Hjärtumsgatan 9

Strömslund, Trollhättans kommun Se på karta

4 495 000 kr

4 995 000 kr -10 %
Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
8 rum
Boarea
174 m²
Biarea
64 m²
Tomtarea
663 m²
Byggår
1939
Driftkostnad
61 307 kr/år

NYTT LÄGRE PRIS! Nu finns chansen att förvärva ett riktigt drömställe! På Hjärtumsgatan 9 i Strömslund ligger denna pärla om 2-plan med källare, som idag är inrett för generationsboende, men med möjligheten att hyra ut en del eller hela fastigheten. Flytta in på bottenplan och bo i princip gratis eller hyr ut hela villan om du hellre önskar ett mindre hyreshus att sköta om.

Bottenplan inrymmer idag kök, vardagsrum/matplats, två sovrum, wc och badrum. På övervåningen finns kök, allrum, tre sovrum, wc och badrum. Dessutom har man bevarat stammarna för kök i ytterligare två av villans rum och på så vis kan man enkelt återgå till original-planlösning som bestod av fyra separata lägenheter. För den stora familjen nyttjas istället ett trevligt boende i 2-plan!

I övrigt erbjuds fördelar så som bergvärme, dubbelgarage och stor grusad infart samt en härlig trädgård med trevliga uteplatser och insynsskyddad baksida.

På Hjärtumsgatan bor du nära både skola och mataffär såväl som mysiga promenadstråk och lekplatser. Endast ett stenkast bort, på en av Strömslunds mysigaste gator, ligger även Kakerian som är ett välbesökt fik i området. Perfekt att ta en fika på eller varför inte köpa med lite färska frallor hem till frukostbordet?

Välkomna att boka er på visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Trollhättan

Kontakta mäklaren

Andrea Markusson

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Trollhättan
Mäklare Andrea Markusson, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Trollhättan