder och västervänd trädgård med lusthus. I övrigt finns det ett garage som rymmer en bil och en uppfart för två.

Området runt Finnbackagatan ligger som en oas på Stockfallet omgivet av skog och promenadstråk. Inom gångavstånd finner ni flertalet lekplatser, Stockens ideella förening med aktiviteter för barnen och familjerna samt Fogdemyrens och Stockfallets förskola. Via Klarälvsbanan tar ni er snabbt in till Karlstad centrum på cykel alternativt med stadsbusslinje 3 och 4 inom promenadavstånd.

Stockfallet och området kring Edsgatan är populärt bland familjer och den nya skolan är tänkt att möta behovet av grundskoleplatser i området. Skolan är tänkt att ligga öster om Stormyrsvägen. Den nya skolan ska byggas för 350 elever, F-6 med två paraleller. En fristående fullstor idrottshall ska byggas som på kvällar och helger ska vara till för cheerleading och truppgymnastik.

Välkommen hem!

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Karlstad

Kontakta mäklaren

Tobias Mattsson

SkandiaMäklarna Karlstad
Mäklare Tobias Mattsson, SkandiaMäklarna Karlstad
0703720293