Fasanvägen 10

Lysekil, Lysekils kommun Se på karta

3 750 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
8 rum
Boarea
199 m²
Biarea
60 m²
Tomtarea
770 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Byggår
1975
Driftkostnad
64 110 kr/år

Nu har vi nöjet att förmedla denna ypperliga villa belägen på lugna Fasanvägen i de barnvänliga och omtyckta villakvarteren på Torpet.

Denna genomtänkta bostad om 199+60 kvm i två plan erbjuder en generös och väldisponerad planlösning med kök och generösa sällskapsytor, flertalet sovrum och två badrum varav det ena med bastu samt ytterligare utrymmen. Bostaden har kontinuerligt renoverats och där man på ett mycket smakfullt sätt har lyckats att skapa ett uppdaterat boende. Dessutom kompletteras bostaden med ett vidbyggt garage. Fiber finns installerat.

Exteriört har man en mycket välplanerad utemiljö med vackra lättskötta stenläggningar på framsidan med fina detaljer som en fontän och på baksidan med bästa solläge finns vidbyggda altaner i olika etage som naturligt införlivas med berg i dagen. Här finns också ett härligt inglasat uterum som förlänger utesäsongen. På baksidan vetter tomten mot en allmänning vilket möjliggör skön avskildhet. Plats för parkering av flera bilar på uppfarten.

Detta är ett hus med noga utvalda och påkostade materialval, både interiört och exteriört, som skapar en bostad att trivas i.

På Torpet bor du i ett lugnt och tryggt område med både lekplatser, fotbollsplaner och grönområden. På cykelavstånd finns välsorterad mataffär, skola, förskola samt centrum. I det direkta närområdet finns också det fina området Fiskebäck med underbara promenad- och cykelvägar i vacker natur samt sol- och badmöjligheter i Gullmarsfjorden.

Välkommen med din anmälan till visning!

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Lysekil

Kontakta mäklaren

Åsa Larsson

Fastighetsbyrån Lysekil
Mäklare Åsa Larsson, Fastighetsbyrån Lysekil
070-5456320