Björkgatan 5A

Lugnet, Varbergs kommun Se på karta

4 395 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
8 rum
Boarea
168 m²
Tomtarea
536 m²
Byggår
1938
Antal besök
5 787
Dagar på Hemnet
19

Nu erbjuds möjligheten att förvärva denna fint renoverade fastighet på populära Lugnet. Bostaden som är fördelad över två plan med källare används idag som enbostadshus. Tidigare så har här varit tre lägenheter vilket ger fina möjligheter för den som vill utveckla fastigheten till uthyrning eller att ha som generationsboende.

Här finns bl.a kök med matplats, vardagsrum med utgång till balkong, 5-6 sovrum i olika storlek, allrum, badrum samt gästtoalett. Vidare så finns även en stor källare med tvättstuga, torkrum, pannrum och gott om förvaringsmöjligheter. Till källaren är även en separat ingång för den som vill inreda till tonårsavdelning eller lägenhet. Stort dubbelgarage med gott om plats för både att parkera inomhus och förvara cyklar etc.

Björkgatan 5A är beläget i ett av Varbergs mest efterfrågade familjeområden. Här finns närhet till skolor, sjukhus och E6:an för fina pendlingsmöjligheter. Vidare så finns nybyggda Trönninge skola, Getteröns härliga stränder och shopping på bekvämt avstånd.

Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Varberg

Kontakta mäklaren

Mathias Larsson

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Varberg
Mäklare Mathias Larsson, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Varberg
0701-42 96 91

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.