Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Florid Krasniqi

Florid Krasniqi

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Hasslerörsvägen 32, Hasslerör, Mariestads kommun
Hasslerörsvägen 32, Hasslerör, Mariestads kommun, bild 2
Hasslerörsvägen 32, Hasslerör, Mariestads kommun, bild 3

Hasslerörsvägen 32

Villa
Hasslerör, Mariestads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mariestad
1 395 000 kr
110 + 22 m²
4 rum
2 400 m² tomt

Denna charmiga familjevilla, belägen på en rymlig tomt, erbjuder en perfekt balans mellan klassisk design och modern komfort. Utvändigt möts du av en ljus träpanel och ett rött tegeltak som ger huset en tidlös karaktär. Den välskötta trädgården är en grön oas med gott om utrymme för lek och avkoppling, omgiven av lummiga träd och växter som skapar en fridfull atmosfär. Villans stora gräsmattor inbjuder till utomhusaktiviteter och erbjuder en idealisk plats för familjens alla behov. Invändigt präglas huset av ljusa och luftiga rum med vitmålade tak som skapar en känsla av rymd. Vardagsrummet är generöst tilltaget med stora fönster som släpper in rikligt med dagsljus, vilket ger en härlig och inbjudande känsla. Köket är modernt utrustat med vita skåpluckor och gott om arbetsytor, vilket gör det till en dröm för den matlagnings intresserade. Intill köket finns en praktisk tvättstuga med goda förvaringsmöjligheter. På övervåningen finner du rymliga sovrum med fina ljusinsläpp och smart förvaring, vilket ger gott om plats för hela familjen. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
Spolvägen 27, Ullervad, Mariestads kommun

Spolvägen 27

Lägenhet
Ullervad, Mariestads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mariestad
985 000 kr
110 m²
4 rum
vån 1/2
6 083 kr/mån
8 955 kr/m²

Detta charmiga bostadsrätts radhus i suterräng erbjuder en fantastisk möjlighet att bo i ett lugnt och trevligt område med närhet till naturen. Huset, som är byggt i klassisk tegel stil, har en inbjudande och välskött exteriör som omges av en grönskande trädgård. Här finns gott om plats för barnens lek eller för avkopplande stunder i solen. Den rymliga altanen på husets baksida erbjuder en perfekt plats för grillkvällar och samvaro med familj och vänner. Tar du stegen upp genom den lummiga trädgården når du soldäcket. Här, omgiven av grönska och natur, kan du slappna av och njuta av solens strålar. Det är en plats som bjuder in till lugn och ro, perfekt för att koppla av med en bok eller bara njuta av naturens ljud Detta boende erbjuder också praktiska lösningar med en carport som skyddar din bil och ett förråd som rymmer allt från trädgårdsredskap till cyklar. Den grusade uppfarten ger extra parkeringsutrymme, vilket är perfekt när du har gäster på besök. Läget i Ullervad är oslagbart med närhet till både Mariestads centrum och vackra naturområden. Ullervads samhälle har förskola, skola upp till sjätte klass, egen kyrka, fotbollsförening, handelsträdgård, cykelverkstad, Mariestads ridklubb samt fina promenadstråk i skogspartier. Ullervad är ett mindre samhälle beläget ca 10 minuter bilresa från Mariestad genom länsväg 201. Mariestad erbjuder bland annat en båthamn där du kan promenera längs med bryggorna, restaurangerna eller hamn bodarna. Utanför hamnen i centrala Mariestad erbjuds butiker, caféer, restauranger och livsmedelsbutiker. Varmt välkomna att boka in er på visning! Möjlighet till tidigare visnings tid finns, kontakta ansvarig mäklare via mejl.

  • Balkong
  • Uteplats
Centralgatan 4, null, Mariestads kommun

Centralgatan 4

Villa
Mariestads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mariestad
795 000 kr
102 + 70 m²
1 365 m² tomt

Välkommen till detta charmiga tegelhus som utstrålar karaktär och tidlös elegans. Beläget i ett fridfullt område, omgivet av lummiga träd och välskötta trädgårdar, erbjuder detta hem en harmonisk balans mellan estetik och funktionalitet. Vid första anblicken möts du av en vacker tegel arkitektur, vars varma nyanser harmonierar perfekt med den grönskande omgivningen. Taket, som renoverades för cirka två år sedan, är i en djup röd ton som förhöjer husets visuella intryck och ger en känsla av nybyggd fräschör. En av de iögonfallande detaljerna är den generösa inglasade balkongen på övervåningen. Här kan du njuta av utsikten över trädgården oavsett väder, och skapa en mysig oas för avkoppling. Balkongen är vackert inramad av trä detaljer som tillför en rustik charm till husets exteriör. Trädgården är en fröjd för ögat med frodiga buskar och blommande rabatter som omger huset. Röda rosor klättrar upp längs fasaden och bidrar med en romantisk touch, medan välskötta gräsmattor erbjuder gott om utrymme för både lek och vila. De mogna träden skänker skugga under varma sommardagar och ger trädgården en privat och avskild känsla. En välskött uppfart leder fram till ett rymligt garage, vilket ger gott om plats för parkering. Det finns också en separat ingång till källarplanet, vilket ger extra bekvämlighet för förvaring eller hobby aktiviteter. Huset är beläget på en lugn gata, perfekt för familjelivet. Här kan barnen leka tryggt, och du har nära till både natur och nödvändiga bekvämligheter. Området präglas av en harmonisk atmosfär, där grannarna värdesätter det gemensamma lugnet och trivseln. Detta hus erbjuder en oemotståndlig kombination av klassisk skönhet och moderna bekvämligheter, perfekt för den som drömmer om ett stilfullt och fridfullt boende. Välkommen hem till en plats där varje detalj är omsorgsfullt utvald för att skapa en miljö där du verkligen kan trivas.

Drottning kristinas väg 61, Marieholm, Mariestads kommun

Drottning kristinas väg 61

Lägenhet
Marieholm, Mariestads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mariestad
850 000 kr
73,5 m²
3 rum
vån 2/3
4 338 kr/mån
11 565 kr/m²

Välkommen till denna charmiga och stilrena lägenhet, perfekt belägen för både småbarnsfamiljer och par som söker ett bekvämt boende med hög standard. Bostaden har genomgått omfattande renoveringar under 2022 och erbjuder nu ett hem med en modern och elegant känsla. När du stiger in i lägenheten möts du av en rymlig hall med praktiska förvaringslösningar och snygga parkettgolv som sträcker sig genom hela bostaden. Hallens neutrala färgpalett ger ett fräscht och inbjudande intryck. Det första sovrummet är perfekt som barnrum, med ljusa väggar och färgglada detaljer som skapar en lekfull och trivsam atmosfär. Rummet har en smart våningssäng som frigör golvyta för lek och aktiviteter, samt gott om förvaringsutrymme för leksaker och kläder. Vidare in i bostaden finner du det fantastiska köket, som är ett riktigt drömrum för den matlagningsintresserade. Köket är från Epoq och är utrustat med rostfria vitvaror som matchar de stilrena, ljusgrå skåpluckorna. De subway-inspirerade kakelplattorna ovanför arbetsbänken ger en modern touch och det stora fönstret släpper in rikligt med dagsljus, vilket skapar en ljus och behaglig matplats där du kan njuta av dina måltider med utsikt över grönskande omgivningar. Från köket når du även en trivsam balkong, perfekt för morgonkaffet eller en lugn stund i solen. Vardagsrummet är rymligt och inbjudande, med en modern fondvägg som tillför karaktär och ett stort fönsterparti som låter ljuset flöda in. Här finns gott om plats för både soffgrupp och underhållning, vilket gör det till den perfekta platsen att umgås med familj och vänner. Bostadens andra sovrum är harmoniskt inrett och erbjuder en lugn och avkopplande atmosfär, idealiskt för en god natts sömn. Här finns även plats för förvaring i garderober som smälter väl in i rummet. Trots att badrummet är från stambytet år 2000, är det i gott skick och utrustat med dusch, tvättmaskin och bra förvaringsutrymmen. Det finns goda möjligheter att sätta sin egen prägel på detta utrymme vid behov. Sammanfattningsvis är detta en välskött och modern lägenhet med genomgående parkettgolv, om dragen el och ett stilfullt kök från Epoq med rostfria vitvaror. Här bor du bekvämt med närhet till grönområden, skolor och all tänkbar service. Varmt välkommen att boka visning och uppleva detta underbara hem på plats!

  • Balkong
Gärdesgatan 5, MÖJLIGHET TILL EN TREA!, Gärdet, Mariestads kommun

Gärdesgatan 5, MÖJLIGHET TILL EN TREA!

Lägenhet
Gärdet, Mariestads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mariestad
695 000 kr
64,5 m²
2 rum
vån 2/3
4 513 kr/mån
10 775 kr/m²

MÖJLIGHET ATT GÖRA OM TILL EN TREA! Välkommen till denna ljusa och fräscha lägenhet som erbjuder både stil och funktionalitet. Här får du en optimalt planerad bostad med stora fönster som släpper in rikligt med dagsljus, vilket skapar en inbjudande atmosfär. Det rymliga vardagsrummet har en vacker parkettgolv som bidrar till en modern och inbjudande känsla. Från vardagsrummet når du en mysig balkong med utsikt över den lugna innergården – en perfekt plats för morgonkaffet eller sena sommarkvällar. Köket, som renoverades 2019 tillsammans med matrummet, har moderna vitvaror och gott om förvaringsutrymme. Här finner du en stilren kombination av vita skåpluckor och svarta bänkskivor, vilket ger en tidlös elegans. Matplatsen intill köket är idealisk för trevliga middagar med familj och vänner. Sovrummet är rofyllt och väl tilltaget med gott om plats för dubbelsäng och garderober. Det stora fönstret ger ett fint ljusinsläpp och utsikt över omgivningen. Badrummet, som är från stambytet som utfördes 2004, fick nya duschväggar och badrumsskåp installerade 2019. Här finns även praktiska ytskikt och modern belysning som gör det enkelt att trivas. Hallen är utrustad med skjutgarderober som installerades 2017, vilket ger utmärkt förvaringsmöjlighet och håller ytorna prydliga och organiserade. Läget är oslagbart med närhet till både natur och stadens puls. Här bor du med bekvämt avstånd till butiker, restauranger och kommunikationer, vilket gör vardagen enkel och bekväm. Denna lägenhet är perfekt för dig som söker ett hem med hög standard och bra läge. Missa inte chansen att förvärva denna fantastiska bostad – kontakta oss för att boka en visning idag!

  • Balkong
Haggårdsvägen 3, null, Mariestads kommun

Haggårdsvägen 3

Villa
Mariestads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mariestad
2 985 000 kr
191 + 25 m²
6 rum
1 511 m² tomt

Stig in i detta rymliga och välskötta hem som sträcker sig över 191 kvadratmeter, vilket erbjuder en välbalanserad mix av komfort och funktion. Med en genomtänkt omvandling av garaget till extra bostadsyta under 2000-talet har denna fastighet anpassats för att möta moderna behov och livsstilar, vilket resulterar i generösa utrymmen för att leva och umgås. Det inglasade uterummet utgör en harmonisk förlängning av bostadsytan och är en perfekt plats för avkoppling eller sociala sammankomster året runt. Inte långt bort finner du en inbjudande pool, komplett med tillräckligt med utrymme för solstolar och utomhusmöbler, vilket skapar en perfekt oas för avkoppling och underhållning under varma dagar. Takrenovering år 2021 har försäkrat att fastigheten är väl skyddad och redo att möta framtida väderutmaningar med nya betongpannor och takpapp på den ombyggda delen av garaget. Inuti bostaden har renoveringen av tvättstugan år 2020 förbättrat både funktionalitet och estetik, med moderna apparater och smakfulla ytskikt som harmonierar med övriga hemmets design. Om du är intresserad av att upptäcka alla fina detaljer och fördelar som denna fastighet har att erbjuda? Då är du varmt välkommen på visning!

Torsö Brofästet 18, Torsö, Mariestads kommun

Torsö Brofästet 18

Tomt
Torsö, Mariestads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mariestad
795 000 kr
1 124 m² tomt

Vid Torsös brofäste, där landskapet sveper upp i en magnifik panoramavy, väntar denna förtrollande byggklara tomt på sina blivande ägare. Med sina imponerande 1 124 kvadratmeter är detta en plats där drömmar om ett eget hem kan förverkligas. Här finns redan alla nödvändiga bekvämligheter på plats - vatten och avlopp, samt det moderna nätverket av fiber finns vid tomtgräns. Men att äga denna tomt innebär mer än bara att ha ett stycke mark. Det innebär att bli en del av en gemenskap som värnar om sitt naturliga arv. Gemenskapen erbjuder en välskött badstrand, en plats där tiden kan förloras i horisonten medan man njuter av de vidsträckta ytor som omger stranden. Här, inbäddat i landskapet, står även ett strandhus vars dörrar öppnas till en värld av avkoppling och njutning, inklusive en bastu som lockar till stunder av fridfull avslappning. Och för dem som är lockade av äventyr på det blåa havet, finns möjligheten till en båtplats i den egen marinan. En plats av lugn och stillhet, där båtar vilar och väntar på sina nästa resor till havets äventyr. Denna tomt representerar mer än bara ett stycke mark. Den är en portal till en livsstil av harmoni och gemenskap, där naturen är en ständig följeslagare och äventyr väntar runt varje hörn.

Valnötsstigen 9, Bråtenpark, Mariestads kommun

Valnötsstigen 9

Lägenhet
Bråtenpark, Mariestads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mariestad
395 000 kr
81 m²
3 rum
vån 2/4
6 366 kr/mån
4 877 kr/m²

Välkommen till Valnötsstigen 9! Denna trevliga 3 rumslägenhet bjuder på en ljus och luftig interiör och ger dig möjligheten att skapa ditt eget personliga utrymme. Bostaden är belägen i Bråten, vilket är ett lugnt och barnvänlig område. Området är omgivet av vackra grönområden och natursköna platser som gör det till en bra plats att bo på. Inom området finns två olika lekplatser, varav en har genomgått renovering under 2021 för att säkerställa en säker och trivsam lekmiljö för barnen. Nyligen har fönster byts för att energieffektivisera bostäderna! Prismaskolan, med sin fantastiska lekplats och pulkabacke, är bara ett stenkast bort, vilket ger en bekväm och nära tillgång till skolan. Dessutom finns det en välutrustade mataffärer inom gångavstånd, vilket gör det enkelt att handla för vardagliga behov. Vi välkomnar dig att besöka denna charmiga bostad och upptäcka dess potential. Kontakta oss för mer information eller för att boka en visningstid!

  • Balkong

Visar alla 8