Enköping Ytter-Gånsta 26

Gånsta, Enköping Se på karta

14 995 000 kr

17 000 000 kr -12%
Budgivning pågår
Bostadstyp
Gård utan jordbruk
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
8 rum
Boarea
300 m²
Biarea
80 m²
Tomtarea
2 ha
Byggår
2010
Driftkostnad
26 116 kr/år

Välkommen till Enköping Ytter-Gånsta 26! Ett exklusivt livsstilsboende i ett fantastiskt gott skick.
Fastigheten har en smakfull inramning av intilliggande skogsparti och erbjuder enskildhet.

Villan är om 380 kvm med inbyggt 3-bilsgarage, boendet har åtta rum och har en stram arkitektur.
Ledstjärnan vid byggnationen kan med fördel kallas robust. Byggnationerna är till största del gjorda av sten vilket
ger en känsla av tidlös elegans.
Disponering följer en god standard med stora sociala ytor. Här finner man de mesta av livets bekvämligheter så som ett stort exklusivt kök, ett vardagsrum som går i fil med det inglasade uterummet. Vattenburen golvvärmesystem och frikyla från bergvärmen i hela huset. Inbyggt Sonos-system i hela villan. Ett badrum med direkt access till pool och relaxdelen är också praktiskt. Poolarean ligger i korrekt väderstreck och är ytterst påkostad med platsgjuten betong i struktur. Poolen mäter sex gånger fyra meter, uppvärmning via bergvärmen och har tillika ett elektriskt poolskydd (saltvattenpool). Fyra till fem sovrum, dessa kan med fördel omvandlas till kontor om så önskas. Vinkällare med komplett miljöreglering och en relaxplatå därpå. Här finns också ett spabad. En del av terrassen är vikt för grillning och samkväm. Här finns också en mindre damm med fontän och för närvarande också en hel del fisk. Stora grovingångar och tvättstugor med spolmöjligheter.

Ett större friliggande kontor om ca 108 kvm finns också på fastigheten. För närvarande finns det sex kontorsplatser i denna byggnad. FTX system och frikyla finns i lokalen. Detta kontor kan med fördel byggas om till stall vilket det initialt också var.

En Attefallare i ett mycket gott skick om 25 kvm finns i början på den bastanta gårdsplanen. Eget värmesystem och egen undermätare är en självklarhet. Hyresintäkter finns. Hyresgästen besitter inte besittningsrätt.

Fyra arbetsbodar finns också på tomten och därtill ett större förvaringstält, dito tält kan ingå vid köp om det behagar. Uppställningsplatsen för tälten var tidigare ett utrymme för hästhage/volt.
Gårdsplanen erbjuder gott om uppställningsytor.
Fastigheten ligger utanför detaljplanerat område och har taxeringskod 120.

Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mera information!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Enköping