Kommande

Heljeredsvägen 32

Kållered, Mölndals kommun Se på karta

5 995 000 kr

6 695 000 kr -10 %
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
8 rum
Boarea
172 m²
Tomtarea
967 m²
Byggår
1989
Driftkostnad
58 118 kr/år
Kommande

På Heljeredsvägen 32 finner ni denna inbjudande tvåplansvilla i suterräng med uthyrningslägenhet och härligt grönskande tomt! Bostaden fördelar sig på två plan där entréplan delvis är omgjord till en extra bostadslägenhet för uthyrning, perfekta förutsättningar för extrainkomst till huskassan!

Lägenhetsdelen är idag utformad som en 2,5rok med härlig öppen yta för kök och vardagsrum, två harmoniska sovrum och badrum samt tvättstuga med bekvämligheter, lägg där till den extra hallen som är inredd med flera stora garderober. Lägenheten har en egen entré till bostaden och en privat uteplats vilket ger avskildhet för hyresgästen.

Bostadsdelen fördelar sig på båda planen där hallen och ett sovrum ligger bekvämt i markplan. Ta trappen upp till andra våningen och till bostadens sociala ytor. Här finner ni det ljusa köket med gott om förvaringsskåp och arbetsytor för hemmakocken där balkongen utanför förlänger hemmet under årets varma månader, här kan ni njuta av sköna vyer över fälten. Den öppna planlösningen mot vardagsrummet skapar ypperliga tillfällen för bjudningar med familj och vänner och blir gärna hemmets samlingspunkt. På detta plan finner ni även två härliga sovrum, ett rymligt allrum som enkelt kan omvandlas till ytterligare ett sovrum, badrum med golvvärme och badkar för avkopplande varma bad samt en tvättstuga.

Trädgården nås från såväl suterrängplan som övre plan. Här möts ni av skön grönska med flera härliga sittmiljöer bland fruktträd och odlingar där tomten även bjuder in till utelek på såväl gräsytan som på berget intill.

Bostaden ger goda förutsättningar till både den mindre familjen där uthyrningslägenheten ger en extra inkomst till huskassan eller till den stora familjen som behöver extra utrymme, här finns alla möjligheter att utforma hemmet och lägenheten efter familjens behov och sammansättning. Här bor ni med närhet till naturområden för sköna promenader och till Kållereds centrum med all daglig service och sportaktiviteter. Gångavstånd till attraktiva förskolan Happy Kids och grundskolan Hallenskolan samt populära shoppingkedjor så som IKEA, Jysk och Jula. Med goda kommunikationer vidare till Göteborg med ca 15 min med pendeltåg i norr och Kungsbacka ca 10 min med pendeltåg i söder och endast 9 min med bil till AstraZeneca bor ni här med alla bekvämligheter nära.

Varmt välkomna på visning!

Kontakta ansvarig fastighetsmäklare Bardia Oveissi 073-922 73 03 för bokad visning och mer information kring bostaden.

Läs mer hos mäklaren
Erik Olsson Fastighetsförmedling

Kontakta mäklaren

Bardia Oveissi

Erik Olsson Fastighetsförmedling
Mäklare Bardia Oveissi, Erik Olsson Fastighetsförmedling
073-9227303

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.