Mäklare Florid Krasniqi

Florid Krasniqi

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Timmervägen 13, Marieholm, Mariestads kommun

Timmervägen 13

Villa
Marieholm, Mariestads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mariestad
2 795 000 kr
111 + 111 m²
5 rum
847 m² tomt

En fantastisk möjlighet att förvärva fastigheten på Timmervägen 13. Denna välskötta egendom är rustad för framtiden med solceller och laddningsmöjligheter i garaget, vilket inte bara bidrar till en mer hållbar livsstil utan också till lägre energikostnader på lång sikt. Boendet sträcker sig över 111 kvadratmeter i bostadsytan och ytterligare 111 kvadratmeter i biyta, fördelat över två våningar och en harmonisk fördelning av fem rum samt ett funktionellt kök som inbjuder till både vardaglig användning och sociala tillställningar. Bostaden är även rustat med två badrum samt en wc. Marieholm är ett eftertraktat område med en perfekt balans mellan lugn och närhet till bekvämligheter. Med närheten till skolor är det ett idealiskt val för familjer, medan de två lekplatserna i området ger en välkommen möjlighet för barnen att leka och utforska. För ytterligare information varmt välkommen att kontakta mäklaren.

Solhemsvägen 34B, Grangärdet, Mariestads kommun

Solhemsvägen 34B

Lägenhet
Grangärdet, Mariestads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mariestad
275 000 kr
31 m²
1 rum
vån 1/3
2 712 kr/mån
8 871 kr/m²

Välkommen till Solhemsvägen 34B! Denna ljusa lägenhet på 31 kvm har ett nyare kök som ger en modern touch till boendet. Köket erbjuder en stilren design och moderna apparater, vilket skapar en praktisk och funktionell plats för matlagning och måltider. Det generösa ljusinsläppet i lägenheten skapar en ljus och luftig atmosfär, vilket gör bostaden inbjudande och trivsam. Den öppna planlösningen ger även möjlighet till flexibel möblering och skapar utrymme för olika aktiviteter. Solhemsvägen 34B är beläget i ett trevligt område med närhet till olika bekvämligheter och grönområden. Här kan du njuta av både stadslivets puls och lugnet i närområdet, vilket gör detta till en perfekt plats att kalla hemma.

Drottning Kristinas väg 16, Gärdet, Mariestads kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Drottning Kristinas väg 16

Villa
Gärdet, Mariestads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mariestad
2 895 000 kr
146 + 73 m²
6 rum
779 m² tomt

Unikt tillfälle att förvärva denna fantastiska friliggande villa på Drottning Kristinas väg i det eftertraktade området Gärdet i Mariestad. Här erbjuds en energisnål bostad med en rad moderna bekvämligheter. Denna väl underhållna villa har genomgått flera renoveringar under åren, vilket ger en känsla av nyhet och modernitet. Bland annat har dräneringen ombesörjts 2000. Bergvärmen installerades 2001 och ger en låg energiförbrukning på runt 10 000 kWh per år för både värme och varmvatten. Badrummet renoverades 2007-2008 och köket 2010. Ett uterum från 2012 ger extra yta att njuta av året runt, med lärktrall och isolerat tak och golv för optimal komfort. Fasad och tak målades 2011 respektive 2008, vilket ger en fräsch och modern look till fastigheten. Bostaden är även utrustad med moderna bekvämligheter såsom FTX-ventilation från 2020 och fiberanslutning för TV, bredband och telefon. Dessutom finns solceller som producerar imponerande 7000-7500 kWh per år, vilket hjälper till att minska energikostnaderna. En elbilsladdare och larmsystem inklusive brandskydd ingår också. Här får du en rymlig bostad med sex rum och en boyta på 146 kvadratmeter, perfekt för familjen. Tomtarean på 779 kvadratmeter ger gott om utrymme för trädgårdsaktiviteter och lek. Missa inte möjligheten att bo i denna moderna och energisnåla villa i ett av Mariestads mest populära områden. Kontakta oss idag för mer information och varmt välkommen och boka in dig på visning!

  • Energieffektiv
Drottning kristinas väg 75, Marieholm, Mariestads kommun

Drottning kristinas väg 75

Lägenhet
Marieholm, Mariestads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mariestad
795 000 kr
73,5 m²
3 rum
vån 2/3
4 418 kr/mån
10 816 kr/m²

Upptäck denna nyligen renoverade och moderna bostadsrättslägenhet på Drottning Kristinas väg i det barnvänliga området Marieholm, Mariestad. Med sina 73,5 kvadratmeter erbjuder denna lägenhet gott om utrymme för ett modernt livsstil. Hemmet är utrustat med moderna bekvämligheter och har en genomtänkt planlösning som skapar en luftig atmosfär. Den ljusa och stilfulla inredningen ger dig möjlighet att sätta din egen prägel på ditt nya hem. Läget är perfekt för familjer med barn, med närhet till grönområden och lekplatser där barnen kan utforska och leka fritt. Dessutom finns det goda kommunikationer i närheten, vilket gör pendlingen till jobb och skola enkel. Föreningen har en stabil ekonomi och sköts om väl av sina medlemmar. Här kan du känna dig trygg och trivas i en gemenskap med dina grannar. Missa inte chansen att bli ägare till denna fantastiska bostad som kombinerar modernitet med barnvänlighet. Välkommen att boka in dig på visning av Drottning Kristinas väg 75!

  • Balkong
Anderstorp 33, Hova, Gullspångs kommun

Anderstorp 33

Villa
Hova, Gullspångs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mariestad
895 000 kr
125 + 120 m²
5 rum
2 321 m² tomt

Välkommen till detta charmiga bostadshus beläget på Anderstorp 33 i Hova. Med en yta om 125 kvm i boyta och en biyta på 120 kvm erbjuder denna fastighet en perfekt balans mellan komfort och naturskön omgivning. Här finner du en genuin boendemiljö. Fastigheten omfamnas av en magnifik trädgård som sträcker sig över hela 2321 kvm. Här har du gott om utrymme för lek, odling och avkoppling. Trädgården blir en naturlig förlängning av ditt nya hem och erbjuder möjligheter för trädgårdsentusiasten eller den som söker lugn och ro. Med närhet till Skagen kan du uppleva en vacker och fridfull plats som erbjuder möjligheter till naturupplevelser, avkoppling och en skön atmosfär där det historiska och det naturliga smälter samman vid Vänerns kust. fiskemöjligheterna i Skagen är lockande för både entusiastiska fiskare och besökare som vill prova på fiske. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
Långgatan 5, Hova, Gullspångs kommun
  • Sön 10 mar kl 13:00

Långgatan 5

Villa
Hova, Gullspångs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mariestad
975 000 kr
190 + 80 m²
5 rum
1 540 m² tomt

Denna charmiga 1 ½ plans villa med källare om 190 kvadratmeter, samt 80 kvadratmeter är biarea, har ett utmärkt läge. Belägen endast ett stenkast från den lokala matbutiken. Det finns även närhet till både förskola och skola inom ett bekvämt avstånd. Ytterligare fördelar med läget är de bra buss- och tågförbindelserna till städer som Mariestad och andra närliggande områden. Den ursprungliga 1930-talsvillan har en vacker tegelfasad. Den har genomgått flera renoveringar för att förbättra energieffektiviteten och säkerheten. Isolerfönster har installerats, vilket bidrar till att minska energiförbrukningen och förbättra inomhusklimatet. I samband med detta så har man installerat plisségardiner och spotlights i fönster fodren. Uppvärmningssystemet har även uppgraderats till en värmepump av typen luft/luft, vilket ger miljövänlig och kostnadseffektiv uppvärmning. Andra betydande renoveringar inkluderar fönsterbyte år 2019, installation av en ny el central med jordfelsbrytare år 2021, samt en takrenovering år 2014 med ny takpapp, läkt och betongpannor. Dessutom genomfördes dränerings- och fuktisolering år 2014.

  • Plus

Visar alla 6