Grönegatan 3

Vollsjö, Sjöbo Se på karta

1 725 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
140 m²
Biarea
60 m²
Tomtarea
1 123 m²
Byggår
1929
Driftkostnad
45 005 kr/år
Antal besök
6 848
Dagar på Hemnet
12

På ett naturskönt och lugnt läge i Skånes mitt, ligger det trevliga lilla samhället Vollsjö. Området är bland annat känt för att vara Fritiof Nilsson Piratens hemby och här hittar vi det historiska Piratenmuseet. Vid pumpstationen i byn tillkännages varje år vinnaren av Piratenpriset. Historiska byggnader i byn omnämns i flera av böckerna om Bombi Bitt.
Vollsjöån slingrar sig genom byn och bidrar till Vollsjös perfekta blandning av natur och bymiljö.
Välkommen till Grönegatan 3, det tilltalande huset på hörntomt, mitt emellan villakvarter och natur.
Huset har genom åren förbättrats och byggts till för att idag vara en modern villa med hög standard. Den äldre delen är från 1929 och tillbyggnaden gjordes 2008.
Innanför ytterdörren möts man av en modern hall med ett skönt ljusinsläpp från fönstret bredvid ytterdörren. Det ljusa klinkergolvet smälter bra ihop med skjutgarderoberna med gott om förvaringsplats för ytterkläder.
Stort badrum med SPA-känsla, klinkergolv, kakel på väggar, jacuzzi, dusch och bastu.

Från hallen når man entréplanets sovrum/bibliotek med klinkergolv och träpanel i tak.
Innanför ligger allrummet i asymmetrisk form. Det genomgående klinkergolvet finns även här och täljstenskaminen förstärker mysfaktorn ytterligare.
Öppen planlösning in mot kök och matsal med vita högblanka köksluckor och pardörrar ut mot ett inbjudande uterum i sydväst. Det ljusa, härliga uterummet med träpanel på väggar och skjutparti mot trädgård, gör detta till den givna platsen att umgås på stora delar av året.
Hela entréplan har vattenburen golvvärme.
Trädgården är en oas med plattor, singel och damm i en tilltalande och smakfull sammansättning. Här finns också ett rymligt garage utrustat med el (trefas), carport och en trappa upp till en stor vind för förvaring.

Ovanvåningen nås via den vackra ektrappan i entrén. På andra våningen möts man av ett allrum med vitmålade väggar, parkettgolv och kupa i sydväst. Här finns fyra sovrum, två mindre och ett lite större, vitmålade med ljusa laminatgolv. Det största sovrummet har vitmålat brädgolv och förvaring bakom skjutdörrar av mörkt spegelglas. Modernt badrum med klinkergolv, kakel på väggar, dusch och handdukstork.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Ystad