Karlsarvet Grindsvedsgattu 4

Karlsarvet, Leksand Se på karta

5 995 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
8 rum
Boarea
178 m²
Biarea
144 m²
Tomtarea
1 079 m²
Byggår
2009
Driftkostnad
47 541 kr/år
Antal besök
17 203
Dagar på Hemnet
26

Drömmer ni om en villa utöver det vanliga? Då har ni hittat hem!

Med ett trevligt läge i Karlsarvet på Grindsvedsgattu 4 finner vi den här härliga villan med generös boyta och en planlösning som ger utrymme för socialt umgänge men även platser att dra sig tillbaka. Planlösningen erbjuder många olika alternativ utefter familjens behov. Den öppna planlösningen gör att alla kan vara samlade vilket gör att matlagningsglädje och social samvaro kan kombineras väl.
Ett snyggt kök med bra ytor intill matplatsen som har en fantastik takhöjd, öppet upp till nock och stora fönster och två utgångar till altanen. Härlig utsikt ut mot Österviken och älvens inlopp mot Leksand så här njut man av att ha vattenspegeln i blickfånget medan matlagning och middagar pågår, lika fascinerade alla dagar om året.
Flera allrum och sovrum som kan användas till det behov man har. Två fina badrum varav ett med bastu.

Stenlagd innergård/terrass som gjort för grillfester och poolpartyn, gott om plats för matgrupp och loungemöbler. Här finns allt man behöver för att njuta hemma i solen!
Vad sägs om utekök, pool och utespa? Skyddat från både vind och insyn med trapp ner till gräsmattan på den nedre delen av tomten. En praktisk detalj är att man når det ena badrummet direkt från uteplatsen och skulle regnet ändå komma så finns direkt access till ett allrum med glasade skjutdörrar, ett användbart rum som känns som både inne och ute!

För den motorintresserade så finns här ett drömgarage som nås direkt via inre hallen och det inglasade "showrummet" där man parkerar snygga bilen alternativt kanske ett hemma-gym.
Ovanpå garaget finns ett mysigt loftrum och plats för tex hemmakontoret

Här bor ni i en omtyckt by med bra cykelväg in till centrala Leksand ca 3,5 km bort.
I skogen strax bakom husknuten finns både bär och svamp. Fantastisk natur med vandringsled och stigar och det fina skidspåret, "Länken" som leder bort till Granberget.
Endast 1 km till fin badplats och Västanviks båthamn vid och Roddens hus.

Här finns chansen att höja livskvalitén ytterligare ett snäpp, villan erbjuder verkligen en njutbar tillvaro med tillgång till fin natur och fritidsaktiviteter på nära håll.
Välkommen att ”prov-bo” och känna er för genom en visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Leksand