Kroggården 2

Vaggeryd Se på karta

2 995 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
210 m²
Tomtarea
5 540 m²
Byggår
1929
Driftkostnad
40 720 kr/år

Varmt välkomna till Kroggården i Svenarum,
En bostad om 210kvm , gott om plats för familjen med tre stora sovrum och med möjlighet till fler, ljuvliga sällskapsrum och ett fantastiskt stort kök.
Huset innefattar 3 kakelugnar och en eldstad i köket, alla i bruk.

Att äga detta hus innebär att man får charmen och skönheten bara en sekelskiftsvilla kan ge, men kombinerat med bekvämligheter som jordvärmesystem, fiber, nyrenoverade badrum, tvättstuga och nyare kök. När du kliver innanför dörrarna upplevs känslan av nytt men i gammal välbehållen stil.
På tomten har ett nytt garage med gästrum uppförts om 70 kvm. Gästrummet har en separat entré. Väl inne så möts man av ljusa trägolv med höga lister och ett påbörjat kök och en påbörjad wc.
I andra delen av bygganden är garaget. Med klinker på golvet och en eldriven port så saknas inget. Plats för en bil, verktyg och andra fordon samt ett charmig loft med fönster ner mot garaget.
Tomten innefattar även en mindre byggnad, så kallat "lillstallet". Idag nyttjas det som förrår och vedförvaring men skulle kunna byggas om till ett stall eller plats för smådjur.

Fastigheten är belägen i Svenarum. Med ca 15 minuters bilfärd till Vaggeryd och 30 minuter till Jönköping så bor man inom rimliga avstånd för shopping.
I Svenarum finns förskola och lågstadiet. Mellanstadiet är i Hok med bara några få minuters bilfärd och högstadiet är i Vaggeryd.

För er som söker unikt boende, varmt välkomna att kontakta oss för visning.

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Vaggeryd