Blacks väg 8C

Ljunghusen, Vellinge kommun Se på karta

25 000 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
8 rum
Boarea
272 m²
Biarea
110 m²
Tomtarea
1 301 m²
Byggår
2022
Driftkostnad
18 000 kr/år

FUNKIS PÅ TVÅ PLAN! På två plan breder denna robusta exklusiva villa om 272 kvm med full takhöjd ut sig mot Öresund i Ljunghusen. En modern fullträff gediget byggt med bl a mellanbjälklag i betong, Flexit ventilation som erbjuder bra inomhusklimat och är energibesparande. Plejd-Smartbelysning i hela huset , även i gästhus!
Välgenomtänkt planlösning för den moderna familjen med olika personliga avdelningar med totalt 8 rok varav 5 sovrum och 5 superfräscha kaklade badrum. Generösa sociala ytor både på entré plan och ovanvåning med ständig naturnärvaro via stora fönsterpartier och Hajom skjutdörrspartier.

Tomten är på 1301 kvm erbjuder fina uteplatser i olika väderstreck. Njut vid träterrassen med pool i väster, eller på den stora möblerbara balkongen med morgonsol, om inte det skulle räcka finns en läcker takterrass en trappa upp i brunbetsad gran med oslagbar solnedgångsvy. MAGISKT!
De friliggande gästhusen om 47 kvm totalt med badrum och kök fungerar perfekt för er som har äldre barn, eller kanske har behov av ett generationsboende. Lägg därtill ett integrerat fyrbilsgarage om 63 kvm med klinker (golvvärme) samt en stor uppfart med plats för ett flertal bilar.
Ett drömboende för er som söker något extra och som uppskattar ett bekvämt boende i exklusiv förpackning i fantastisk miljö VARMT VÄLKOMNA!

Läs mer hos mäklaren
Malmöhus Mäklarna AB

Kontakta mäklaren

Staffan Strandh

Malmöhus Mäklarna AB
Mäklare Staffan Strandh, Malmöhus Mäklarna AB
0708-4518 31