Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Landerivägen 140, Holmängen, Vänersborgs kommun

Landerivägen 140

Lägenhet
Holmängen, Vänersborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vänersborg
1 195 000 kr
55 m²
2 rum
vån 1/2
4 069 kr/mån
21 727 kr/m²

Nu erbjuds denna nyproducerade lägenhet (2021), belägen i markplan, i modernt och stilrent utförande. Lägenheten om 2 rok har en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum vilket ger en luftig och välkomnande känsla. Tack vare gavelläget och ett extra fönster genereras dessutom ett mycket behagligt ljusinsläpp i hela bostaden. Vidare nyttjas ett storleksmässigt bra sovrum, praktisk klädkammare samt ett helkaklat badrum med både tvätt- och torktumlare. Från vardagsrummet nås lägenhetens baksida med uteplats i trevligt sydväst-/västligt läge. Här njuter du av solen både eftermiddag och kväll! Notera att egen parkeringsplats ingår i avgiften, belägen i nära anslutning till bostaden. På framsidan har man även ett kallförråd för extra förvaring att tillgå. Här bor du i ett familjevänligt och naturskönt område och precis utanför dörren finns både lekplats och aktivitetspark såväl som trevliga promenadspråk längs Holmängen. För den som önskar närhet till stan nås centrum genom en kort cykeltur, där du bland annat finner gym, butiker, mataffärer och restauranger. Välkommen att boka dig på visning!

  • Uteplats
  • Energieffektiv
Kasenallén 15, Blåsut, Vänersborgs kommun

Kasenallén 15

Villa
Blåsut, Vänersborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vänersborg
2 595 000 kr
133 m²
5 rum
928 m² tomt

På Kasenallen 15 finner ni detta trivsamma hem som bland annat erbjuder generösa sällskapsytor, tre sovrum med möjlighet till fler och inte minst ett nyrenoverat badrum från 2022. Från köket nås det tilltagna uterummet om över 20 kvadratmeter och i vardagsrummet finns en vacker eldstad för extra mysfaktor och komfort. För den trädgårdsintresserade huserar du här på en mycket trevlig och lummig tomt fylld med vackra blommor, bärbuskar, fruktträd och diverse perenna växter. Notera också att det finns en nyplanterad häck runt delar av fastigheten som inom snart framtid sätter gränsen till en privat och fridfull tillvaro. Vidare nyttjas både ett enkelgarage och ett dubbelgarage. På Kasenallén bor du på promenadavstånd till Vänern och badbrygga samtidigt som du når Vänersborgs centrum, resecentrum och Öxnered tågstation inom 5 minuter med bil. Närhet råder även till både förskola och Blåsut Skola (F-6). Varmt välkommen att boka dig på visning!

Bangatan 18, Mariero, Vänersborgs kommun

Bangatan 18

Lägenhet
Mariero, Vänersborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vänersborg
365 000 kr
40 m²
1 rum
vån 4/4
3 493 kr/mån
9 125 kr/m²

Varmt välkomna till denna 1:a med välplanerad planlösning och balkong i bra solläge! Högst upp i huset hittar vi denna lägenheten om 40kvm som inrymmer kök med plats för matbord, helkaklat badrum samt ett tilltaget vardagsrum som med fördel delas av för en separat sovdel. Från vardagsrummet når man lägenhetens balkong i härligt sydvästligt läge! På Bangatan 18 bor du i en välskött Riksbyggenförening. På bekvämt avstånd når du både busshållplats, pizzeria och närbutik. Centrum tillika Resecentrum (med täta avgångar till Göteborg) nås med cykel om enbart ca 5-7 minuter. Välkommen att boka dig på visning!

  • Plus
  • Balkong

Visar alla 3