Granvägen 11

Persudde, Tyresö Karta & restider

VillaVilla

Mycket gedigen och välplanerad familje-/företagarvilla i gott skick på totalt 270 kvm samt ett fristående garage/förråd på ca 50 kvm. Huset har en separat uthyrningslägenhet på ca 50 kvm och det går även att avdela ytterligare en separat lägenhets-/företagsdel. 8 rum och 2 kök samt möjlighet med upp till 7 sovrum.

Praktisk och insynsskyddad tomt med rejäl uppfart med plats för 3-4 bilar samt stort garage/förråd som uppfyller behoven hos egenföretagaren eller bilentusiasten. Den härligt ogenerade baksidan är väldigt tilltalande för barnfamiljen med både känslan av att bo granne med en skogsbacke samtidigt som man har ett barnrikt och bilfritt område inpå knuten. Till allt detta kan man dessutom lägga ett mycket lugnt och centralt läge på Fornudden. Lite biltrafik och samtidigt med en bekväm närhet till busshållplats, badsjö, skolor och förskolor samt Trollbäckens centrum. Den helt fristående uthyrningslägenheten ger möjlighet till goda hyresintäkter. Huset passar även perfekt för generetionsboende eller för egenföretagare med kontor eller mottagning.

Huset är renoverat med bl.a. nytt yttertak 2015 och nytt mycket fint ombyggt kök 2017 och stort ombyggt duschrum 2017. Nya parkettgolv och innerdörrar samt nymålade ytskikt på övre plan 2017 och det stora allrummet på entréplanet 2018.

Villan är citynära belägen, Fornudden / Persudde angränsar till Stockholms kommun. Här bor man mycket nära kommunikationer med 225 meter till busshållplats. Via busshållplatsen kan man på morgnar och eftermiddagar ta sig via buss 822 direkt till och från Gullmarsplan med en restid på ca 27 minuter eller så kan man gå 850 meter till busshållplats där det från tidig morgon till sen kväll går bussar i skytteltrafik till och från Gullmarsplan med en restid på ca 16 minuter samt bussar som under rusningstrafik går direkt till Vattugatan i Stockholms City på ca 29 min. Här avgår även bussar som trafikerar Nacka och Haninge. Det finns även en infartsparkering där man parkerar gratis med SL-kort. Från den intill huset närliggande busshållplatsen avgår även buss 819 som trafikerar Tyresö Brevik och på vägen passerar Trinntorps brygga med anslutning till Waxholmsbolagets ångbåtslinjer.

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Boarea
176 m²
Biarea
94 m²
Tomtarea
1 524 m² tomt
Antal rum
8 rum
Driftkostnad
65 000 kr/år
Byggår
1972
Räkna på boendet

Kontakta mäklaren

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Granvägen 11 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
6 995 000 kr
Driftkostnad
65 000 kr/år

Billigare och bättre boende

Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

5 569
besök på Hemnet
Objektet publicerades för 40 dagar sedan, den 17 maj 2019. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Prisutveckling

illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra villor som sålts.

Guider & Tips