Mäklare Filip Bertilsson

Filip Bertilsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Norra vägen 44, Madlyckan, Mariestads kommun

Norra vägen 44

Lägenhet
Madlyckan, Mariestads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mariestad
1 550 000 kr
87,5 m²
4 rum
vån 1/2
5 299 kr/mån
17 714 kr/m²

Välkommen till ditt nya hem, där komfort och charm förenas i detta underbara bostadsrättsradhus med 4 rum och kök! Steg in i ett renoverat kök som andas modernitet, med uppgraderade vitvaror inklusive en nyare diskmaskin, kyl och frys. Ta en paus och njut av den inglasade altanen på baksidan, en perfekt plats för avkoppling eller trevliga stunder med nära och kära. På övervåningen möts du av en ljus och fräsch atmosfär, där den öppna planlösningen ger dig möjligheten att skapa ditt eget personliga utrymme. Det här radhuset är inte bara en plats att bo på; det är en livsstil. Med omsorgsfulla förbättringar och en inbjudande atmosfär är detta hem redo att välkomna dig. Kontakta oss nu för att boka en visning och upptäck möjligheterna som väntar på dig här!

  • Uteplats
Strandvägen 9, Centrum, Mariestads kommun

Strandvägen 9

Lägenhet
Centrum, Mariestads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mariestad
1 295 000 kr
80 m²
3 rum
vån 4/4
4 432 kr/mån
16 188 kr/m²

Strandvägen 9 är en rymlig och välplanerad trea med två sovrum bara några få hundra meter från stadens hjärta, fullt av butiker, restauranger och kulturella evenemang. Samtidigt får du njuta av en fridfull atmosfär och en otrolig sjöutsikt direkt från ditt eget hem. Varje dag vaknar du upp till en hisnande vy över den glittrande sjön, och varje morgonkaffe blir en stund av rofylld njutning i köket eller vardagsrummet. Det är också en plats där en trevlig granngemenskap skapar en extra dimension av gemenskap och njutning. Runt hörnet hittar du även Mariestads resecentrum som har frekvent trafik via både tåg och buss.

  • Balkong
  • Hiss
Akaciastigen 14, Bråtenpark, Mariestads kommun

Akaciastigen 14

Lägenhet
Bråtenpark, Mariestads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mariestad
295 000 kr
61 m²
3 rum
vån 2
4 375 kr/mån
4 836 kr/m²

Välkommen till Akaciastigen 14, där denna 3-rumslägenhet har genomgått en omfattande renovering under 2021, vilket förvandlat den från en 2-rumslägenhet. I denna lägenhet finner du ett ljust och luftigt sovrum samt hall med vit färgsättning och vackert golv som skapar en behaglig atmosfär. Badrummet är stilfullt kaklat och har ett klinkergolv som ger det en modern touch. Köket är en praktisk och inbjudande plats med mycket ljus och rymd. Här har du gott om arbetsyta och förvaringsutrymme. Dessutom kan du enkelt förlänga ditt boende till den stora och härliga balkongen, som ger dig möjlighet att njuta av utomhuslivet. Detta boende har ett bekvämt läge med närhet till kollektivtrafik, butiker och restauranger, vilket gör det till ett utmärkt val för en bekväm livsstil. Vill du veta mer eller boka en visning? Kontakta oss gärna för mer information om denna renoverade pärla på Akaciastigen 14.

  • Balkong

Visar alla 3