Mäklare Therese Klockare

Therese Klockare

Om mig

Kvalitet, engangemang och resultat!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Loftstigen 10, Bo, Lidingö kommun
 • Budgivning pågår

Loftstigen 10

Radhus
Bo, Lidingö kommun
Klockare Fastighetsmäkleri AB
11 750 000 kr
145 + 43 m²
7 rum
130 m² tomt

Tillfälle att förvärva detta eftertraktade radhus attraktivt beläget på lugna och trivsamma Loftstigen 10 med omedelbar närhet till vackra Kyrkviken. Hemmet är fördelat på tre trivsamma våningsplan och präglas av ljus och rymd, öppna och väldisponerade ytor samt fina fönsterpartier som ger ett vackert ljusinsläpp. En generös och solig terrass vetter mot Kyrkviken och den vackra och gröna omgivningen. Välplanerad och välskött trädgård med lättskötta gräsytor, buskar och vackra träd. Rymligt garage samt generösa förråds- och förvaringsutrymmen. Ett mycket tilltalande och eftertraktat boende centralt beläget i omtyckta och barnvänliga kvarter nära vackra grönområden, badplatser, lekparker, förskolor, skolor, mataffärer och bra kommunikationer. På bekvämt avstånd ligger Elfvikslandet, Lidingö golfklubb, Lidingövallen, Bosön, Grönsta, Kyrkvikens småbåtshamn, Ekholmsnäsbacken samt trevliga Lidingö centrum.

Skepparkroken 16, Gåshaga Pirar, Lidingö kommun
 • Budgivning pågår
 • Tor 7 mar
Skepparkroken 16, Gåshaga Pirar, Lidingö kommun, bild 2
Skepparkroken 16, Gåshaga Pirar, Lidingö kommun, bild 3

Skepparkroken 16

Lägenhet
Gåshaga Pirar, Lidingö kommun
Klockare Fastighetsmäkleri AB
8 250 000 kr
121 m²
4 rum
vån 1/4
8 000 kr/mån
68 182 kr/m²

Synnerligen eftertraktad lägenhet om 121 kvm attraktivt belägen med ett eftersökt och sjönära läge nära vattnet på trivsamma Skepparkroken 16 i Gåshaga Pirar. Lägenheten präglas av ljus och rymd, generösa och väldisponerade ytor samt fin utsikt över vattnet och Stockholms vackra inlopp. Lägenheten har en stor inglasad balkong med härlig sol och fin utsikt över vattnet och den vackra och gröna omgivningen. Ett mycket tilltalande och eftertraktat livsstilsboende i en underbar marin miljö endast ett stenkast från den trevliga strandpromenaden med den härliga mixen av restauranger, café, badplatser, båthamnar med möjlighet till båtplats, områdets fina badö med badbrygga och sandstrand samt vackra och närliggande grönområden som Ekholmsnäs och Långängens naturreservat. Närhet till bra kommunikationer med både Lidingöbanan samt båtarna in till stan men också vidare ut i skärgården, förskolor, skolor, gym, paddelbanor, mataffärer samt mindre närcentra.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Slipvägen 6, Gåshaga Pirar, Lidingö kommun

Slipvägen 6

Lägenhet
Gåshaga Pirar, Lidingö kommun
Klockare Fastighetsmäkleri AB
8 900 000 kr
112 m²
5 rum
vån 1/5
6 243 kr/mån
79 464 kr/m²

Synnerligen trivsamt och eftertraktat hem attraktivt beläget nära vattnet i en modern och stilren fastighet på trivsamma Slipvägen 6 i Gåshaga Pirar. Hemmet präglas av stilrena och påkostade materialval, öppna och väldisponerade ytor, ljus och rymd samt generösa fönsterpartier med fint ljusinsläpp. Hemmet har en stor inglasad balkong, två längsgående balkonger samt en underbar uteplats i markplan med utsikt över vattnet och Stockholms vackra inlopp. Ett unikt tillfälle att förvärva ett mycket tilltalande och eftertraktat hem i en underbar marin miljö endast ett stenkast från den trevliga strandpromenaden med den härliga mixen av restauranger, badplatser, båthamnar med möjlighet till båtplats, områdets fina badö med badbrygga och sandstrand samt närhet till vackra och närliggande grönområden som Ekholmsnäs och Långängens naturreservat. Närhet till bra kommunikationer med både Lidingöbanan samt båtarna till och från stan men också vidare ut i skärgården. Närliggande förskolor, skolor, gym, padelbanor, mataffärer samt mindre närcentra.

 • Balkong
 • Uteplats
 • Hiss
Norra Hamnpromenaden 7, Gåshaga Pirar, Lidingö kommun

Norra Hamnpromenaden 7

Lägenhet
Gåshaga Pirar, Lidingö kommun
Klockare Fastighetsmäkleri AB
6 350 000 kr
71 m²
3 rum
vån 2/5
5 188 kr/mån
89 437 kr/m²

Synnerligen välskött, eftertraktad och väldisponerad 3:a om 71 kvm attraktivt belägen närmast vattnet på trivsamma Norra Hamnpromenaden 7 i Gåshaga Pirar. Lägenheten präglas av öppna och väldisponerade ytor, ljus och rymd samt generösa fönsterpartier med ljuvlig utsikt samt fint ljusinsläpp. En stor och inglasad balkong med fin utsikt över vattnet och Stockholms vackra inlopp. Här njuter man av härliga stunder året runt. Ett mycket tilltalande och eftertraktat livsstilsboende i en underbar marin miljö endast ett stenkast från den trevliga strandpromenaden med den härliga mixen av restauranger, café, badplatser, båthamnar, områdets fina badö med badbrygga och sandstrand samt vackra och närliggande grönområden som Ekholmsnäs och Långängens naturreservat. Närhet till bra kommunikationer med både Lidingöbanan samt båtarna till och från stan men också vidare ut i skärgården, förskolor, skolor, gym, paddelbanor, mataffärer samt mindre närcentra.

 • Balkong
 • Hiss
Söderkroken 22, Brevik, Lidingö kommun
 • Budgivning pågår

Söderkroken 22

Villa
Brevik, Lidingö kommun
Klockare Fastighetsmäkleri AB
14 900 000 kr
172 + 35 m²
7 rum
920 m² tomt

Mjukt inbäddad i lummig grönska ligger denna trivsamma och eftertraktade villa med ett attraktivt läge med skogen som närmaste granne. Ett idylliskt och naturnära läge på tysta, lugna och barnvänliga återvändsgatan Söderkroken 22 i Breviks trevliga villakvarter. Villan präglas av öppna och trivsamma sällskapsytor, ljus och rymd, generös takhöjd samt stora fönsterpartier som ger ett fint ljusinsläpp. Den stora och barnvänliga trädgården om 920 kvm vetter mot det vackra och fridfulla skogsbrynet där barnen kan leka fritt. Trädgården rymmer flertalet soliga och insynsskyddade uteplatser, härliga gräsytor, planteringar, buskar och träd. Rymligt dubbelgarage med generös förrådsdel som med fördel kan inredas och nyttjas som gästhus, kontor, praktik, gym, separat boende för familjens tonåring, familjens barnflicka alternativt för uthyrning. Generös uppfart med plats för två bilar. Ett mycket tilltalande och eftertraktat boende i idylliska och barnvänliga villakvarter med omedelbar närhet till fridfulla grönområden såsom Långängens och Ekholmsnäs naturreservat, Kyrkviken och Kottlasjön, trevliga promenadstråk längs vattnet, belysta motionsspår, badplatser, båthamnar, golfbana och skidbacke. Promenadavstånd till restauranger, caféer, bagerier, mataffärer, lekplatser, gym, bra kommunikationer, förskolor och skolor.

Hamnvägen 11, Gåshaga Pirar, Lidingö kommun
 • Sön 10 mar kl 12:30

Hamnvägen 11

Lägenhet
Gåshaga Pirar, Lidingö kommun
Klockare Fastighetsmäkleri AB
7 650 000 kr
95 m²
3 rum
vån 4/5
5 375 kr/mån
80 526 kr/m²

Synnerligen eftertraktad och väldisponerad 3:a om 95 kvm högt och fritt belägen i en modern och stilren fastighet attraktivt belägen nära vattnet på trevliga Hamnvägen 11 i Gåshagas trivsamma kvarter. Lägenheten präglas av dess fina utsikt över vattnet och den vackra omgivningen, öppna och väldisponerade ytor, ljus och rymd samt generösa fönsterpartier med ljuvlig utsikt och fint ljusinsläpp. Lägenheten har en stor och inglasad terrass utrustad med infravärme samt två längsgående balkonger med fin sol och härlig utsikt över vattnet och Stockholms vackra inlopp. Här njuter man av härliga stunder året runt. Varmt välkomna till ett mycket tilltalande och eftertraktat livsstilsboende i en underbar marin miljö endast ett stenkast från den trevliga strandpromenaden med den härliga mixen av restauranger, café, badplatser, båthamnar med möjlighet till båtplats samt områdets fina badö med badbrygga och sandstrand. Vackra och närliggande grönområden som Ekholmsnäs och Långängens naturreservat. Närhet till bra kommunikationer med både Lidingöbanan samt båtarna till och från stan med också vidare ut i skärgården, förskolor, skolor, lekplatser, gym, padelbanor, mataffärer samt mindre närcentra.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Illerbacken 3, Näset, Lidingö kommun
 • Tor 7 mar kl 11:30

Illerbacken 3

Lägenhet
Näset, Lidingö kommun
Klockare Fastighetsmäkleri AB
5 975 000 kr
95 m²
4 rum
vån 3/4
5 363 kr/mån
62 895 kr/m²

Synnerligen eftertraktat, smakfullt och påkostat hem högt och fritt beläget på trivsamma Illerbacken 3. Hemmet präglas av stilrena och påkostade materialval, öppna och väldisponerade ytor, ljus och rymd, generösa fönsterpartier med fint ljusinsläpp. En solig och härlig balkong med fantastisk utsikt över den vackra omgivningen. Här njuter man av den fina utsikten och härliga stunder från tidig vår till sen höst. Ett sällsynt tillfälle att förvärva ett tilltalande och eftertraktat hem i en underbar miljö nära vackra grönområden, fina promenadstråk, badplatser, lekparker, förskolor, skolor, bra kommunikationer till Ropstens tunnelbanestation, närliggande mataffärer, restauranger och caféer. På bekvämt avstånd ligger Lidingövallen, Bosön, Grönsta, Kyrkvägens småbåtshamn, Lidingö golfklubb samt trevliga Lidingö centrum med all tänkbar service.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Gåshagavägen 13A, Killinge/Brevik, Lidingö kommun

Gåshagavägen 13A

Villa
Killinge/Brevik, Lidingö kommun
Klockare Fastighetsmäkleri AB
13 500 000 kr
197 m²
8 rum
1 279 m² tomt

Mjukt inbäddad i lummig grönska ligger denna generösa och väldisponerad villa om 197 kvm fördelade på två trevliga våningsplan. Villan är attraktivt belägen med ett högt, fritt och eftertraktat läge på trevliga Gåshagavägen 13A i Killinges barnvänliga villakvarter. Villan präglas av stilrena och påkostade materialval, öppna och trivsamma sällskapsytor, ljus och rymd samt generösa fönsterpartier som ger ett fint ljusinsläpp. Den stora och härliga trädgården om 1279 kvm rymmer flertalet soliga och insynsskyddade uteplatser, härliga gräsytor, fina planteringar, buskar och fruktträd. Trädgården omgärdas av en uppvuxen häck, staket samt grind. Carport, generös uppfart samt rymligt förråd. Ett mycket tilltalande och eftertraktat boende i Killinges idylliska och barnvänliga villakvarter med omedelbar närhet till Kottlasjön, Ekholmsnäs och Långängens naturreservat, trevliga promenadstråk längs vattnet, motionsspår, vackra grönområden, badplatser, bryggor, golfbana, skidspår och skidbacke. Promenadavstånd till flertalet restauranger, caféer, bagerier, mataffärer, lekplatser, gym, paddelbanor, skolor och förskolor, bra kommunikationer med Lidingöbanan till Ropsten men också skärgårdsbåtarna till och från stan och vidare ut i skärgården.

Visar alla 8