Lädergatan 3A och 3B

Löderup, Ystads kommun Se på karta

2 995 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
8 rum
Boarea
210 m²
Tomtarea
617 m²
Byggår
1989
Driftkostnad
33 259 kr/år

Trevligt parhus på Österlen med möjlighet att ha en del som fritidsboende och hyra ut en del. Eller varför inte bo permanent i den ena bostaden och finansiera en del av ditt eget boende med hjälp av uthyrningen av den andra? Eller kanske ha generationsboende...
Lädergatan är en lugn och lummig gata i byn, lite dold bakom kvarteren omkring. Här är du mitt i byn med endast ett stenkast till byns mataffär men ändå med ett behagligt och rofyllt läge.
Löderup är en levande by med matbutik och lokalförening där du kan handla allt från byggmaterial till att tanka din bil. Skola och barnomsorg finns i byn och tar vi oss precis utanför byn finns flera trevliga restauranger som Örum 119 där det serveras ypperligt goda pizzor och Örums nygård där både mat och bad erbjuds och här kan gäster övernatta på hotellet. Utanför byn finner vi rikskändisen Karl Fredrik och hans inredningsbutik och på Reunion Home ett par hundra meter bort kan ni ta en god fika och shoppa både kläder och inredning. Systrarna Lindskogs plantskola erbjuder växter till trädgården och Timåns hantverk fixar unika möbler. Ja Löderup med omnejd är sannerligen ett område där nytänk och kreativitet flödar - året om!

Fastigheten är ett parhus med två välplanerade bostäder. Vi möts av en trädgårdstäppa där rosorna växer och häcken delar av intill grannen. Här kan morgonkaffet intas på den stenlagda uteplatsen. Lägenheterna är fräscha och har på entréplan en hall med gott om plats, kök med ljus matplats vid fönstren, luftigt allrum med härlig sällskapsyta och ett badrum med dusch. På övre plan finns tre sovrum och ett generöst badrum. Om ett fjärde sovrum önskas går det utmärkt att dela av allrummet på entréplan för detta ändamål. Den ena bostaden har lyxen av ett inglasat uterum med skjutdörrspartier där sommarsäsongen blir längre.
Varje bostad har en nätt liten trädgård som är lättskött och passar utmärkt för den som inte vill lägga all sin lediga tid på trädgårdsarbete.
På uppfarten finns plats för två bilar.

Varmt välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Ystad

Kontakta mäklaren

Alexandra Nilsson

Bjurfors Ystad
Mäklare Alexandra Nilsson, Bjurfors Ystad
0701646700