Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mariestad

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mariestad

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Lyrvägen 2, null, Mariestads kommun

Lyrvägen 2

Villa
Mariestads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mariestad

2 195 000 kr

201 m²

7 rum

1 009 m² tomt

Välkommen till Lyrvägen 2 i Mariestad – ett unikt tillfälle att förvärva en fantastisk friliggande villa i populära området Radbyn. Denna magnifika bostad, belägen i ett lugnt och omtyckt familjeområde. Med en imponerande boyta på 201 kvadratmeter är detta hem perfekt för familjer som värdesätter både gemenskap och integritet. Här finns sju rum varav fem rymliga sovrum som ger varje familjemedlem den personliga ytan de behöver för att trivas.

Böckersboda VÄSTERGÅRDEN 1, Lyrestad, Mariestads kommun

Böckersboda VÄSTERGÅRDEN 1

Villa
Lyrestad, Mariestads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mariestad

1 395 000 kr

138 m²

4 rum

2 515 m² tomt

Välkommen till Böckersboda Västergården 1 och denna rogivande och vackra miljö strax utanför Lyrestad. Här finns nu möjligheten att förvärva ett permanent- eller fritidsboende med otroligt fint läge. Njut av lugnet, blicka ut över åkrarna och glimta en båt som åker på Göta kanal. Fastigheten erbjuder bla en stor tomt, ett rymligt bostadshus med tre sovrum och kök med vedspis. I närheten finns Lyrestad med bl.a. mataffär, café, skola och förskola. Cykelavstånd till Norrqvarn vid Göta kanal med sluss, hotell och restaurang. Välkomna!

Kristinebergsgatan 27, Högelid, Mariestads kommun
Kristinebergsgatan 27, Högelid, Mariestads kommun, bild 2
Kristinebergsgatan 27, Högelid, Mariestads kommun, bild 3

Kristinebergsgatan 27

Villa
Högelid, Mariestads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mariestad

1 895 000 kr

79 m²

3 rum

998 m² tomt

Söker du ett lättskött enplansboende och extra utrymme för din hobby i form av verkstad/garagebyggnad på tomten? Dessutom beläget i ett väldigt omtyckt område med närhet till det mesta och på lagom avstånd från centrum? Välkommen till Kristinebergsgatan 27! Bostaden har idag två sovrum, men möjligheten finns till tre. Se alt planlösning. Besiktningsprotokoll finns hos mäklaren. Missa inte visningen!

 • Premium
Lugnås Dire 1, Övre Lugnås, Mariestads kommun

Lugnås Dire 1

Villa
Övre Lugnås, Mariestads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mariestad

1 695 000 kr

55 m²

3 rum

1 000 m² tomt

Välkomna till Lugnås Dire 1. Ett vackert boende med ett naturnära och fridfullt läge i idylliska och lantliga Övre Lugnås. Den röda fasaden med vita knutar och foder, glasveranda med snickarglädje i nock, en lummig trädgård med väl valda detaljer. Detta är något för dig som vill förverkliga drömmen om idyllen på landet och dig som längtar ut till lugnet. Ett charmigt och unikt ställe som har allt och lite till. Följ kinnekullestenen till entrén och kliv in i den härliga glasverandan. Här kan du lita på att varje detalj är noga utvalt. Vardagsrum och kök harmoniserar fint tillsammans. Mysiga sovrum som ger en rogivande känsla. En lummig trädgård med många fina egenskaper, njut av sommarkvällar i uterummet/växthuset. Uteplatsen med marksten från Kinekulle samt ett tralldäck ger tacksamma ytor. Det finns närhet till vandringsleder och sköna skogspartier. Ca 5 km från huset hittar du sjön Vristulven och vackra naturområden ligger bara stenkast bort. Mariestad når ni inom ca 15 minuter i bilfärd.

 • Plus
Lerlyckan, null, Töreboda kommun
 • 7 lediga bostäder

Lerlyckan

Tomt
Töreboda kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mariestad

fr. 452 640 kr

1 359 m² tomt

För er som önskar förverkliga drömmen om att bygga sitt egna boende finns möjlighet att boka från den 12/4 tomt på första parkett mot Göta Kanal i det nya området Lerlyckan som fått sitt namn efter Törebodas långa lergodstillverkning, då man i generationer brukat leran för att tillverka tegel, takpannor, kakelugnar, blomkrukor och hushållsgods. Tomterna är belägna med närheten till det mesta, oavsett vilken fas i livet just ni är så finns det något för alla. Njut av en vacker promenad längt med Göta kanal, här finns promenadväg/cykelväg hela vägen in till centrum och attraktiva naturområden. För er där vardagspusslet behöver löpa på smidigt når ni både förskola och skola på bekvämt avstånd. I centrum finns matbutik, restauranger och fik. Mycket bra pendlingsmöjligheter med tåg och busskommunikation, med tåg når ni på ca en timme Göteborg och två timmar Stockholm. De tomter som nu finns är så generösa i sin storlek att det finns utrymme för individuell utformning av husen i stor utsträckning. Kontakta oss redan idag så pratar vi vidare och hjälper er med alla funderingar och frågor ni har! För att bygga krävs bygglov och det är Miljö- och Byggnadsförvaltningen som tillhandahåller blanketter och behandlar bygglovsansökningar. Bygglovsansökan gör till den gemensamma Miljö- och byggnadsförvaltningen för Mariestads, Gullspångs och Törebodas kommuner. Miljö- och byggnadsförvaltningen, Stadshuset på Kyrkogatan 2 i Mariestad. Tel. 0501-75 50 00 Kostnader för tomt, planavgift samt anslutning för kommunalt vatten och avlopp betalas i samband med undertecknande av köpekontrakt. För uppgifter om planavgift kontakta oss på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling så får ni specifika uppgifter för den tomten ni är intresserade av. Det har inte skett någon geoteknisk undersökning av fastigheterna. Det åligger köparen av fastigheten att utföra den undersökningen. Tillkommande kostnader(ca uppgifter) Elanslutningsavgifter ca 30 000kr Bygglov ca 15 000kr Nybyggnadskarta från ca 10 000kr Utsättning av hus från ca 10 000kr Länken nedan kan ni se mer om detaljplaner i Töreboda kommun https://karta.mariestad.se/plankartant/index.html Följ adressen nedan och läs mer om Töreboda kommun https://www.nykommun.se/kommun/toreboda/#start

 • Nybyggnadsprojekt
Tomter Töreboda Landsbygd, null, Töreboda kommun
 • 19 lediga bostäder

Tomter Töreboda Landsbygd

Tomt
Töreboda kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mariestad

fr. 10 280 kr

1 340 m² tomt

För er som önskar förverkliga drömmen om att bygga ert egna boende finns möjlighet att förvärva fint belägna tomter på Törebodas landsbygd. Ett utmärkt val för er som vill leva nära naturen och allt vad den har att erbjuda i dessa vackra miljöer. Här kan ni välja bland tomter i Moholm, Lagerfors, Älgarås och Slätte, små fina och gemytliga samhällen på bekvämt avstånd till Töreboda tätort där ni hittar det mesta ni kan behöva. I Töreboda tätort finns mycket bra pendlingsmöjligheter med tåg och busskommunikation, med tåg når ni på ca en timme Göteborg och två timmar Stockholm. Med lägen som dessa har ni ynnesten att lätt njuta av vackra platser, vandringsleder i naturreservat, fina vattendrag, mysiga fik och trevliga campingar. Tomterna variera i storlek och det kan finnas utrymme för individuell utformning av husen i stor utsträckning. Kontakta oss redan idag så pratar vi vidare och hjälper er med alla funderingar och frågor ni har! För att bygga krävs bygglov och det är Miljö- och Byggnadsförvaltningen som tillhandahåller blanketter och behandlar bygglovsansökningar. Bygglovsansökan gör till den gemensamma Miljö- och byggnadsförvaltningen för Mariestads, Gullspångs och Törebodas kommuner. Miljö- och byggnadsförvaltningen, Stadshuset på Kyrkogatan 2 i Mariestad. Tel. 0501-75 50 00 Kostnader för tomt, planavgift samt anslutning för kommunalt vatten och avlopp betalas i samband med undertecknande av köpekontrakt. För mer specifika uppgifter om VA avgifter samt planavgift kontakta oss på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling så får ni specifika uppgifter för den tomten ni är intresserade av. Det har inte skett någon geoteknisk undersökning av fastigheterna. Det åligger köparen av fastigheten att utföra den undersökningen. Planavgift 21 000kr. Tillkommande kostnader(ca uppgifter) Elanslutningsavgifter ca 30 000kr Bygglov ca 15 000kr Nybyggnadskarta från ca 10 000kr Utsättning av hus från ca 10 000kr Länken nedan kan ni se mer om detaljplaner i Töreboda kommun https://karta.mariestad.se/plankartant/index.html Följ adressen nedan och läs mer om Töreboda kommun https://www.nykommun.se/kommun/toreboda/#start

 • Nybyggnadsprojekt
Valnötsstigen 3, Hiss!, Bråtenpark, Mariestads kommun

Valnötsstigen 3, Hiss!

Lägenhet
Bråtenpark, Mariestads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mariestad

275 000 kr

72 m²

3 rum

5 017 kr/mån
3 819 kr/m²

Välkommen till Valnötsstigen 3. Här bor du i en ljus, fräsch och välplanerad trea om 72 kvadratmeter. Här bjuds du på härliga sällskapsytor i ett väl tilltaget vardagsrum samt i ett fräscht kök med matplats. Vidare finns här två sovrum samt bra förvaringsmöjligheter i form av garderober. Badrummet är ny renoverat och fräscht. Området bråten park är ett lugnt och trevligt området. Med närhet till lekplatser som befinner sig på föreningens innergårdar, fotbollsplan i konstgräs, närhet till skolor, Folktandvården Mariestad och livsmedelsbutiker. Varmt välkomna på visning.

 • Balkong
 • Hiss
Tomter Töreboda Tätort, null, Töreboda kommun
 • 24 lediga bostäder

Tomter Töreboda Tätort

Tomt
Töreboda kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mariestad

fr. 160 650 kr

1 537 m² tomt

För er som önskar förverkliga drömmen om att bygga sitt egna boende finns möjlighet att förvärva bra belägna tomter i Töreboda. På ett kort avstånd har ni närheten till det mesta, oavsett vilken fas i livet just ni är så finns det något för alla. Njut av en vacker promenad längt med Göta kanal, här finns promenadväg/cykelväg hela vägen in till centrum och attraktiva naturområden. För er där vardagspusslet behöver löpa på smidigt når ni både förskola och skola på bekvämt avstånd. I centrum finns matbutik, restauranger och fik. Mycket bra pendlingsmöjligheter med tåg och busskommunikation, med tåg når ni på ca en timme Göteborg och två timmar Stockholm. De tomter som nu finns är så generösa i sin storlek att det finns utrymme för individuell utformning av husen i stor utsträckning. Kontakta oss redan idag så pratar vi vidare och hjälper er med alla funderingar och frågor ni har! För att bygga krävs bygglov och det är Miljö- och Byggnadsförvaltningen som tillhandahåller blanketter och behandlar bygglovsansökningar. Bygglovsansökan gör till den gemensamma Miljö- och byggnadsförvaltningen för Mariestads, Gullspångs och Törebodas kommuner. Miljö- och byggnadsförvaltningen, Stadshuset på Kyrkogatan 2 i Mariestad. Tel. 0501-75 50 00 Kostnader för tomt, planavgift samt anslutning för kommunalt vatten och avlopp betalas i samband med undertecknande av köpekontrakt. För mer specifika uppgifter om VA avgift samt planavgift kontakta oss på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling så får ni specifika uppgifter för den tomten ni är intresserade av. Det har inte skett någon geoteknisk undersökning av fastigheterna. Det åligger köparen av fastigheten att utföra den undersökningen. Tillkommande kostnader(ca uppgifter) Planavgift 21 000kr Elanslutningsavgifter ca 30 000kr Bygglov ca 15 000kr Nybyggnadskarta från ca 10 000kr Utsättning av hus från ca 10 000kr Länken nedan kan ni se mer om detaljplaner i Töreboda kommun https://karta.mariestad.se/plankartant/index.html Följ adressen nedan och läs mer om Töreboda kommun https://www.nykommun.se/kommun/toreboda/#start

 • Nybyggnadsprojekt
Furuvägen 1, Moholm, Töreboda kommun

Furuvägen 1

Lägenhet
Moholm, Töreboda kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mariestad

395 000 kr

63 m²

2 rum

3 585 kr/mån
6 270 kr/m²

På Furuvägen 1 finner ni denna trevliga bostadsrätt i ett plan. Här bjuds ni på ett praktiskt boende med ljusa ytskikt och bra planlösning. Hörnläge med extra stor tomt, förråd och carport. Lugnt bostadsområde med gångavstånd till matbutik, pizzeria och kommunikation. Bra läge för pendlaren! Varmt välkommen på visning!

 • Uteplats
Rosendalsgatan 16, Grangärdet, Mariestads kommun

Rosendalsgatan 16

Villa
Grangärdet, Mariestads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mariestad

1 795 000 kr

97 m²

6 rum

850 m² tomt

Välkommen att upptäcka möjligheterna med Rosendalsgatan 16 - en plats att kalla hem! En välplanerad enplansvilla med källare i ett lugnt och trivsamt område. Denna rymliga bostad erbjuder 97 kvadratmeter i boyta och 111 kvadratmeter i biyta, vilket ger gott om plats för hela familjen. Bostaden fördelas på sex rum och kök, varav fyra rum som kan användas som sovrum. Detta ger bra möjligheter att anpassa bostaden efter just ert behov. Trädgården är generös med sina 850 kvadratmeter och erbjuder en lättskött yta, perfekt för utomhusaktiviteter och trevliga dagar med vänner och familj. Detta är ett boende med stora möjligheter och är mycket väl omhändertaget. Här kan ni låta kreativiteten flöda och skapa det ni söker, men det finns redan idag en varm och hemtrevlig atmosfär. Det erbjuds gott om förvaringsutrymme. Med alla fina ytor i källaren finns stora möjligheter samt utmärkta ytor för familjen att umgås på. Rosendalsgatan ligger i ett attraktivt område med närhet till både natur, stadsliv, skola och förskola. Dessutom finns det bra kommunikationer. Missa inte chansen att förvärva denna pärla, välkomna på visning!

Blåbärsvägen 2, Gullspång, Gullspångs kommun

Blåbärsvägen 2

Lägenhet
Gullspång, Gullspångs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mariestad

495 000 kr

88 m²

4 rum

4 566 kr/mån
5 625 kr/m²

Varmt välkommen till Blåbärsvägen 2! Denna rymliga bostad erbjuder en välplanerad planlösning om 4 rum och kök, varav 3 sovrum. Renoverat kök och badrum. Uteplats i flera väderstreck och ett inglasat uterum som förlänger säsongen. Utöver detta finns även carport som ger praktisk plats för din bil samt förråd för förvaring. Här bor du på en lugn gata med närhet till Gullspångs centrum som erbjuder bla. mataffär, frisörsalong och busstation. Kontakta oss för att boka tid för visning!

 • Uteplats
Bäckaskogsvägen 25, Grangärdet, Mariestads kommun

Bäckaskogsvägen 25

Lägenhet
Grangärdet, Mariestads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mariestad

150 000 kr

27 m²

1 rum

2 473 kr/mån
5 556 kr/m²

Välkommen till Bäckaskogsvägen 25! En trevlig etta på 27 kvm, lägenheten har fräscha ytskikt och ett tacksamt ljusinsläpp. Ordentligt med förvaring i hallen. Köket har bra avlastningsytor samt skåpsförvaring. Här går det att nyttja ytorna till max. Perfekt som förstalägenhet, studentboende eller övernattningslägenhet. Beläget på populära grangärdet. Här har du naturen nära till hands och med en kort promenad når du Mariestads centrum och hamn. Lättillgänglig kommunikation strax utanför bostaden, via busshållplatsen Hagagatan. I närheten finns även även sportanläggningar. Varmt välkommen att boka in dig på visning!

Akaciastigen 20, Bråtenpark, Mariestads kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Akaciastigen 20

Lägenhet
Bråtenpark, Mariestads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mariestad

130 000 kr

38 m²

1 rum

2 964 kr/mån
3 421 kr/m²

Nu är vi glada att presentera denna fräscha och smarta en rumslägenhet på 38 kvadratmeter. Här är det bara att flytta in och bo! Idealiskt första lägenhet eller studentbostad. Här har du även en egen uteplats att njuta av under säsongen. Här bor ni med bekvämt avstånd till kommunikationer och matbutik samt cykelavstånd till centrum, golfbana och Vänern. Varmt välkommen på visning!

 • Balkong
Liars väg 18, Torsö, Mariestads kommun

Liars väg 18

Lägenhet
Torsö, Mariestads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mariestad

595 000 kr

86 m²

3 rum

4 705 kr/mån
6 919 kr/m²

Välkommen till Liars väg 18 - en fantastisk bostadsrätt i ett lugnt och trevligt område. Här bor du i en rymlig bostad om 86,3 kvadratmeter med 3 rum, som är perfekt för att rymma både familj och vänner. Bostaden i sig är välplanerad och erbjuder alla moderna bekvämligheter. De ljusa och luftiga rummen ger en känsla av rymd och frihet, medan det fullt utrustade köket bjuder på möjligheten att laga fantastiska måltider. Om du söker efter en bostad där du kan koppla av och njuta av livet, så är detta helt klart platsen för dig. Varmt välkommen att boka er på visning av denna underbara bostadsrätt på Liars väg 18!

 • Uteplats
Hagalundsgatan 22, Grangärdet, Mariestads kommun

Hagalundsgatan 22

Villa
Grangärdet, Mariestads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mariestad

2 795 000 kr

85 m²

5 rum

787 m² tomt

Välkomna till Hagalundsgatan 22 beläget på populära Grangärdet. På gångavstånd når ni det mesta man kan behöva, allt från fina promenadstråk, förskola och skola, stadens centrum och busskommunikation. Detta är en välplanerad bostad med fina sociala ytor både interiört och exteriört. På entréplan ligger kök, matplats och allrum i en härligt öppen planlösning med gott om ljusinsläpp från alla fönster. I anslutning till dessa ytor finns även uterum att njuta av som leder vidare till baksidans oas. Här kan det tillåtas att skrytas, en underbar baksida med både pool och spabad. Insynsskyddad med en ligusterhäck som omfamnar trädgården. På denna baksidan kan ni har semesterfeeling stor del av året, det är bara att njuta. Bostaden erbjuder också bra ytor på källarplan, bra förvaring, möjlighet till gästrum och stort badrum med både bad, dusch och bastu! Allt är genomgående smakfullt renoverat i jordnära färger och materialval. Bostaden värms med Fjärrvärme. Missa inte chansen att förvärva denna pärla, varmt välkomna på visning!

Gärdesgatan 3, null, Mariestads kommun
 • Budgivning pågår

Gärdesgatan 3

Lägenhet
Mariestads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mariestad

595 000 kr

48,5 m²

2 rum

3 453 kr/mån
12 268 kr/m²

Fantastiskt tillfälle att förvärva denna härliga bostadsrätt på Gärdesgatan 3! Denna vackra lägenhet på 48.5 kvadratmeter ligger på andra våning och erbjuder modern och bekväm livsstil. Köket har alla bekvämligheter du behöver, med goda arbetsytor och förvaringsutrymme. Vardagsrummet är rymligt och har gott om plats för bekväma möbler, inklusive soffa, soffbord och tv. Balkongen, som nås via vardagsrummet, är i söderläge och är perfekt för att njuta av solen och frisk luft. Badrummet är helkaklat sedan stambytet och är utrustat med wc, tvättställ, spegelskåp, dusch och tvättmaskin. Sovrummet är ljust och rymligt med plats för en dubbelsäng och förvaringsmöbler. Bostadsrätten ligger på en perfekt plats i staden, nära till allt du behöver. Det finns gott om restauranger, kaféer, butiker, Dacapo och annan underhållning i området. Buss- och tågstationer ligger också inom gångavstånd, vilket gör det enkelt att ta sig runt i staden. Så om du letar efter en modern och bekväm bostad på en utmärkt plats, tveka inte att boka in dig på visningen!

 • Balkong
Säterigatan 7, Marieholm, Mariestads kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Säterigatan 7

Villa
Marieholm, Mariestads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mariestad

2 195 000 kr

100 m²

4 rum

742 m² tomt

Välkommen till denna fantastiska villa, belägen på en attraktiv adress i Mariestad. Med 100 kvadratmeter i boyta och 100 kvadratmeter i biyta, fördelat på två plan, erbjuder denna bostad gott om utrymme för hela familjen att trivas. På entréplan hittar du fyra välplanerade rum som är ljusa och luftiga, perfekta för avkoppling och umgänge. Villan är uppvärmd med fjärrvärme vilket ger en både effektiv och bekväm uppvärmning. Köket renoverades 2018 och erbjuder moderna apparater och stilrena ytor för matlagning och sociala samlingar. Det nyrenoverade badrummet från 2023 ger en känsla av lyx och bekvämlighet. Den rymliga altanen i sydvästläge är den perfekta platsen att njuta av solen. Här kan du koppla av och umgås med familj och vänner under varma sommardagar och mysiga kvällar. Marieholm är en av Mariestads eftertraktade stadsdelar. Här finns det ett flertal bekvämligheter och faciliteter som gör området till en idealisk plats att bo i. I Marieholm finner vi Vadsbogymnasiet, vilket gör det till ett populärt område för studerande och unga vuxna. Förskolan i området erbjuder också en hög standard på barnomsorg och är en trygg plats för föräldrar att lämna sina barn. När det gäller inköp finns det två butiker i närheten, nämligen Coop Extra och Handlarn. Här finns allt som behövs för vardagslivet och det är lätt att handla det man behöver utan att behöva åka iväg till stadens centrum. Sammanfattningsvis är Marieholm en mycket trevlig och bekväm plats att bo i. Med sina faciliteter och närhet till stadens centrum är det en idealisk plats för både studerande, barnfamiljer och andra som söker en bekväm livsstil i en av Mariestads mest eftertraktade områden. Varmt välkommen på visning!

Mariagatan 9, Centrum, Mariestads kommun
 • Budgivning pågår

Mariagatan 9

Lägenhet
Centrum, Mariestads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mariestad

345 000 kr

47 m²

1 rum

2 730 kr/mån
7 340 kr/m²

Välkommen in i denna vindslägenhet, optimal planerad lägenhet där man har öppen planlösning vilket gör möjligheten till större sociala sammankomster. Perfekt förstalägenhet, övernattningslägenhet eller studentboende. Låg avgift och kort promenad till centrum med dess utbud. På Mariagatan bor du med närhet till bland annat Tennishall, ishockeyhall, båthamn, hamnbodarna, restaurangerna, Butiker, Caféer, Livsmedelsbutiker bara ett stenkast bort. Välkommen att kontakta mäklaren för visning!

Sandbäcksvägen 63B, Grangärdet, Mariestads kommun

Sandbäcksvägen 63B

Lägenhet
Grangärdet, Mariestads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mariestad

185 000 kr

36 m²

1 rum

2 946 kr/mån
5 139 kr/m²

Välkommen till denna underbara och ljusa 36 kvm lägenhet på tredje våningen. Välplanerad bostad med klädkammare, kök, garderob och badrum, med fräscha ytor och otroligt ljusinsläpp från de stora fönsterna. Närhet till bussförbindelser, restaurang och cykelavstånd till centrum. Perfekt förstalägenhet, övernattningslägenhet eller studentboende. Varmt välkommen på visning!

Amnevägen 4, Otterbäcken, Gullspångs kommun
 • Budgivning pågår

Amnevägen 4

Villa
Otterbäcken, Gullspångs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mariestad

775 000 kr

112 m²

4 rum

2 431 m² tomt

På Amnevägen 4 i Otterbäcken ligger denna fina järn och färghandeln där historia sitter i väggarna. En fastighet med stor potential att skapa det just ni söker. Det erbjuds gott om utrymmen till verksamhet, uthyrningen eller generösa ytor för den stora familjen. På gården finns bra förrådsbyggnader, allt från magasin, enklare garage och jordkällare. Affärslokalen är stor till ytan och det finns både kontors och lageryta samt stora fönster ut mot gatan. På övre plan finns en 3 rumslägenhet med kök där ni blickar Vänern. På fastigheten finns ytterligare boningshus med lägenhet på övre plan samt potential till boende även på entréplan. Missa inte chansen att förverkliga det ni kanske drömt om. Välkomna på visning.

Akaciastigen 16, Bråtenpark, Mariestads kommun

Akaciastigen 16

Lägenhet
Bråtenpark, Mariestads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mariestad

220 000 kr

62 m²

2 rum

4 359 kr/mån
3 548 kr/m²

Nu finns möjligheten att förvärva denna ljusa och hemtrevliga tvårumslägenhet om 62 kvadratmeter. Bostaden erbjuder bland annat ett ljust och fint kök med matplats och en stor balkong i österläge. Ny renoverat badrum från 2021. Området Bråten park är ett lugnt och trevligt området. Med närhet till lekplatser som befinner sig på föreningens innergårdar, fotbollsplan i konstgräs, närhet till skolor, Folktandvården Mariestad och livsmedelsbutiker. Varmt välkommen på visning!

Visar alla 21