Villavallen 2

Hjällbo, Göteborgs kommun Se på karta

5 995 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
8 rum
Boarea
140 m²
Biarea
128 m²
Tomtarea
924,9 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1969
Energiklass
E
Driftkostnad
47 000 kr/år

OBS DENNA FASTIGHET VISAS ENDAST ENSKILT OCH MED SPEKULANT SOM HAR LÅNELÖFTE ALTERNATIVT FINANSIERINGEN KLAR. Kontakta Leif Andersson på 0707-710423 eller via mail: [email protected]

Välkommen till en totalrenoverad villa belägen längst in på återvändsgata. Insynsskyddad tomt i söderläge med en stor altan i ädelträ som är väderskyddad med riktiga takstolar och plåttak. Suterrängplanet har dubbelgarage med två separata el-portar och två stora gillestugor som kan avdelas och göras om till boende, här finns också ett badrum som är helkaklat i läckra material. Uppvärmning består av el-buren golvvärme, oljefyllda element och en modern luftvärmepump centralt placerad i fastigheten.

Övre planet har ett minst sagt läckert kök med köksö och dubbla matlagningsmöjligheter för såväl gas på köksön som en exklusiv häll med ugn i andra delen. Köksmaskinerna är i huvudsak, exklusiva och levererade från Siemens . Det finns även två matplatser i anslutning till köket som kan disponeras enligt önskemål. Vardagsrumsdelen har öppen spis, rikligt med ljusinsläpp och har altandörr som leder ut till en läcker ädelträaltan. Sovrumsavdelningen erbjuder fyra sovrum varav ett mindre som är inrett som barnkammare, master bedroom ligger i anslutning till altanen och har en egen utgång till altanen. Här finns även ett mycket exklusivt badrum.

Varmt välkommen på visning.

Läs mer hos mäklaren
GBGFAST - Göteborgs Fastighetsförmedling

Kontakta mäklaren

Leif Andersson

GBGFAST - Göteborgs Fastighetsförmedling
Mäklare Leif Andersson, GBGFAST - Göteborgs Fastighetsförmedling
0707710423

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.