Ugglevägen 11

SARITSLÖV, Skurups kommun Se på karta

3 195 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
8 rum
Boarea
162 m²
Biarea
90 m²
Tomtarea
413 m²
Byggår
1973
Driftkostnad
34 363 kr/år

Nu kan vi presentera en ljus, fräsch och modern familjevilla i gott skick på barnvänligt och lugnt läge vid återvändsgata. Perfekt för den stora barnfamiljen med totala ytor om 252 kvadratmeter. Lättskött insynsskyddad trädgårdstomt på båda sidorna av bostaden och en stor härligt stenlagd uteplats på framsidan av bostaden. Energisnålt boende med två luft/luft värmepumpar, nyare fönster samt en årsförbrukning för nuvarande ägare på endast 13 035 kWh. På entréplan finner vi ett rymligt renoverat och integrerat vardagsrum, kök och matplats i öppen planlösning med stora fönsterpartier ut mot altanen. Mycket fint kök men stora ytor och gott om förvaringsmöjligheter i den vita inredningen och bänkskivan i trä. Vitvarorna går i vitt och den maskinella utrustningen består utav spishäll, fläkt, inbyggnadsugn, inbyggnadsmikro samt diskmaskin. Köksön erbjuder även en integrerad matplats till två personer. På entréplan finner vi även två ljusa och trivsamma sovrum med fint ljusinsläpp och ett badrum med badkar. På övre plan finns ytterligare ett badrum med dusch samt ett stort och fint allrum med takfönster och två sovrum i bra storlek. Bostaden erbjuder även ett inrett källarplan där vi finner vi en central hall med groventré, flertalet rum för hobby och förvaring samt ett rymligt allrum för umgänge. Här finner vi även en gästtoalett, dusch och bastu!

Ugglevägen är en del i ett trivsamt område nära centrum och familjeanpassat med mycket gång- och cykelvägar, lekplatser och närliggande skolor och förskolor. Med en kort promenad nås centrum och pågatågen som erbjuder täta avgångar mot Malmö/Lund eller Ystad/Simrishamn. E65 passerar strax intill Skurup och Malmö ligger endast ca 30 minuter bort. Härliga Sydkusten med strandliv, båtliv och golf ligger ännu närmre. Varmt välkommen att boka dig på visning!

LÄNSDEKLARERAT PLUS!
Bostaden är förbesiktigad och säljaren avser att teckna en säljaransvarsförsäkring avs dolda fel. En trygghet för dig som köpare! Rätten till besiktningsprotokollet övergår kostnadsfritt på dig som köpare i samband med köp. Besiktningsprotokoll finns hos Länsförsäkringar Fastighetsförmedling i Skurup, kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skurup

Kontakta mäklaren

Therese Malekzadeh

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skurup
Mäklare Therese Malekzadeh, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skurup
0705616070