Flygsandsvägen 25

Halmstad, Halmstad Se på karta

12 950 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
8 rum
Boarea
227 m²
Biarea
23 m²
Tomtarea
996 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Byggår
1988
Driftkostnad
53 610 kr/år
Antal besök
18 284
Dagar på Hemnet
10

Näst längst ner på Flygsandsvägen ligger detta härligt lyxiga boende. Med sand och hav som granne bor du på ett av Frösakull och Halmstads allra attraktivaste lägen. Generösa sociala ytor invändigt, såsom två allrum samt ett härligt vinterbonat uterum, kombinerat med tre altaner samt en takterrass med havsutsikt gör villan till en mycket representativt boende. Beroende på årstid så hittar du alltid den perfekta platsen för samvaro eller för egentid. Bostadens karaktär präglas av det generösa ljusinsläppet och trädgården och utemiljön är ständigt närvarande även från insidan av huset.

Huset är ett Lindénvillan som totalrenoverades 2007. 2013 byttes taket och man inredde då också allrummet på ovanvåningen samt att takterrassen och uterummet byggdes till. Husets planlösning är väl disponerad och materialvalen är påkostade och smakfullt valda. Huset ger plats åt kök, tre rejäla allrum, två badrum samt hela fyra sovrum. Förutom dessa fyra sovrum finns ytterligare ett femte, som idag är inrett till klädkammare med ingång från huvudsovrummet. Ytskikten är sobert ljusa och på golvet ligger en vacker ekparkett eller klinker. Utrustningsnivån är hög och några saker värda att nämna är - braskamin i allrummet, infälld belysning i taket, inbyggda högtalare i uterummet, samt bergvärme.

Tomten är 996 kvadratmeter och välplanerad in i minsta detalj. En putsad mur, uppvuxna häckar och spaljéer ramar in trädgårdens olika rum och uteplatser på ett smakfullt sätt. Stensättningar och altaner varvas med gräsytor, planteringar, buskar och vindpinade tallar. Husets underbara altaner, som nås via vardagsrummet, huvudsovrummet samt vinterträdgården passar utmärkt för såväl lek som umgänge. Altanerna mot söder och väster är gjutna i betong och belagda med klinkerplattor. Här hittar du solen från tidig förmiddag till kväll. Från vardagsrummet mot öster når du ytterligare en mysig och insynsskyddad altan med trätrall av IPE och morgonsol. Sist men inte minst finns en stor och underbar takterrass med sol hela dagen. Även denna belagd med trätrall i IPE. Terrassen nås via en invändig trappa till allrummet på ovanvåningen samt från uteplatsen via en utvändig trappa.

Det inglasade vardagsrummet är något utöver det vanliga. Glaspartierna vetter mot alla fyra väderstreck och innesluter det 37 kvadratmeter stora rummet. Här finns gott om plats för såväl ett rejält matbord som en loungedel. Rummet är mycket påkostat - inbyggt ljudsystem, spotlighs i taket och "putsfria" glaspartier är några detaljer värda att nämna.

I Frösakull är det lätt att trivas och läget på Flygsandsvägen är utmärkt för den som uppskattar närheten till naturen. Här bor du med Tylösand - strändernas strand ett stenkast från huset och Frösakull centrum en kort promenad bort. I området finns bra kommunikationer, joggingspår, matbutik och strandpromenad.

Privata visningar, så vänligen boka tid. Välkommen!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Halmstad

Visningstider

 • 15
  aug
  Lör 15 aug kl. 10:00–12:30
  Privata visningar
 • 18
  aug
  Tis 18 aug kl. 16:00–17:30
  Privat visning
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.