Klockare Fastighetsmäkleri AB

Klockare Fastighetsmäkleri AB

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Norra Hamnpromenaden 3, Gåshaga Pirar, Lidingö kommun
Norra Hamnpromenaden 3, Gåshaga Pirar, Lidingö kommun, bild 2
Norra Hamnpromenaden 3, Gåshaga Pirar, Lidingö kommun, bild 3

Norra Hamnpromenaden 3

Lägenhet
Gåshaga Pirar, Lidingö kommun
Klockare Fastighetsmäkleri AB
12 500 000 kr
121 m²
4 rum
vån 1/5
7 781 kr/mån
103 306 kr/m²

Synnerligen eftertraktad lägenhet om 121 kvm attraktivt belägen med ett eftersökt och sjönära läge närmast vattnet på Norra Hamnpromenaden 3 i Gåshaga Pirar. Lägenheten präglas av dess magnifika och 180-gradiga utsikt över vattnet, Stockholms inlopp, Kyrkviken och den vackra omgivningen. Öppna, generösa och väldisponerade ytor samt stora fönsterpartier med fint ljusinsläpp. Stor inglasad balkong med fantastisk havsutsikt. Ett unikt tillfälle att förvärva ett av Gåshaga Pirars absolut bästa lägen närmast vattnet, strandpromenaden och båthamnen. Ett mycket tilltalande och eftertraktat livsstilsboende attraktivt beläget i en underbar marin miljö invid vattnet och den vackra strandpromenaden med den härliga mixen av restauranger, café, badplatser, båthamnar med möjlighet till båtplats, områdets fina badö med badbrygga och sandstrand samt vackra och närliggande grönområden som Ekholmsnäs och Långängens naturreservat. Närliggande förskolor, skolor, lekplatser, gym, padelbanor, mataffär samt mindre närcentra. Närhet till bra kommunikationer med både Lidingöbanan samt skärgårdsbåtarna in till stan men också vidare ut i skärgården. Varmt välkomna till Norra Hamnpromenaden 3 och detta eftertraktade hem attraktivt beläget närmast vattnet i Gåshagas trivsamma kvarter!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Illerbacken 3, Näset, Lidingö kommun

Illerbacken 3

Lägenhet
Näset, Lidingö kommun
Klockare Fastighetsmäkleri AB
5 975 000 kr
95 m²
4 rum
vån 3/4
5 363 kr/mån
62 895 kr/m²

Synnerligen eftertraktat, smakfullt och påkostat hem högt och fritt beläget på trivsamma Illerbacken 3. Hemmet präglas av stilrena och påkostade materialval, öppna och väldisponerade ytor, ljus och rymd, generösa fönsterpartier med fint ljusinsläpp. En solig och härlig balkong med fantastisk utsikt över den vackra omgivningen. Här njuter man av den fina utsikten och härliga stunder från tidig vår till sen höst. Ett sällsynt tillfälle att förvärva ett tilltalande och eftertraktat hem i en underbar miljö nära vackra grönområden, fina promenadstråk, badplatser, lekparker, förskolor, skolor, bra kommunikationer till Ropstens tunnelbanestation, närliggande mataffärer, restauranger och caféer. På bekvämt avstånd ligger Lidingövallen, Bosön, Grönsta, Kyrkvägens småbåtshamn, Lidingö golfklubb samt trevliga Lidingö centrum med all tänkbar service.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Gåshaga Brygga 51, Gåshaga Brygga, Lidingö kommun
 • Idag
Gåshaga Brygga 51, Gåshaga Brygga, Lidingö kommun, bild 2
Gåshaga Brygga 51, Gåshaga Brygga, Lidingö kommun, bild 3

Gåshaga Brygga 51

Radhus
Gåshaga Brygga, Lidingö kommun
Klockare Fastighetsmäkleri AB
21 000 000 kr
226 + 18 m²
6 rum
231 m² tomt

Synnerligen exklusivt och tilltalande livsstilsboende med en underbar, omedelbar och hänförande havsutsikt attraktivt beläget i Gåshaga Bryggas eftertraktade kvarter bestående av exklusiva fastigheter i modern, stilren och spännande arkitektur av den internationellt erkände arkitekten Thomas Sandell. Ett lyxigt och väldisponerat boende med en totalyta om 244 kvm fördelade på tre generösa och trivsamma våningsplan. Fastigheten präglas av ljus och rymd, öppna sällskapsytor, generös takhöjd, stora glaspartier, magnifik havsutsikt och ett härligt ljusinsläpp i samtliga rum på fastighetens tre våningsplan. Genomgående exklusiva materialval, goda förvaringsutrymmen, praktiska, dekorativa och effektfulla lösningar, fina ytskikt samt vackra trägolv. Fastigheten är utrustad med ett automatiskt markissystem som styrs av sol och vind för ett optimalt inomhusklimat året runt. Fasaden är utrustad med genomtänkt, dekorativ och välplacerad utomhusbelysning. Till fastigheten hör en båtplats samt en rymlig sjöbod i direkt anslutning till båtplatsen. En egen parkeringsplats på gatan i anslutning till fastigheten samt även en garageplats i varmgarage med laddning för elbil följer med fastigheten.

 • Premium
Skepparkroken 3, Gåshaga Pirar, Lidingö kommun
Skepparkroken 3, Gåshaga Pirar, Lidingö kommun, bild 2
Skepparkroken 3, Gåshaga Pirar, Lidingö kommun, bild 3

Skepparkroken 3

Lägenhet
Gåshaga Pirar, Lidingö kommun
Klockare Fastighetsmäkleri AB
13 750 000 kr
138 m²
5 rum
vån 3/4
8 879 kr/mån
99 638 kr/m²

Synnerligen eftertraktad lägenhet attraktivt belägen med ett högt och fritt läge nära vattnet på trivsamma Skepparkroken 3 i Gåshagas trevliga och sjönära kvarter. Lägenheten präglas av dess magnifika utsikt över vattnet, Stockholms inlopp, Kyrkviken och den vackra omgivningen. Väldisponerade, öppna och generösa sällskapsytor, stilrena och påkostade materialval, ljus och rymd samt generösa fönsterpartier med fint ljusinsläpp samt ljuvlig utsikt över vattnet, strandpromenaden, båthamnen och badön. Våningen har två underbara balkonger med generösa ytor samt skjutbara glaspartier. Här njuter man av härliga stunder samt den fantastiska utsikten året runt. Varmt välkomna till detta stilrena och påkostade hem attraktivt beläget nära vattnet och den trevliga strandpromenaden med den härliga mixen av restauranger, båthamnar med möjlighet till båtplats, områdets fina badö med badbrygga och sandstrand samt vackra och närliggande grönområden som Ekholmsnäs och Långängens naturreservat. Närliggande förskolor, skolor, lekplatser, gym, padelbanor, mataffär samt mindre närcentra. Närhet till bra kommunikationer med både Lidingöbanan samt skärgårdsbåtarna in till stan men också vidare ut i skärgården.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Golfvägen 20, Sticklinge, Lidingö kommun
 • Sön 2 jun kl 12:00

Golfvägen 20

Radhus
Sticklinge, Lidingö kommun
Klockare Fastighetsmäkleri AB
13 500 000 kr
147 m²
5 rum
317 m² tomt

Med ett idylliskt och naturnära läge på lugn och barnvänlig återvändsgata i Sticklinge, ligger detta generösa och trivsamma parhus. Fastigheten präglas av stilrena och påkostade materialval, öppna och väldisponerade ytor, ljus och rymd, generös takhöjd samt fina fönsterpartier med vackert ljusinsläpp. Välskött och insynsskyddad trädgård som rymmer soliga uteplatser varav en stor altan som vetter mot den tysta och lugna baksidan och den intilliggande skogen. Trädgården är omgärdad av uppvuxna häckar och inbäddad i lummig grönska. Fasaden och väl valda delar av trädgården är utrustad med dekorativ belysning. Rymlig carport, generös uppfart samt goda förvaringsutrymmen i angränsande förråd. Beläget nära Lidingöbron, golfbanan, båtklubben, stranden, skogen, förskola och skola har detta boende mycket att erbjuda vardag som helg. Varmt välkomna till detta härliga hem med ett eftersökt och naturnära läge på lugna och barnvänliga Golfvägen 20 i Sticklinges eftertraktade villakvarter.

 • Plus
Slipvägen 6, Gåshaga Pirar, Lidingö kommun

Slipvägen 6

Lägenhet
Gåshaga Pirar, Lidingö kommun
Klockare Fastighetsmäkleri AB
8 900 000 kr
112 m²
5 rum
vån 1/5
6 243 kr/mån
79 464 kr/m²

Synnerligen trivsamt och eftertraktat hem attraktivt beläget nära vattnet i en modern och stilren fastighet på trivsamma Slipvägen 6 i Gåshaga Pirar. Hemmet präglas av stilrena och påkostade materialval, öppna och väldisponerade ytor, ljus och rymd samt generösa fönsterpartier med fint ljusinsläpp. Hemmet har en stor inglasad balkong, två längsgående balkonger samt en underbar uteplats i markplan med utsikt över vattnet och Stockholms vackra inlopp. Ett unikt tillfälle att förvärva ett mycket tilltalande och eftertraktat hem i en underbar marin miljö endast ett stenkast från den trevliga strandpromenaden med den härliga mixen av restauranger, badplatser, båthamnar med möjlighet till båtplats, områdets fina badö med badbrygga och sandstrand samt närhet till vackra och närliggande grönområden som Ekholmsnäs och Långängens naturreservat. Närhet till bra kommunikationer med både Lidingöbanan samt båtarna till och från stan men också vidare ut i skärgården. Närliggande förskolor, skolor, gym, padelbanor, mataffärer samt mindre närcentra.

 • Balkong
 • Uteplats
 • Hiss

Visar alla 6