Hjortstigen 48

Orrliden, Malung-Sälens kommun Se på karta

6 995 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
8 rum
Boarea
140 m²
Tomtarea
1 398 m²
Byggår
2017
Driftkostnad
63 322 kr/år

Längst upp på Orrliden med milsvid och vacker utsikt mot fjälltopparna har ni nu möjlighet att förvärva detta unika fjällboende! Denna villa med gedigen fjällkänsla består av två separata lägenheter, med optimalt planerad planlösning, där möjligheten ges att öppna dörrarna mellan lägenheterna och nyttja hela huset som en bostad för större sällskap! Till huset hör även ett fullt inrett attefallshus med sovrum, pentry och badrum. På tomten erbjuds dessutom en bastu med relaxrum för den perfekta fjällupplevelsen!

Den totala boytan om 140 kvadratmeter är mycket välplanerad där de båda lägenheterna fördelar sig över två plan. Här nyttjar ni inbjudande sällskapsytor i vardagsrummen med ryggåstak som sammanlänkas med de fullutrustade och moderna köken. På entréplanet ryms även två bra sovrum samt ett badrum med dusch och tvättmaskin i respektive lägenhet. Även på det övre planet finns ett stort sovrum samt ytterligare en WC i lägenheterna.

Huset överlåts fullt möblerat. Nuvarande ägare har hyrt ut huset via egen hemsida, hyresintäkter ca. 200 000 kr.

I omgivningarna finns fina längdskidsspår, skoterleder och vandringsleder. Skid- och badbussen trafikerar i både riktningarna med flertalet hållplatser utefter vägen. I Tandådalen finns allt ni behöver för en lyckad fjällsemester. I området finns både restauranger, hotell, sportbarer, pizzeria, mataffärer, café och skidshop. Den nya flygplatsen som är praktiskt belägen mellan Sälen och Trysil möjliggör snabba och smidiga resor från Stockholm, Malmö och Göteborg.

Välkomna med er intresseanmälan!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Örebro

Kontakta mäklaren

Andreas Rutqvist

Bjurfors Örebro
Mäklare Andreas Rutqvist, Bjurfors Örebro
073-257 56 67