Gränsta 433

Knutby/Gränsta, Uppsala kommun Se på karta

3 495 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
8 rum
Boarea
210 m²
Tomtarea
3 200 m²
Byggår
1910
Driftkostnad
39 720 kr/år
Antal besök
110
Dagar på Hemnet
0

Strax utanför Knutby ligger denna ståtliga sekelskiftesvilla om totalt 210 m² som byggts till med 55 m² för att passa den moderna familjen. Ursprungsbyggnaden består av tv-rum, allrum, kök och matrum i öppen planlösning, ett badrum och fem sovrum varav ett har access till det nybyggda badrummet. I tillbyggnaden finns en praktisk entré med plats för garderober, en tvättstuga och ett badrum som många bara kan drömma om där bastu, dusch och ett stort runt badkar ryms.

Kombinationen av charmiga detaljer såsom spröjsade fönster, höga golvsocklar, spegeldörrar och gedigna trägolv tillsammans med komfort såsom tvättstuga och stort badrum är perfekt för den som inte vill göra avkall på det moderna men ändå söker efter ett hus med historia. En del finisharbetet kvarstår och för den som vill sätta sin egen prägel finns möjlighet att göra så.

Huset är belägen på en höjd med utsikt över grannskapet och erbjuder stora gräsytor för lek och spring och odling. Här finns möjligheter!
På fastigheten finns även en jordkällare, en vedbod, ett enklare garage, en lekstuga och en gammal loge som idag rymmer två förråd och en vävstuga.

Gränsta ligger en dryg kilometer utanför Knutby där ni finner förskolor, grundskola (F-6), ICA-butik och postombud. Busshållsplats ligger ca 600 m från bostaden och här finns bra och täta bussförbindelser till och från Uppsala. Väldigt bra pendlingsläge till både Uppsala, Arlanda och Stockholm.

Välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Uppsala

Kontakta mäklaren

Katarina Wiksell

Mäklarhuset Uppsala
Mäklare Katarina Wiksell, Mäklarhuset Uppsala
0701912181

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas