Dalahöjdsvägen 9

Skoftebyn, Trollhättans kommun Se på karta

4 700 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
8 rum
Boarea
199 m²
Biarea
32 m²
Tomtarea
1 663 m²
Byggår
1973
Driftkostnad
39 600 kr/år

Högt och privat belägen Suterrängvilla med stor balkong i söderläge, gränsande till skogsområde och med närhet till fina natur- och strövområden.
Villan ligger i södra delen av Trollhättan i lugnt och populärt villaområde. På fastigheten finns även ett rymligt garage med nytt tak i falsad plåt samt ny fjärrstyrd port och ny dörr. Garaget ligger nere vid Dalahöjdsvägen med trappa upp till villan men det finns även möjlighet att köra runt och komma upp ända upp till villan från den norra sidan.

I närheten finns slussområdet och det vackra Gamledalsområdet som bl. a. erbjuder fina promenadstråk - endast efter ca 4 minuters promenad har man också en riktigt fin utsiktsplats över detta område.
Det är också nära till fina strövområden vid Ryrbäckspark och Slätthult. Vid Slätthults motionsanläggning finns motionsslingor i varierande längd (även elljusspår) och i Slätthultsgården finns även tillgång till gym, bastu och dusch.
Några hundra meter från villan har även närmaste fotbollsklubb (Skoftebyns IF) sin anläggning, Nysätra idrottsplats.
Skola F-6 finns i närheten, liksom flera förskolor.

Villans fasad är i mexisten och den har nylagt tak (bandad plåt) samt nyare värmeanläggning (luft/vatten - värmepump). Med sina 199 m² boarea och 33 m² biarea fås ytor för även för en lite större familj och det finns idag 5 sovrum (möjlighet att inreda något mer, där idag det är ett hobbyrum).
Vardagsrummet är på ca 35 m² och där finns en öppen spis med insats, härifrån har man även utgång till den stora balkongen i söderläge (liksom kök och ett av sovrummen)
Köksinredningen är i original men vitvarorna har givetvis fått bytas ut under åren.
Badrum och tvättstuga på suterrängplanet har renoverats och en del golv bytts i det våningsplanet, annars är ytskikten äldre och exempelvis badrum på ovanplan behöver renoveras, så här får den nya ägaren möjlighet att sätta sin prägel.

Välkomna att boka visning!

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Vänersborg

Kontakta mäklaren

Bo-Göran Kling

Mäklarhuset Vänersborg
Mäklare Bo-Göran Kling, Mäklarhuset Vänersborg
0768652552
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas