Mölnebo 4

Mölnebo, Tjörns kommun Se på karta

3 950 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
8 rum
Boarea
135 m²
Biarea
135 m²
Tomtarea
3 000 m²
Byggår
1978
Driftkostnad
36 330 kr/år

Med promenadavstånd till salta bad ligger detta rymliga hus och väntar på ny ägare, fint beläget med fantastisk utsikt över Hakefjordens strandängar, arkipelag och med en underbar natur runt knuten. Dispositionen är väl genomtänkt och här finns ett stort allrum med sällskaps- och matsalsdel, många sovrum - passande den stora familjen, badrum och en gästtoalett samt ett härligt kök i hjärtat av huset. I källaren, delvis ovan mark och med egen entré, finns sociala ytor som sätter lite extra guldkant på vardagen, bland annat stort rum med skönt värmande och stämningshöjande eldstad, rum med fina förvaringsmöjligheter samt två ytterligare sovrum. Tomten ger möjlighet till uteplatser i alla väderstreck och för den odlingsintresserade finns plats för trädgårdsland. Terrass/altan med amerikansk veranda i entréplanet med blick mot havet skapar lugna och skyddade platser för samvaro, solbad eller avkoppling. Den rejäla uteplatsen vid husets trädgårdssida erbjuder en stillsam sfär och vy över kringliggande grönska och bjuder in till lekfullhet och kreativitet på fina gräsytor och skogsdunge med spännande berg.

Fastigheten är under avstyckning, kringliggande åkermark kommer tillfalla närliggande jordbruk, se den tänkta nya gränsdragningen utritad på fastighetskarta. Fastighetsreglering beräknas klar under sommaren 2023 och ny fastighetsbeteckning kommer då att tilldelas fastigheten med hus och tomt.

I Mölnebo/Kuballe har du närhet till allt som gör vardagen enkel såsom skolor, matvaruaffärer i både Rönnäng och Skärhamn, kollektivtrafik och god infrastruktur. Här bor man även i total samklang med den bohuslänska naturen och med havet och natur som närmsta granne. Bad och båtliv, restauranger och nöjen - allt inom räckhåll. Nära Stenungsund och bra pendelavstånd till Göteborg.

Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Södra Bohuslän

Kontakta mäklaren

Anette Grunditz Erixon

Bjurfors Södra Bohuslän
Mäklare Anette Grunditz Erixon, Bjurfors Södra Bohuslän
0708-66 08 90