Smedstorpsgatan 57

Huskvarna- Egnahem, Jönköping Karta & restider

3 950 000 kr
VillaVilla

Från gatan sett kanske inte detta hus ger större väsen av sig men väl innanför dörren blir man glatt överraskad. Huset har blivit tillbyggt och ombyggt och är idag en mycket trevlig och modern familjevilla. Tilltalande planlösning med stora öppna sociala ytor och upp till sex eller t om sju sovrum för den som behöver det. Behövs inte alla sovrummet går det lätt att anpassa till egna behov. Kanske vill man hyra ut den del, ha egen verksamhet eller bara ha en lyxig privat del för tonårsbarnet med egen ingång. Möjligheterna är många så här kan många punkter på önskelistan bockas av.

På entréplan erbjuds två separata sovavdelningar med två sovrum och gott om förvaring i vardera avdelning. Däremellan finns ett nyrenoverat badrum samt en härlig social yta som sträcker sig igenom huset och består av ett stilrent kök, matplats och vardagsrum. Självklart tar det inte slut här utan följs upp med ett inglasat uterum med hela öppningsbara fönsterpartier som tar dig vidare ut till trädäcket och sen ut i trädgården - allt i sydvästligt läge!

Trappan från hallen leder ner till källarplanet som delvis är sutteräng. På källarsidan finns en matkällare, ett stort rum som idag används som sovrum, samt ett rymligt förråd som även leder vidare in till den rymliga tvättstugan som även har en dusch. Åt andra håller vid sutterängdelen har det gamla garaget gjorts om till en wc samt ett allrum med utgång. Ytterligare ett rum finns här nere som har isolerats och gjort still sovrum.

Huset har vårdats väl med flertalet renoveringar som ex nya fönster, dränering, bergvärme, tak, kamin och även indragning av fiber. Även trädgården har vårdats väl med fina rabatter, buskar och träd.

Här uppe på toppen av Huskvarnaberget bor man lugnt och skönt. På några få minuters avstånd finns vacker natur som erbjuder härliga vandringsleder, löpspår, mountainbikespår, fina utsiktsplatser, fårhage och vackra ängar samt pulkabacke. Fortsätter man gatan når man strax IKHP med sitt rikliga idrottsutbud och starpunkt för både Bauerleden och Södra Vätterleden. God kommunikation 50 meter från dörren.

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Boarea
118 m²
Biarea
80,5 m²
Tomtarea
1 143 m² tomt
Antal rum
8 rum
Driftkostnad
31 744 kr/år
Byggår
1961
Räkna på boendet
Visningsinformation

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Smedstorpsgatan 57 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
3 950 000 kr
Driftkostnad
31 744 kr/år

Billigare och bättre boende

NYHET: Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

Statistik

4 668
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 4 dagar sedan, den 18 maj 2019. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra villor som sålts.

Guider & Tips