Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Florid Krasniqi

Florid Krasniqi

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Vadsbovägen 25, Ladukärr, Mariestads kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Vadsbovägen 25

Villa
Ladukärr, Mariestads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mariestad
2 295 000 kr
108 + 5 m²
4 rum
1 072 m² tomt

Välkommen till det nyrenoverade Vadsbovägen 25! Denna villa, med en yta på 108 kvadratmeter och fyra rymliga rum - inklusive tre sovrum - är nu redo att imponera. Med en stilfull renovering har denna fastighet förvandlats till ett modernt hem som utstrålar både komfort och elegans. Oavsett om du behöver ett hemmakontor, ett utrymme för hobbyer eller bara en lugn läshörna, erbjuder den bostad fyra rum i denna villa en flexibel layout som passar alla dina behov. Dessutom har läget på Vadsbovägen 25 mycket att erbjuda. Med närheten till skog och natur kan du njuta av frisk luft och vacker omgivning, samtidigt som du har bekvämt avstånd till skolor, butiker och andra bekvämligheter som behövs för en praktisk vardag. Varmt välkommen på visning!

Torsö Brofästet 18, Torsö, Mariestads kommun

Torsö Brofästet 18

Tomt
Torsö, Mariestads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mariestad
795 000 kr
1 124 m² tomt

Vid Torsös brofäste, där landskapet sveper upp i en magnifik panoramavy, väntar denna förtrollande byggklara tomt på sina blivande ägare. Med sina imponerande 1 124 kvadratmeter är detta en plats där drömmar om ett eget hem kan förverkligas. Här finns redan alla nödvändiga bekvämligheter på plats - vatten och avlopp, samt det moderna nätverket av fiber finns vid tomtgräns. Men att äga denna tomt innebär mer än bara att ha ett stycke mark. Det innebär att bli en del av en gemenskap som värnar om sitt naturliga arv. Gemenskapen erbjuder en välskött badstrand, en plats där tiden kan förloras i horisonten medan man njuter av de vidsträckta ytor som omger stranden. Här, inbäddat i landskapet, står även ett strandhus vars dörrar öppnas till en värld av avkoppling och njutning, inklusive en bastu som lockar till stunder av fridfull avslappning. Och för dem som är lockade av äventyr på det blåa havet, finns möjligheten till en båtplats i den egen marinan. En plats av lugn och stillhet, där båtar vilar och väntar på sina nästa resor till havets äventyr. Denna tomt representerar mer än bara ett stycke mark. Den är en portal till en livsstil av harmoni och gemenskap, där naturen är en ständig följeslagare och äventyr väntar runt varje hörn.

Valnötsstigen 9, Bråtenpark, Mariestads kommun

Valnötsstigen 9

Lägenhet
Bråtenpark, Mariestads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mariestad
470 000 kr
81 m²
3 rum
vån 2/4
6 366 kr/mån
5 802 kr/m²

Välkommen till Akaciastigen 13! Denna trevliga 3 rumslägenhet bjuder på en ljus och luftig interiör och ger dig möjligheten att skapa ditt eget personliga utrymme. Bostaden är belägen i Bråten, vilket är ett lugnt och barnvänlig område. Området är omgivet av vackra grönområden och natursköna platser som gör det till en bra plats att bo på. Inom området finns två olika lekplatser, varav en har genomgått renovering under 2021 för att säkerställa en säker och trivsam lekmiljö för barnen. Nyligen har fönster byts för att energieffektivisera bostäderna! Prismaskolan, med sin fantastiska lekplats och pulkabacke, är bara ett stenkast bort, vilket ger en bekväm och nära tillgång till skolan. Dessutom finns det en välutrustade mataffärer inom gångavstånd, vilket gör det enkelt att handla för vardagliga behov. Vi välkomnar dig att besöka denna charmiga bostad och upptäcka dess potential. Kontakta oss för mer information eller för att boka en visningstid!

  • Balkong
Västra vägen 13, Lockerud, Mariestads kommun

Västra vägen 13

Lägenhet
Lockerud, Mariestads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mariestad
270 000 kr
81 m²
3 rum
vån 3/4
3 044 kr/mån
3 333 kr/m²

Välkommen till denna charmiga bostad belägen på andra våningen i en välskött fastighet med endast två trappor upp. Med en yta på 81,5 kvadratmeter erbjuder denna lägenhet gott om utrymme och en trevlig atmosfär. Lägenheter för semester- och fritidsboende! Bra ljusinsläpp: Stora fönster skapar en ljus och inbjudande atmosfär i hela lägenheten. Rymligt vardagsrum: Perfekt för avkoppling och sociala sammankomster. Två sovrum: Båda sovrummen är rymliga och bekväma. Kök: Köket är funktionellt och utrustat med de nödvändiga bekvämligheterna. Badrum: Ett fräscht badrum med alla grundläggande bekvämligheter. Bostaden är belägen i en lugn och trevlig del av staden, nära till grönområden, skolor, affärer och kommunikationer. Här kan du njuta av en bekväm livsstil med allt du behöver inom räckhåll.

  • Balkong
Timmervägen 13, Marieholm, Mariestads kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Timmervägen 13

Villa
Marieholm, Mariestads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mariestad
2 795 000 kr
111 + 111 m²
5 rum
847 m² tomt

En fantastisk möjlighet att förvärva fastigheten på Timmervägen 13. Denna välskötta egendom är rustad för framtiden med solceller och laddningsmöjligheter i garaget, vilket inte bara bidrar till en mer hållbar livsstil utan också till lägre energikostnader på lång sikt. Boendet sträcker sig över 111 kvadratmeter i bostadsytan och ytterligare 111 kvadratmeter i biyta, fördelat över två våningar och en harmonisk fördelning av fem rum samt ett funktionellt kök som inbjuder till både vardaglig användning och sociala tillställningar. Bostaden är även rustat med två badrum samt en wc. Marieholm är ett eftertraktat område med en perfekt balans mellan lugn och närhet till bekvämligheter. Med närheten till skolor är det ett idealiskt val för familjer, medan de två lekplatserna i området ger en välkommen möjlighet för barnen att leka och utforska. För ytterligare information varmt välkommen att kontakta mäklaren.

Visar alla 5