Baldersgatan 6

Villastaden, Gävle kommun Se på karta

6 125 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
215 m²
Biarea
118 m²
Tomtarea
1 380 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Byggår
1946
Energiklass
C
Driftkostnad
75 711 kr/år

Välkommen till denna rymliga och fina flerfamiljsvilla på Baldersgatan 6! Villan ger idag möjlighet till ett flerfamiljsboende med tre lägenheter alternativt ett stort enfamiljsboende. Här finns idag två separata lägenheter för den som önskar flerfamiljsbostad, det finns möjlighet till en tredje mindre lägenhet på källarplanet med separat ingång, sovrum, allrum och toalett samt en dusch. På entréplanet finns en lägenhet om fyra rum och kök med ett stort vardagsrum med eldstad och ett smakfullt renoverat kök från Marbodal. Från köket nås husets baksida och trätrall med del under tak och öppen del med nedsänkt spabad. På det övre planet finns en lägenhet om fem rum och kök med fint kök och ett stort allrum med öppen spis. Vinden ger möjlighet till ett stort inredningsbart utrymme men fungerar idag som förvaringsyta. Huset är välskött och har en ny fasad, nytt tak och en helt nyrenoverad källare. Optimal uppvärmning via fjärrvärme och fiber finns indraget.

På husets framsida finns en grusad parkering med elbilsladdare installerad. På husets baksida finns en stor, lummig och insynsskyddad trädgård med flera uppvuxna träd, bärbuskar och ett växthus för den som gillar odling. I nedre delen av trädgården finns ett lusthus och en trätrall med soligt läge. Lägenheten på entréplanet och det övre planet har tillgång till varsin balkong.

Villastaden är ett attraktivt och omtyckt område med gång- och cykelavstånd till Gävle Centrum. I området finns bland annat skola, förskola, Gävle Konserthus och Gävle Högskola.

Välkommen hem!

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Gävle

Kontakta mäklaren

Michaela Bolins

SkandiaMäklarna Gävle
Mäklare Michaela Bolins, SkandiaMäklarna Gävle
070-6940184

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.