Bobjersvägen 6

Käglinge, Malmö kommun Se på karta

6 195 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
8 rum
Boarea
204 m²
Biarea
124 m²
Tomtarea
769 m²
Byggår
1963
Driftkostnad
56 860 kr/år

Välkomna till ett fantastiskt hem med gott om plats för den stora familjen med 8 rum varav 6 sovrum med möjlighet till ett sjunde rum. En välbyggt byggmästarvilla med välplanerade ytor på två plan där vi har stora sociala ytor på entréplan och en privat tillbyggd ovanvåning med 4 sovrum.
Stort kök med öppen planlösning mot vardagsrummet och den värmande braskaminen. Fina helkaklade badrum med badkar och dusch. Källaren erbjudet både flertalet förråd/plats för förvaring, sällskapsrum, hobbyrum, tvättstuga och dusch. Den stora tomten ger plats för flera uteplatser, en mysig altan under tak och garage för en bil. Som pricken över i:et finns nyinstallerade solpaneler som ger låga driftskostnader. En mycket välbyggd byggmästarvilla med gedigna materialval och hög standard. Ett hus som har allt man kan önska sig och som måste upplevas på plats.

Här bor du på ett lugnt och barnvänligt villaområde med korta avstånd till handel, skola, förskola, rekreationsområde och golfbana. Mycket god kommunikation med närhet både till bus och tågstationen och på ett par minuter når du yttre ringvägen och E20 och E65.

Välkommen på visning av denna fräscha familjedröm!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Malmö Öster

Kontakta mäklaren

Elsy Abou Akl

Bjurfors Malmö Öster
Mäklare Elsy Abou Akl, Bjurfors Malmö Öster
0701641916

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.