Åkerholmsvägen 3

Smedby, Kalmar kommun Se på karta

3 950 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
8 rum
Boarea
156 m²
Uteplats
Ja
Byggår
2021
Driftkostnad
50 672 kr/år

Går ni i tankar att bygga ett nytt hus men tycker att kostnaderna blivit för höga?
Behöver ni många sovrum till hela familjen?
Då är det här en chans ni inte får missa.
Det här nyligen färdigställda huset finns nu att köpa ungefär 20% billigare än att bygga det med alla tillval!

Villan har hela 6 sovrum och redan i byggstadiet har man tänkt till och skapat ett hem där man kan flytta rätt in och allt redan finns. Detta huset började byggas 2021 och har nyligen färdigställts med stort trädäck runt halva huset där man kan njuta av långa, sköna sommarkvällar. I det stora dubbelgaraget på 60 kvm finns det gott om plats för bilar, förvaring, hobbys eller vad man nu kan komma på, här sätter endast kreativiteten gränserna.

När man kliver in i husets öppna och välkomnande hall slås man direkt av hur ljus och fräsch denna villa är. Svänger man direkt vänster kommer man in i det stora öppna köket där ägarna har gjort extra tillval för att förenkla vardagen. Köket har nivå tre vilket innebär extra mycket förvaring, stora utdragslådor, mjukstängande skåp, inbyggd ugn och micro, stor diskmaskin, spishäll och frihängande fläktkåpa. Man har dessutom valt att inkludera en köksö för att ge ännu mera förvaring och en naturlig plats att samlas runt i köket. Här kan man laga goda middagar och umgås med sina vänner!

Efter köket kommer man in i matsalen och vardagsrummet. Här finns plats både för stort matbord och en härlig soffa. Stora fönster från golvet ger ett underbart ljusinsläpp och bidrar till känslan av rymd. Från vardagsrummet kliver man rakt ut på det nybyggda trädäcket som försvinner runt huset. Här kan man verkligen njuta av långa sommardagar och kvällar med grill, socialt umgänge och gott om sol.

På entréplan hittar man också det stora badrummet som har ett specialbeställt dubbelbadkar. Perfekt att glida ner i och slappna av när barnen har somnat för kvällen!

I tvättstugan finns gott om arbetsytor och bänkar. Även här har man kostat på genom att välja tvättmaskin och torktumlare med en kapacitet på 9 kg.

Två sovrum finns på entréplan, varav ett större föräldrasovrum med gott om förvaring, samt ett lite mindre med plats för säng, skrivbord och lite leksaker.

När man sedan går upp för trappan till övervåningen kommer man först till allrummet där man får plats med två mindre soffor eller några sköna fåtöljer. Här kan man sitta och umgås, spela spel eller kolla på film. Perfekt för barnen att smita upp efter middagen när de vuxna umgås på nedervåningen.

På övervåningen finns ytterligare fyra sovrum, alla i liknande storlek. Lagom för säng, skrivbord och lite förvaring.

Till sist finns även en toalett på övervåningen samt ett förvaringsutrymme där man kan ha vinterkläder, spel eller något annat.

I varje rum finns nätverksuttag som kopplas till en mediacentral. Tack vare den kan man slippa ha nätverksförstärkare och andra dyra tekniska prylar trots husets storlek.

Utanför huset, på garageuppfart och gången till entrén ligger gårdssingel som är eftertraktat för dess vackra utseende och mjuka form.

Dubbelgaraget på 60 kvm är utrustat med varmluft och stor port.

Man har även installerat Plejd för att kunna styra belysning på ett smart sätt.

I Smedby bor man med närhet till det mesta. Skola och förskola ligger precis runt knuten och här finns allt annat man kan behöva så som vårdcentral, matbutik, gym, pizzeria och idrottsförening. Det är även nära till naturen om man vill ge sig iväg på en runda bland åkrar och skog.

Med allt detta och närheten till Kalmar är denna villa verkligen en helt perfekt lösning för den större familjen, eller för den som vill ha gott om plats för långväga gäster.

Varmt välkommen på visning, vid frågor kontakta ansvarig mäklare!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Kalmar

Kontakta mäklaren

Göran Wallgren

Svensk Fastighetsförmedling Kalmar
Mäklare Göran Wallgren, Svensk Fastighetsförmedling Kalmar
+46704531098

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.