Mäklare Therese Klockare

Therese Klockare

Om mig

Kvalitet, engangemang och resultat!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Södra Kungsvägen 338A, Gåshaga, Lidingö kommun

Södra Kungsvägen 338A

Radhus
Gåshaga, Lidingö kommun
Klockare Fastighetsmäkleri AB

9 750 000 kr

128 m²

5 rum

4 550 kr/mån

76 172 kr/m²

Synnerligen eftertraktat bostadsrättsradhus med trivsamt gavelläge attraktivt beläget i Gåshagas trivsamma och sjönära kvarter. Hemmet med en generös totalyta om 214 kvm fördelade på fyra våningsplan, varav källaren och vindsvåningen går att inreda för att möjliggöra fler sovrum, härliga sällskapsytor samt generösa förvaringsutrymmen. Hemmet präglas av öppna, generös och väldisponerade sällskapsytor, fina fönsterpartier samt ljus och rymd. Hemmet är omsorgsfullt inrett med vackra och tidstypiska detaljer samt stilrena och påkostade materialval. Ett mycket tilltalande och eftertraktat livsstilsboende i en underbar marin miljö endast ett stenkast från den trevliga strandpromenaden med den härliga mixen av restauranger, café, badplatser, båthamnar, områdets fina badö med badbrygga och sandstrand samt vackra och närliggande grönområden som Ekholmsnäs och Långängens naturreservat. Närhet till bra kommunikationer med både Lidingöbanan samt båtarna in till stan men också vidare ut i skärgården. Närliggande förskolor, skolor, gym, padelbanor, mataffärer samt mindre närcentra. Varmt välkomna till Södra Kungsvägen 338A i Gåshaga trivsamma och eftertraktade kvarter.

 • Uteplats
Skepparkroken 14, Gåshaga Pirar, Lidingö kommun
 • Borttagen före visning
Skepparkroken 14, Gåshaga Pirar, Lidingö kommun, bild 2
Skepparkroken 14, Gåshaga Pirar, Lidingö kommun, bild 3

Skepparkroken 14

Lägenhet
Gåshaga Pirar, Lidingö kommun
Klockare Fastighetsmäkleri AB

5 300 000 kr

71 m²

3 rum

4 562 kr/mån

74 648 kr/m²

Synnerligen välskött, eftertraktad och väldisponerad lägenhet om 71 kvm attraktivt belägen nära vattnet på Skepparkroken 14 i Gåshaga Pirar. Lägenheten präglas av öppna och väldisponerade ytor, ljus och rymd samt generösa fönsterpartier med fint ljusinsläpp. En stor och inglasad balkong med fin utsikt över vattnet och Stockholms vackra inlopp. En mycket tilltalande och eftertraktad lägenhet trivsamt belägen i modern och stilren fastighet med eftersökt och sjönära läge samt möjlighet till båtplats.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Skepparkroken 3, Gåshaga Pirar, Lidingö kommun
 • Sön 26 mar kl 13:00
Skepparkroken 3, Gåshaga Pirar, Lidingö kommun, bild 2
Skepparkroken 3, Gåshaga Pirar, Lidingö kommun, bild 3

Skepparkroken 3

Lägenhet
Gåshaga Pirar, Lidingö kommun
Klockare Fastighetsmäkleri AB

10 500 000 kr

121 m²

4 rum

6 748 kr/mån

86 777 kr/m²

Synnerligen eftertraktad lägenhet om 121 kvm attraktivt belägen med ett eftersökt och sjönära läge nära vattnet på trivsamma Skepparkroken 3 i Gåshaga Pirar. Lägenheten präglas av dess magnifika utsikt över vattnet, Stockholms inlopp och den vackra omgivningen, generösa och väldisponerade öppna ytor, ljus och rymd samt stilrena och påkostade materialval. Stor inglasad balkong med härlig sol och fantastisk havsutsikt. Ett unikt tillfälle att förvärva ett av Gåshaga Pirars absolut bästa lägen nära vattnet, strandpromenaden och båthamnen. Möjlighet till båtplats. Ett mycket tilltalande och eftertraktat livsstilsboende i en underbar marin miljö endast ett stenkast från den trevliga strandpromenaden med den härliga mixen av restauranger, café, badplatser, båthamnar, områdets fina badö med badbrygga och sandstrand samt vackra och närliggande grönområden som Ekholmsnäs och Långängens naturreservat. Närhet till bra kommunikationer med både Lidingöbanan samt båtarna in till stan men också vidare ut i skärgården, förskolor, skolor, gym, paddelbanor, mataffärer samt mindre närcentra.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Högsätravägen 25, Högsätra, Lidingö kommun
 • Budgivning pågår

Högsätravägen 25

Lägenhet
Högsätra, Lidingö kommun
Klockare Fastighetsmäkleri AB

3 250 000 kr

91,3 m²

4 rum

5 324 kr/mån

35 597 kr/m²

Synnerligen väldisponerad, yteffektiv och mycket trivsam 4:a om 91 kvm med en härlig och solig balkong attraktivt belägen på trevliga Högsätravägen 25 i trevliga Högsätra. Välplanerad lägenhet med generösa fönsterpartier, fint ljusinsläpp och fin utsikt över gröna omgivningen. Lägenheten präglas av ljus och rymd, generösa och väldisponerade ytor. Ett mycket tilltalande och eftertraktat läge nära naturen, härliga promenadstråk längs vattnet, vackra grönområden, förskolor, skolor, gym, restauranger, caféer, bageri, mataffärer, bra kommunikationer, förskolor och skolor samt närliggande Lidingö Centrum med all tänkbar service.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Gåshaga Brygga 17, Gåshaga Brygga, Lidingö kommun
 • Sön 26 mar
Gåshaga Brygga 17, Gåshaga Brygga, Lidingö kommun, bild 2
Gåshaga Brygga 17, Gåshaga Brygga, Lidingö kommun, bild 3

Gåshaga Brygga 17

Radhus
Gåshaga Brygga, Lidingö kommun
Klockare Fastighetsmäkleri AB

20 000 000 kr

173 m²

5 rum

194 m² tomt

Synnerligen exklusivt townhouse vid havet med panoramautsikt över Stockholms vackra skärgård! Egen båtplats samt sjöbod i direkt anslutning till fastigheten! Varmt välkomna till Gåshaga Brygga 17 och detta underbara townhouse attraktivt beläget närmast vattnet och båthamnen. Exklusivt och eftertraktat townhouse med en underbar, omedelbar och hänförande havsutsikt. Gåshaga Bryggas eftertraktade och påkostade townhouse med modern, stilren och spännande arkitektur av den internationellt erkände arkitekten Thomas Sandell. Lyxigt och väldisponerat boende med en generös totalyta om 183 kvm fördelade på två härliga våningsplan bestående av öppna och trivsamma sällskapsytor, stilrent och påkostat kök, rofyllda sovrum, exklusiva badrum samt en ljuvlig och solig terrass med fantastisk och hänförande havsutsikt. En arkitektritad innergård utrustad med en öppen spis samt ljussatt med stämningsfull och dekorativ belysning. Fastigheten präglas av ljus och rymd, öppna sällskapsytor, generös takhöjd, stora glaspartier, magnifik havsutsikt och ett härligt ljusinsläpp i fastighetens samtliga rum på båda våningsplanen. Genomgående exklusiva materialval, goda förvaringsutrymmen, praktiska, dekorativa och effektfulla lösningar, fina ytskikt samt vackra trägolv. Fastigheten är även utrustad med ett automatiskt markissystem som styrs av sol och vind för ett optimalt inomhusklimat året runt. Fasaden är utrustad med genomtänkt, dekorativ och välplacerad utomhusbelysning samt även ett trådburet larmsystem. Till fastigheten hör en båtplats samt en rymlig sjöbod i direkt anslutning till båtplatsen. En egen parkeringsplats på gatan i anslutning till fastigheten samt även en garageplats i varmgarage med laddning för elbil följer med fastigheten.

 • Premium

Visar alla 5