Vyvägen 14

Vik, Simrishamn Se på karta

Pris saknas

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
360 m²
Biarea
120 m²
Tomtarea
3,7 ha
Byggår
2004
Driftkostnad
96 568 kr/år

Välkommen till Österlen och denna synnerligen spektakulära bostad, med bedårande utsikt över havet! Med sitt höga och helt ogenerade läge ovanför Viks fiskeläge sticker denna arkitektritade dröm ut, samtidigt som den smälter väl in i landskapet. Arkitektfirman TEA lämnade ingenting åt slumpen när boningshuset uppfördes 2004. Hela fastigheten vidareutvecklades 2010 och är idag både funktionellt och estetiskt helt fulländad! Spännande, modernt och exklusivt. Samtidigt tidlöst, välkomnande och ett hem att trivas i.

Bostadshuset kompletteras med både ett sommarhus och ett poolhus, vilka tillsammans med spännande murar och en stor saltvattenpool skapar en helt fantastisk gårdsmiljö. Det perfekta solläget i sydväst, för tankarna till medelhavet. På hela innergården ligger danskt tegel och italiensk kalksten. Här finner vi olika rum och uteplatser, pergola och en rad passande växter, så som rosor, silverpäron, plataner och fikon. Lite avsides finner vi även en ateljé som enkelt kan omvandlas till gästhus. Alla fyra byggnaderna har eldstäder och har allt att önska för ögat.

Fastighetens storlek om 3,7 ha är en stor fördel. Havsutsikten är säkrad, läget är helt privat, möjlighet att vidareutveckla mark eller byggnader. Omedelbar närhet till naturen, samt promenadavstånd till havet och till två golfbanor. Simrishamn finner vi ca 7 km söderöver. Till Sturups och Everöds flygplats är det 4,5 respektive 8,5 mil. Köpenhamn och Kastrup nås med 1,5 h i bil.

Läs mer hos mäklaren
Mäklarna Ekström & Co AB