Kommande

Ruuthsvägen 16

Frösön, Östersunds kommun Se på karta

7 950 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
8 rum
Boarea
215 m²
Biarea
100 m²
Tomtarea
1 346 m²
Byggår
1929
Driftkostnad
51 070 kr/år
Kommande

Redan vid de första stegen mot entrén med gruset knastrande under fötterna och ni närmar er denna ståtliga tjugotalsvilla börjar en härlig känsla av trivsel att sprida sig i kroppen. Med ett högt och vackert läge på Frösöns sluttande framsida har vi nu nöjet att erbjuda denna paradvilla där ni njuter av en underbar vy över Östersunds stadskärna och Storsjöns glittrande vatten både från tomt och genom vackra spröjsade fönster. När ni kliver över tröskeln till denna ståtliga villa är doften av det nationalromantiska tjugotalet ständigt närvarande, dock självklart moderniserat till det som en modern familj av nutid förväntar sig. En välplanerad hall välkomnar och bostaden öppnar sedan upp sig mot vardagsrum och kök där middagar tillagas och sedan avnjuts i ljus och tilltalande glasveranda intill, varifrån utsikten verkligen är magisk.

Här är ytorna i tre plan samt källare, väl tilltagna och generösa för den stora familjen och badrummet på det andra planet är av högsta klass där ni även njuter av en värmande bastu. Att under kyliga höst- och vinterkvällar tända en brasa i någon av eldstäderna skapar en härlig extra dimension till denna fantastiska villa. En verklig master-bedroomssvit ska självklart en villa av denna kaliber ha och här blickar ni ut över såväl Storsjön som Östersunds stad från både sovrum och intilliggande balkong. När familjens tonåringar eller övernattande gäster vill vara för sig själva finns både vindsplanet med sovrum och wc samt källarplanets charmiga gillestuga att tillgå.

Tomten är trivsam och lättskött och garaget med väl tilltagen fjärrstyrd port har gott om utrymme för familjens bilar samt erbjuder en övervåning med ett härligt ljusinsläpp som gör detta rum till en perfekt ateljé, kontor för den egna verksamhet eller kanske rum för övernattande gäster eller varför inte för att utveckla till ett generationsboende?

Det eftertraktade läget erbjuder friluftsområden runt knuten och är dessutom mycket barnvänligt med förskola och skola inom bekvämt avstånd och perfekt promenadavstånd samt bussförbindelser in till centrala Östersund. På Frösöberget intill erbjuds möjlighet till såväl längdskidåkning som alpin skidåkning i princip mitt i stan, verklig Östersundslyx när Vinterstaden är som bäst.

Välkomna med er anmälan till visning!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Östersund

Kontakta mäklaren

Fredrik Berglund

Bjurfors Östersund
Mäklare Fredrik Berglund, Bjurfors Östersund
0725299300

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.