Mäklare Göran Wallgren

Göran Wallgren

Om mig

Som person är jag målinriktad, vet vad jag vill, vart jag är på väg och hur jag ska ta mig dit. Det var ingen slump att jag valde att arbeta som mäklare. Jag arbetar hårt för varje affär för att ge dig som kund den allra bästa service. På Svensk Fastighetsförmedling har jag tillgång till alla de vassaste verktygen för att vi tillsammans ska uppnå våra satta mål. Välkommen att kontakta mig!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Kuggås strand 8, Kuggås, Mönsterås kommun

Kuggås strand 8

Lägenhet
Kuggås, Mönsterås kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kalmar
1 820 000 kr
74 m²
3 rum
vån 1/1
6 626 kr/mån
24 595 kr/m²

På Mönsterås nya gräddhylla, med hamnen och köpingen på bekvämt promenadavstånd, finns den här charmiga lägenheten nu till salu. Här lever du bekvämt med villakänsla och med bostadsrättens trygghet och smidighet. Med uteplatser i två väderstreck är det lätt att följa både sol och skugga efter behag. Från Kuggås strand leder strandpromenaden till Nynässerveringen med bland annat minigolf och musikkvällar. Strax där ovanför finns köpingen med den pittoreska Storgatan där butikerna ligger på rad. Alla lägenheter är byggd med den höga standard som GBJ Bygg erbjuder, till exempel parkettgolv i alla bostadsrum, fönsterbänkar i sten, helkaklade badrum samt golvvärme i hela bostaden. Egen parkeringsplats som är förberedd för att installera laddstolpe till elbilen på framsidan och på baksidan finns den stensatta uteplatsen som följer med köpet samt förrådet på cirka 10 m². Tillfälligt erbjudande! Om du köper lägenheten innan årsskiftet (2023-12-31), så erbjuder GBJ Bygg möjligheten att du får välja ditt erbjudande. Välj mellan: - Köp bostaden till rabatterat pris - Bo helt utan månadsavgift i 1,5 år eller - Bo billigare under längre tid med halverad månadsavgift i 3 år. Du väljer! Missa inte heller GBJ Byggs ”Inbyggd trygghet”. När du köper en bostad av GBJ Bygg har du alltid möjlighet att använda deras inbyggda trygghet. Behöver du exempelvis skjuta på tillträdet så finns det möjlighet till det! Kontakta mäklaren för mer information. Här på Kuggås strand är livet lätt att leva, i en lugn och trygg miljö med Mönsteråsviken som granne och i ett underhållsfritt och välbyggt hus. Kort sagt: Flytta in och bo tryggt och enkelt i vacker miljö. Välkommen!

 • Uteplats
Kuggås strand 20, Kuggås, Mönsterås kommun
Kuggås strand 20, Kuggås, Mönsterås kommun, bild 2
Kuggås strand 20, Kuggås, Mönsterås kommun, bild 3

Kuggås strand 20

Lägenhet
Kuggås, Mönsterås kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kalmar
1 820 000 kr
74 m²
4 rum
vån 1/1
6 626 kr/mån
24 595 kr/m²

Tre sovrum i nybyggt radhus på Kuggås strand. På Mönsterås nya gräddhylla, med hamnen och köpingen på bekvämt promenadavstånd, finns den här charmiga lägenheten nu till salu. Här lever du bekvämt med villakänsla och med bostadsrättens trygghet och smidighet. Med uteplatser i två väderstreck är det lätt att följa både sol och skugga efter behag. Från Kuggås strand leder strandpromenaden till Nynässerveringen med bland annat minigolf och musikkvällar. Strax där ovanför finns köpingen med den pittoreska Storgatan där butikerna ligger på rad. Alla lägenheter är byggd med den höga standard som GBJ Bygg erbjuder, till exempel parkettgolv i alla bostadsrum, fönsterbänkar i sten, helkaklade badrum samt golvvärme i hela bostaden. Egen parkeringsplats som är förberedd för att installera laddstolpe till elbilen på framsidan och på baksidan finns den stensatta uteplatsen som följer med köpet samt förrådet på cirka 10 m². Tillfälligt erbjudande! Om du köper lägenheten innan årsskiftet (2023-12-31), så erbjuder GBJ Bygg möjligheten att du får välja ditt erbjudande. Välj mellan: - Köp bostaden till rabatterat pris - Bo helt utan månadsavgift i 1,5 år eller - Bo billigare under längre tid med halverad månadsavgift i 3 år. Du väljer! Missa inte heller GBJ Byggs ”Inbyggd trygghet”. När du köper en bostad av GBJ Bygg har du alltid möjlighet att använda deras inbyggda trygghet. Behöver du exempelvis skjuta på tillträdet så finns det möjlighet till det! Kontakta mäklaren för mer information. Här på Kuggås strand är livet lätt att leva, i en lugn och trygg miljö med Mönsteråsviken som granne och i ett underhållsfritt och välbyggt hus. Kort sagt: Flytta in och bo tryggt och enkelt i vacker miljö. Välkommen!

 • Premium
Uvavägen 9, Killingeholm, Mönsterås kommun
 • Budgivning med BankID pågår
Uvavägen 9, Killingeholm, Mönsterås kommun, bild 2
Uvavägen 9, Killingeholm, Mönsterås kommun, bild 3

Uvavägen 9

Villa
Killingeholm, Mönsterås kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kalmar
3 675 000 kr
112 m²
5 rum
833 m² tomt

Välrenoverad och omhändertagen villa vid Stugfjärdens glittrande vatten! Rymlig och luftig fastighet mindre än tio minuter från skolor och butiker i Mönsterås. Nedanför tomten finns en välskött brygga som genom åren använts tillsammans med grannen för bad och båtar. Egen båtplats i småbåtshamnen, tillgång till eget bad och större badplats på Killingeholms udde vilka sköts gemensamt. Huset har byggts om och till med omsorg om detaljer och ger ett inbjudande intryck redan vid ankomst. Insidan visar sig sedan vara av samma höga kvalitet som utsidan - här är det klart att flytta in direkt. Känslan för huset och trädgården växer allteftersom marken ner mot vattnet visar upp sig. Blommor, buskar och träd har skötts om med kärleksfull hand och det är lätt att, även när hösten närmar sig, föreställa sig färgerna och dofterna som förgyller dagar och sommarkvällar. Kronan på verket är såklart vyn ner mot vattnet där jollarna och motorbåtarna hör hemma samtidigt som barnen lär sig simma. Kanske även solnedgångens strålar når till oss när sommaren är som bäst? Kort sagt - ett mycket spännande hus i vackert och eftertraktat läge vid vattnet med tillgång till verklig livskvalitet. Välkommen på visning för att uppleva det här fantastiska stället!

 • Premium
 • Uteplats
Jegerhjelms väg 15, Kläckeberga, Kläckeberga, Kalmar kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Jegerhjelms väg 15, Kläckeberga

Villa
Kläckeberga, Kalmar kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kalmar
2 775 000 kr
184 m²
8 rum
4 858 m² tomt

I närheten av Kläckeberga gård längs den gamla ringlande Stockholmsvägen står det här huset redo att ta emot sina nya ägare. Byggnaderna är i behov av renovering, så visst är det bäst att kavla upp ärmarna och fylla på tålamodet - men det är inte ofta en sådan här möjlighet i Kläckeberga kommer ut till salu: flera byggnader, 4 800 m² tomt, lantligt läge men ändå nära både Lindsdal och centrala Kalmar. Är du rätt person att ta tag i projektet och förädla det här stället? Det kan nämligen bli en riktig pärla! Fastighetens och husets storlek öppnar verkligen upp för många olika möjligheter: Vill ni att barnen ska växa upp aktiva med spring i benen och förmågan att utforska omgivningarna? Söker ni ett ställe med eget boende för tonåringen? Eller har du drömmen om att ha din verksamhet hemma på gården? Här på Jegerhjelms väg 15 behöver ni inte ens välja - allt och alla får plats! Marken runtomkring har formats under många hundra år fram till idag, läs bara säljarens egna ord i dokumentet "Husets historia" nedan. Noterbart är att adressen är uppkallad efter den adliga släkt som under en period levde och verkade på Kläckeberga gård. Här i området runt Kläckeberga är det lätt att njuta av naturen i sin ständiga förändring och ändå ha nära till Kläckeberga Café, gårdsbutiken i Västerslät, skolor och matbutiker i Lindsdal, shopping på Hansa city och mycket mer. Den perfekta kombination av gammalt och nytt, lantligt och modernt. Den stora villan hälsar välkommen med sin pampiga entré och sedan börjar rundvandringen genom de många rummen. Ta chansen att komma på visning, så får du se vad vi menar. Med ett boende så mitt i naturen får ni njuta av årstidernas skiftningar - allt från den mystiska dimman när hösten färgar träden orange till vinterns glittrande snökristaller, våren med sina knoppar och blommande slånbärsbuskar innan sommarens värme med grillfester, fjärilar och fågelsång tar vid. Kort sagt: ett hem med stor potential och livskvalitet för hela familjen! Kontakta mäklaren för att anmäla ditt intresse. Välkommen!

 • Balkong
 • Uteplats
Tokebo 108, Läckeby, Kalmar kommun

Tokebo 108

Villa
Läckeby, Kalmar kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kalmar
3 475 000 kr
186 m²
7 rum
2 500 m² tomt

Äntligen ett hästställe färdigt för både människor och hästar att flytta in! Med naturen som närmaste granne blir varje dag till ett äventyr för både stora och små. Barnen har nära till rörelse och lek i klätterställning och lekstuga samtidigt som de får lära sig omsorg om både växter och djur i växthus och hönshus - mycket värdefullt att ta med sig i livet! För oss vuxna erbjuder Tokebo en plats för avkoppling och värdefullt arbete med tomt och egna djur, något som man inte kan underskatta i dagens samhälle. Här är en kort lista över saker som gör just det här stället unikt: - Eget stall i mycket bra skick, öppet upp till nock - Tre boxar på drygt 10 m² vardera, funkar även för större hästar - Isolerad sadelkammare, cirka 10 m² - Nyare, självdränerande paddock som mäter cirka 20x30 m, går även att nyttja mörkare tider tack vare 4 st stolpar med LED-belysning - Vinterhage med elstängsel som ramar in fastigheten - Ett modernt och välskött boningshus med fyra sovrum och egen pool (!) Både stall och boningshus i mycket bra skick - visst är det en ovanlig kombination? Här kan ni uppfylla drömmen om att låta hästarna bo hemma och må bra samtidigt som ni inte direkt behöver börja med att renovera huset. Dessutom är det det perfekta, lantliga, läget endast 7 minuter från Läckeby och 10 minuter från Lindsdal. Skolbussen då? Ja den stannar precis i närheten och barnen går i den populära och trygga Åbyskolan i Läckeby. Välkommen!

 • Plus
Drottning Margaretas väg 86, Södercentrum, Kalmar kommun
Drottning Margaretas väg 86, Södercentrum, Kalmar kommun, bild 2
Drottning Margaretas väg 86, Södercentrum, Kalmar kommun, bild 3

Drottning Margaretas väg 86

Villa
Södercentrum, Kalmar kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kalmar
5 750 000 kr
220 + 109 m²
10 rum
667 m² tomt

På bekvämt cykelavstånd till mycket av det bästa Kalmar har att erbjuda finns den här villan till salu. En stor villa i det här området för cirka 10 000 kr/månad, kan det verkligen vara möjligt? Läs mer i texten nedan eller använd vår fiffiga kalkylfunktion längst ner i annonsen på vår hemsida, så förstår ni snart hur! Här finns alltså minst tre möjligheter: Antingen göra om huset till ett mycket stort enfamiljshus eller hyra ut den ena eller båda lägenheterna. Vilket passar dig bäst? Med drygt 1 miljon i kontantinsats, en ränta på 4,49% och en hyresintäkt som idag blir boendekostnaden ungefär 10.000 kr per månad! Lägg där till amorteringarna, som inte är en kostnad utan ett sparande. Vilken möjlighet! På 80-talet fick berättelsen om det gula huset ett nytt kapitel. Då helrenoverades och dränerades huset samtidigt som vinden inreddes så att det nu är två lägenheter i två plan. Ägarlägenheten fick dessutom ett extra sovrum på övervåningen, vilket ger en större och en mindre lägenhet. Sedan dess har huset stått värd till familjen och skötts om löpande med bland annat fjärrvärme, nytt tak och nya fönster samt regelbunden målning av fasaden. På fastigheten finns även två garage med separata infarter samt en mindre, lättskött innergård. När man lyfter blicken, så är det nära till Kalmar slott, Långviken och Kalmarsundsbadet, Stensö med friluftsliv, matbutiker, Kvarnholmen och mycket annat. Välkommen på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Kuggås strand 4, Kuggås, Mönsterås kommun
Kuggås strand 4, Kuggås, Mönsterås kommun, bild 2
Kuggås strand 4, Kuggås, Mönsterås kommun, bild 3

Kuggås strand 4

Lägenhet
Kuggås, Mönsterås kommun
Svensk Fastighetsförmedling Mönsterås
1 375 000 kr
55 m²
2 rum
vån 1/1
4 925 kr/mån
25 000 kr/m²

På Mönsterås nya gräddhylla, med hamnen och köpingen på bekvämt promenadavstånd, finns den här charmiga lägenheten nu till salu. Här lever du bekvämt med villakänsla och med bostadsrättens trygghet och smidighet. Med uteplatser i två väderstreck är det lätt att följa både sol och skugga efter behag. Från Kuggås strand leder strandpromenaden till Nynässerveringen med bland annat minigolf och musikkvällar. Strax där ovanför finns köpingen med den pittoreska Storgatan där butikerna ligger på rad. Det här är den perfekta bostaden antingen för dig som är på jakt efter ditt första boende och vill bo bekymmersfritt men med känslan av ett eget radhus eller kanske ni behöver en lägenhet som extra boende för arbete eller uthyrning? Alla lägenheter är byggd med den höga standard som GBJ Bygg erbjuder, till exempel parkettgolv i alla bostadsrum, fönsterbänkar i sten, helkaklade badrum samt golvvärme i hela bostaden. Egen parkeringsplats som är förberedd för att installera laddstolpe till elbilen på framsidan och på baksidan finns den stensatta uteplatsen som följer med köpet samt förrådet på cirka 10 m². Här på Kuggås strand är livet lätt att leva, i en lugn och trygg miljö med Mönsteråsviken som granne och i ett underhållsfritt och välbyggt hus. Kort sagt: Flytta in och bo tryggt och enkelt i vacker miljö. Välkommen!

 • Premium
 • Uteplats
Rapsvägen 22, Ljungbyholm, Kalmar kommun
Rapsvägen 22, Ljungbyholm, Kalmar kommun, bild 2
Rapsvägen 22, Ljungbyholm, Kalmar kommun, bild 3

Rapsvägen 22

Villa
Ljungbyholm, Kalmar kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kalmar
4 575 000 kr
139 m²
5 rum

Söker ni ett stort och nybyggt hus med många sovrum? Kanske ni är sugna på att bygga ett eget hus i Ljungbyholm? Vore det inte skönt att veta precis vad slutkostnaden blir, datum för inflyttning och att alla val redan är gjorda med bra känsla för kvalitet och funktion? Tänker du dessutom att det vore bra om tomten redan är anlagd och färdig för de sista detaljerna, såsom trädäck, buskar och annat som lyfter hemma-känslan? Då är det här en möjlighet ni inte får missa! Med känsla för detaljer (till exempel fönsterbänkar i Kinnekullesten, platsmålade listverk och massiva innerdörrar) har Götenehus, trogen sina kräsna och medvetna kunder, haft det här Villa Lövhem som ett visningshus där känslan av kvalitet genomsyrat hela byggprocessen. Dessutom har just det här huset flera tillval, som enstavig ekparkett från Kärhs, regndusch, handdukstorkar, spotlights i hall och badrum, fasadbelysning med mera - allt för att du ska känna att villan är mer eller mindre komplett. Götenehus bygger rejäla hus med låg energiförbrukning, golvvärme, högt i tak, tysta innerväggar med monteringsfärdiga skivor på båda sidor, fullt inklädda fönster redan från fabriken. Och det märks verkligen när man kliver in här! Ta chansen att uppleva ett nybyggt hus där inget lämnats åt slumpen - boka in dig på visning redan idag. Välkommen!

 • Premium
Sjöfågelvägen & Viggvägen, Mönsterås, Mönsterås kommun

Sjöfågelvägen & Viggvägen

Tomt
Mönsterås, Mönsterås kommun
Svensk Fastighetsförmedling Mönsterås
Pris saknas

Välkomna till Sjöfågelområdet som ligger på Nynäs i Södra Mönsterås! Nu har Mönsterås kommun släppt ett helt nytt område för dig som vill förverkliga din dröm att bygga dit egna hus! Det är 16 tomter totalt och det är först till kvarn som gäller med fasta priser på 315 kr/kvm plus anslutningsavgift till det kommunala vatten och avloppet samt elanslutning, för mer information se faktaunder " Byggrätt, anslutningar m.m" Huset får du bygga i ett plan med en byggnadsyta på max 200 kvm plus att du får bygga ett Attefalls och Friggebod. Högst tillåtna byggnadshöjden för huvudbyggnad är 4 meter och komplementbyggnad är 3 meter. Så vill du bygga dit egna drömhus? Vill du åt naturläge och en barnvänlig återvändsgata? Då ska du absolut kika på dessa fantastiska tomter! MÖNSTERÅS KOMMUN Mönsterås ligger mitt i Kalmar län och är känd som en företagsvänlig kommun med regionens bästa näringslivsklimat. Närheten till naturen och havet ger stora möjligheter till rekreation och livskvalitet. Här finns skärgården med 300 öar och en kuststräcka på 130 km i kombination med skogar, hagar, ängar och sjöar. Alsterån och Emån, två av Smålands största vattendrag, har sina mynningar i kommunen vilket skapar fina förutsättningar för friluftsliv. Kommunen erbjuder ett rikt föreningsliv för alla åldrar. Här finns moderna sporthallar, idrottsplatser med konstgräsplan, vattenpalats, golfbana och bibliotek, en satsning inom kulturområdet som gör Mönsterås kommun ännu attraktivare. Kollektivtrafiken är väl utbyggd med buss och tåg vilket skapar snabb arbetspendling till Kalmar och Oskarshamn. Kustpilen erbjuder bra persontågsförbindelse och närheten till Europaväg E22 gör att man snabbt tar sig med bil såväl norrut som söderut. Inom fem mils radie finns dessutom flygplats. Kommunen har en unik bredbandstäckning med Sveriges billigaste bredbandsavgift. I kommunen finns fem större orter med tillgång till barnomsorg, låg- och mellanstadieskolor samt livsmedelsaffärer med mera. Högstadieskolor finns i Blomstermåla och Mönsterås och på dessa orter har landstinget etablerat hälsocentraler. Mönsterås är centralorten i kommunen och här finns gymnasieskolan. Storgatan i Mönsterås hör till de attraktiva besöksmålen med sina små butiker i en idyllisk miljö. I centrumområdet finns all tänkbar service i kombination med caféer och matställen. Mönsterås hamnområde har blivit en central mötesplats. Tillsammans hjälps vi åt att skapa möjligheter för alla invånare. I Mönsterås vill vi att du både bor och mår bättre!

Skogsvägen 12, MÖNSTERÅS, Mönsterås kommun

Skogsvägen 12

Tomt
MÖNSTERÅS, Mönsterås kommun
Svensk Fastighetsförmedling Mönsterås
76 000 kr
1 884 m² tomt

Vi kan nu presentera en centralt belägen tomt i Mönsterås! Nu kan du förverkliga din bostadsdröm på centralt läge i redan uppbyggda områden nära skola, service och havet. Tomterna (Björken 3 och Björken 6) ligger i natursköna Mölstad. Vid planläggningen av området 1956 lades stor vikt vid att områdets parkkaraktär skulle bevaras och att bebyggelsen på ett harmoniskt sätt skulle anläggas i harmoni med befintlig lövskog och kuperade natur. Bebyggelsen i området är unik på många sätt då Mönsterås Bruk lät uppföra bostäder till sina anställda under 1950-1960-talet, allt mellan enklare hus för de enklare befattningarna till stora herrgårdsliknande byggnader till högre tjänstemän finns bevarade i området. Tiderna har förändrats och nu ägs villorna av privatpersoner samtidigt som planarkitektens vision om ett område av "villa-i-park"-karaktär är tydlig. Nu finns möjlighet för dig att uppföra din egen villa i detta prominenta område! Detaljplanen medger inredning av vindsvåning samt souterrängvåning i de fall att byggnationen harmoniserar med befintlig natur. Välkomna!

Visar alla 10