Källhagsvägen 3

Björkhagen, Lidingö Se på karta

17 500 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
8 rum
Boarea
238 m²
Biarea
15 m²
Tomtarea
1 463 m²
Byggår
2006
Driftkostnad
55 207 kr/år
Antal besök
22 391
Dagar på Hemnet
13

Mjukt inbäddad i lummig grönska ligger denna arkitektritade och mycket eftertraktade fastigheten med ett idylliskt och naturnära läge på lugna och barnvänliga Källhagsvägen 3 i trivsamma Björkhagen. Fastigheten präglas av stilrena och påkostade materialval, öppna och väldisponerade sällskapsytor samt ljus och rymd tack vare den generösa takhöjden och fastighetens stora fönsterpartier.

Underbar, uppvuxen, insynsskyddad och idyllisk trädgård om 1 463 kvm. Trädgården rymmer flertalet soliga och insynsskyddade uteplatser, en pool omgärdad av en stor och solig altan med härlig kvällssol, generösa gräsytor, en trappa gjuten i betong, planteringsytor, buskar, häckar och träd, dekorativ och effektfull trädgårdsbelysning samt stort gästhus om ca 30 kvm utrustat med kök, badrum, vardagsrum samt veranda. Gästhuset kan med fördel nyttjas av familjens tonåring, den egna företagaren alternativt hyras ut med goda möjligheter till fina intäkter. Det finns även ett förråd om ca 10 kvm på framsidan. Fasaden utrustad med genomtänkt, dekorativ och välplacerad utomhusbelysning. Stensatt uppfart samt mycket goda förråds- och förvaringsutrymmen.

Ett mycket tilltalande och eftertraktat boende i idylliska och barnvänliga villakvarter med omedelbar närhet till Ekholmsnäs och Långängens naturreservat, trevliga promenadstråk längs vattnet, motionsspår, vackra grönområden, badplatser, bryggor, golfbana och skidbacke. Promenadavstånd till restauranger, caféer, bageri, mataffärer, lekplatser, bra kommunikationer, skolor och dagis.

Varmt välkomna till ett mycket barnvänligt och eftersökt läge på lugna och barnvänliga Källhagsvägen 3 attraktivt belägen på tyst och lugn återvändsgata i Björkhagens eftertraktade och trivsamma villakvarter.

Läs mer hos mäklaren
Klockare Fastighetsmäkleri AB