Kommande

Norlindsvägen 36

Bromma Kyrka, Stockholms kommun Se på karta

Pris saknas

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
8 rum
Boarea
120 m²
Biarea
82 m²
Tomtarea
587 m²
Byggår
1938
Driftkostnad
40 000 kr/år
Kommande

Vi har förmånen att under sommaren påbörja försäljningen av denna välplanerade och charmiga familjevilla med både vind- och källarplan. Men redan nu är du varmt välkommen med din anmälan. Observera att källarvåningen kan fungera som en uthyrningsdel med egen ingång.

Rymligt boende som uppfördes 1938 och byggdes om 2007, idag kan vi presentera en BOA på ca 120 kvm och en BIA på ca 90 kvm fördelat på hela 8 rum och kök. Fastigheten är belägen i omtyckta Bromma Kyrka med välskött och barnvänlig tomt. Här kan du välja mellan flera olika uteplatser, alla med generöst solljus beroende på dygnet.

Invändigt präglas huset av mycket ljus och stora sociala ytor i vardagsrummet och i köket. Fantastiskt ljusinsläpp från flera fönster som ligger i olika väderstreck. Det stora köket går i smakfulla ljusa färger och har bra arbetsytor. Vardagsrum med gott om plats för ordentliga sällskapsmöbler samt vacker öppen spis. Huset erbjuder hela sex sovrum där två är belägna på varje våningsplan, dvs på entréplanet, övre plan och på källarplan. På entréplan finner man helkaklad toalett med wc och på källarplan ett helkaklat badrum med tvättmaskin, wc och förvaring. Bra förvaringsmöjligheter genom klädkammare och flera garderober. Synnerligen välskött hus med lättskött trädgårdstomt.

Eftertraktat läge med promenadavstånd till matbutik, restaurang, lekplats och vackra naturområden. Endast någon minut bort finns busshållsplats för vidare färd mot t.ex. Brommaplan, Sundbyberg eller Vällingby. Ett flertal populära skolor och förskolor finns i området. Här trivs både barnfamiljen, det unga paret samt villägaren som vill ha ett yteffektivt hus!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Bromma

Kontakta mäklaren

Anders Norman

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Bromma
Mäklare Anders Norman, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Bromma
0737084566

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.