Sadelgatan 1

Töreboda kommun Se på karta

2 492 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
98,9 m²
Tomtarea
1 065 m²

För denna tomt föreslår LB-hus ett Optimal 178 med oinredd vind eller Optimal 160. Optimal 178 beskrivs från LB-hus som: ett rymligt hus med plats för både vardag och fest. Entrén har gott om förvaringsutrymme och en praktisk ­förskjutning av trappan till övervåningen så att grus och smuts stannar vid dörren. Känslan är luftig, inte minst tack vare rundgången mellan kök, vardagsrum och entré. På nedre plan finns möjlighet till ett extra sovrum eller en rymlig klädkammare och separata utrymmen för wc/dusch och klädvård. En trappa upp finns fyra generösa sovrum och ett mindre som du kan välja att ansluta som klädkammare till det största sovrummet. På detta plan har du möjlighet att få både dusch och badkar i badrummet. Tillvalsmöjligheterna är många – till exempel fönsterdörr till stora sovrummet, rejäl köksö med sittplatser, 3-fackskupa i mitten av huset och ­balkong i anslutning. Amerikansk veranda från groventrésida till entrésida, skärmtak (pulpet eller sadel) vid entré och stora fönsterpartier i vardagsrum/vid matplats är ytterligare några.
Platta på mark med golvvärme och uppvärmning är frånluftsvärmepump från NIBE som ger låga driftskostnader.

För alternativt förslag finns även Optimal 160. Se www.lbhus.se för mer information, aktuella kampanjer och virtuell visning. Kontakta LB-Hus säljare för prisförslag.

När ni köper ett nyckelfärdigt hus från LB-hus får ni ett premiumhus med hög grundstandard. LB-hus erbjuder totalentreprenad med en förmånlig betalningsplan och ansvarar för hela processen från första spadtaget till nyckelöverlämning. Generöst ljusinsläpp och genomtänkt förvaring är detaljer som beskriver ett LB-hus.

I priset ingår Tomt, planavgift, anslutningsavgifter.
Kommunens avgifter enligt uppgift
Byggström (uppskattat belopp)
Lagfartsavgift
Kontrollansvarig (uppskattat belopp)

Bankens avgifter (plus ev pantbrev), ev geoteknisk undersökning, finplanering samt utvändig målning ingår ej. Riktig grundmålning med två strykningar Alcro Bestå ingår.

Fastigheten, som idag är obebyggd, säljs med villkor om att ett entreprenadavtal tecknas för uppförandet av ett LB-hus. Ansvarig fastighetsmäklare förmedlar tomten och är ansvarig för förmedlingen av denna. Entreprenören ansvarar för husbyggnationen. För ytterligare information om huset kontakta Mikael Kvarnlöf på LB-hus på 0706- 82 10 30.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mariestad

Kontakta mäklaren

Angelica Mogren

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mariestad
072-700 24 25