Lövängsvägen 27

Laröd, Helsingborgs kommun Se på karta

10 900 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
8 rum
Boarea
226 m²
Biarea
162 m²
Tomtarea
909 m²
Byggår
1964
Driftkostnad
41 998 kr/år

Att kunna bo i en totalrenoverad villa med gångavstånd till havet är det många som drömmer om. Att det dessutom är möjligt att bo gratis med ett rejält överskott genom hyresintäkter låter kanske för bra för att vara sant, men kan bli verklighet här.

Enplanshuset med källare uppfördes 1964, men har med åren fått en modernare karaktär genom omfattande renoveringar av ägarparet. Från utvändiga fönstersnickerier till byte av el och vattenrör. Funktionalismens arkitektur är främst synlig på husets fasad och de sociala ytorna som är tidstypiskt voluminösa. Huset imponerar med hela fyra sällskapsrum, varav ett av dem är den tillbyggda vinterträdgården. Genom att inreda matsalen till sovrum fås totalt tre rymliga sovrum i bostadshuset. De uthyrningsbara ytorna består av en gästlägenhet på cirka 75 kvm i källarplan med egen ingång samt ett separat gästhus på cirka 40 kvm med privat uteplats och entré.

Att det ska vara minst lika njutbart att vistas ute som inne har ägarna till Lövängsvägen 27 varit rungande överens om. Förutom det faktum att Larödbaden nås på kort promenadavstånd, njuts det fullo av tomtens egen trädgårdsoas med japanska influenser. När graderna stiger är det trädäcket som omfamnar hela huset, tiden helst spenderas. Maten tillagas i det välutrustade utomhusköket som är praktiskt placerat under tak och har en bar för minglande middagsgäster. När det är det dags att sitta ner till bords är alternativen många och kan styras efter väder och vind. Dinera under bar himmel, skyddad av markisen med infravärmare eller riktigt härlig värme i vinterträdgården med eld i kaminen. Vid husets entré erbjuds fem biluppställningsplatser och ytterligare en till två i garaget. Bekvämt för både er och eventuella hyresgäster.

På Lövängsvägen 27 erbjuds ett rakt igenom modernt boende med drömlik utemiljö och skönt promenadavstånd till både hav och centrum i idylliska Laröd.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Helsingborg City

Kontakta mäklaren

Alexander Jämthagen

Bjurfors Helsingborg City
Mäklare Alexander Jämthagen, Bjurfors Helsingborg City
0739206675