Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Nordkroksvägen 35, Vargön, Vänersborgs kommun
  • Lör 3 aug kl 10:30

Nordkroksvägen 35

Villa
Vargön, Vänersborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vänersborg
1 695 000 kr
70 + 16 m²
3 rum
816 m² tomt

Nu har vi nöjet att erbjuda denna oerhört charmiga fastighet, belägen i omtyckta Vargön, till försäljning! På Nordkroksvägen 35 hittar ni denna pärla, med anor från tidigt 1900-tal, som präglas av en genomgående charmig och ombonad känsla och erhåller ett gott skick såväl invändigt som utvändigt. På entréplan nyttjas ett renoverat kök (2019) med läcker vedspis (godkänd), matplats, vardagsrum samt en wc. En trappa upp finns två sovrum, ett badrum samt bra förvaringsmöjligheter genom kattvind. Fördelaktigt har huset försetts med bland annat nytt tak, fönster och fasad under de senaste åren. Runt huset sträcker sig en nybyggd altan varpå du kan fånga solens alla strålar från tidig morgon till sen kväll och för de regnigare dagarna kan man istället förflytta sig till växthuset eller husets veranda. Vidare nyttjas en ladugårdsbyggnad som idag består av ett isolerat rum - perfekt som gästrum eller hemmakontor, förrådsutrymmen, snickarbod/verkstad och ett stort loft som bjuder in till alla årets tillställningar med vänner och familj! I övrigt finns en lättskött och plan trädgård och en stor grusad infart med plats för flera fordon. Runt tomten finns en häck planterad, som skapar en insynsskyddad och privat känsla. På Nordkroksvägen bor du i ett trivsamt område med närhet till centrum som erbjuder restauranger, mataffär och vårdcentral. För barnfamiljen finns även förskola och skola inom bekvämt gångavstånd. Ett hem att trivas i! Välkommen att lämna en intresseanmälan.

  • Plus
Lantgårdsvägen 6D, Holmängen, Vänersborgs kommun

Lantgårdsvägen 6D

Lägenhet
Holmängen, Vänersborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vänersborg
1 095 000 kr
55 m²
2 rum
vån 3/4
3 882 kr/mån
19 909 kr/m²

Nu erbjuds denna fina och moderna lägenhet med balkong till försäljning! Bostaden är nyproducerad 2019 vilket gör att allt fortfarande känns nytt och fräscht, med genomgående ljusa väggar och vackra parkettgolv. Planlösning är modernt utformad där kök och vardagsrum blir ett, vilket ger ett socialt och luftigt intryck. Från vardagsrummet nås den härliga balkongen, varpå du avnjuter solen under större delen av dagen. Vidare nyttjas ett sovrum med plats för säng, garderober (ingår) och skrivbord samt ett tilltaget badrum med både tvättmaskin och torktumlare. Fördelaktigt tillhandahålls även eget förråd på samma våningsplan som lägenheten. Här bor du i ett lugnt och omtyckt område med promenad- och cykelavstånd in till centrum där du bland annat finner gym, butiker, mataffärer och restauranger, samtidigt som du bor naturskönt med bland annat trevliga promenadstråk längs Vänern. Närmsta busshållplats återfinns endast några hundra meter bort. Välkommen att boka dig på visning!

  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Nygatan 20B, Nordstan, Vänersborgs kommun
Nygatan 20B, Nordstan, Vänersborgs kommun, bild 2
Nygatan 20B, Nordstan, Vänersborgs kommun, bild 3

Nygatan 20B

Lägenhet
Nordstan, Vänersborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vänersborg
1 300 000 kr
55,5 m²
2 rum
vån 5/5
4 608 kr/mån
23 423 kr/m²

Varmt välkommen till Nygatan 20B och denna renoverade och fina tvårummare, belägen högst upp i huset! Bostadens erbjuder ett stilrent renoverat kök med snyggt integrerade vitvaror och plats för matbord, ljust och luftigt vardagsrum, sovrum med bra förvaring genom flera skjutdörrsgarderober samt badrum med egen tvättmaskin. Vidare nyttjas en rymlig inglasad balkong med öppningsbara skjutpartier, vilket gör de möjligt att njuta av utrymmet oavsett väder. På Nygatan 20B bor du i en välmående HSB-förening med låg belåning och där fördelar så som hiss finns installerat. Dessutom med ett utmärkt läge mitt i centrala stan med enbart några minuters promenad till såväl gågata samt resecentrum som natursköna Skräcklan med trevliga strövområden och badmöjligheter. Varmt välkommen att boka dig på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Bangatan 18, Mariero, Vänersborgs kommun

Bangatan 18

Lägenhet
Mariero, Vänersborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vänersborg
315 000 kr
40 m²
1 rum
vån 4/4
3 493 kr/mån
7 875 kr/m²

Varmt välkomna till denna 1:a med välplanerad planlösning och balkong i bra solläge! Högst upp i huset hittar vi denna lägenheten om 40kvm som inrymmer kök med plats för matbord, helkaklat badrum samt ett tilltaget vardagsrum som med fördel delas av för en separat sovdel. Från vardagsrummet når man lägenhetens balkong i härligt sydvästligt läge! På Bangatan 18 bor du i en välskött Riksbyggenförening. På bekvämt avstånd når du både busshållplats, pizzeria och närbutik. Centrum tillika Resecentrum (med täta avgångar till Göteborg) nås med cykel om enbart ca 5-7 minuter. Välkommen att boka dig på visning!

  • Plus
  • Balkong
Flanaden 22, Flanaden, Vänersborgs kommun

Flanaden 22

Lägenhet
Flanaden, Vänersborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vänersborg
220 000 kr
61 m²
3 rum
vån 2/3
5 055 kr/mån
3 607 kr/m²

Varmt välkommen till Flanaden 22 och denna hemtrevliga bostad om 61 kvadrat, belägen på andra våningen och försedd med en tilltagen balkong i härligt söderläge! Lägenheten är idag registrerad som en 2-rummare, men nuvarande ägare har satt upp en vägg så att man fått in ytterligare ett rum i bostaden. Vidare tillhandahåller bostaden genomgående gott skick där bland annat köket har renoverats och badrummet stamrenoveras via föreningen just nu (planeras vara färdigställt v.26). Observera att badrumsbilderna endast är illustrationsbilder om hur det planeras se ut när det är färdigställt och kan skilja sig något från verkligheten. Fördelaktigt finns även fiber indraget och i trapphuset, på samma våningsplan, finns ett stort förråd tillhörande lägenheten att nyttja. Med endast en kort promenad nås mataffär, busskommunikation, barnomsorg, skolor samt vårdcentral. Här bor man således med närhet till allt som kan tänkas behövas samt goda kollektivförbindelser in till centrum. Välkomna att boka er på visning!

  • Plus
  • Balkong
Slåttergatan 13, Onsjö, Vänersborgs kommun
  • Budgivning med BankID pågår
  • Mån 29 jul kl 17:00

Slåttergatan 13

Lägenhet
Onsjö, Vänersborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vänersborg
795 000 kr
77,5 m²
2 rum
vån 1/2
5 116 kr/mån
10 258 kr/m²

Nu erbjuds denna lägenhet på Slåttergatan 13, bekvämt belägen i markplan och med dubbla uteplatser! Här bor du i en tilltagen tvårummare om hela 77,5 kvadratmeter som erbjuder ett arbetsvänligt kök med plats för större matbord, vardagsrum med trevligt burspråk, sovrum med plats för både förvaring och skrivbord samt ett rymligt badrum med tvättmaskin. Goda förvaringsmöjligheter återfinns genom praktisk klädkammare och dubbla garderober. Notera även att det finns 3575 kronor i den inre reparationsfonden att nyttja för dina kommande renoveringar av bostaden! Vidare erbjuds två härliga uteplatser - på framsidan avnjuter du kaffet i morgonsolen medans baksidan bjuder in till härliga eftermiddagar och kvällar på den rymliga altanen under tak. Till bostaden hör en mindre trädgård att sköta om med möjlighet till odling i trädgårdslandet. Varmförråd och garage i länga ingår i månadsavgiften. BRF Johanneberg är en välmående förening som erbjuder flertalet gemensamhetsutrymmen i form av bastu, gym, pingisrum, tvättstuga, samlingslokal samt övrnattningslägenhet för de boende. Här bor du med närhet till barnomsorg och skola såväl som pizzeria och Onsjö golfklubb. Vänersborg centrum och Överby köpcentrum nås med bil inom enbart 6-7 minuter alternativt genom kollektivtrafik, där närmsta busshållplats finns alldeles runt hörnet. Varmt välkomna att boka er på visning!

  • Plus
  • Uteplats
Landerivägen 140, Holmängen, Vänersborgs kommun
  • Budgivning pågår

Landerivägen 140

Lägenhet
Holmängen, Vänersborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vänersborg
1 195 000 kr
55 m²
2 rum
vån 1/2
4 069 kr/mån
21 727 kr/m²

Nu erbjuds denna nyproducerade lägenhet (2021), belägen i markplan, i modernt och stilrent utförande. Lägenheten om 2 rok har en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum vilket ger en luftig och välkomnande känsla. Tack vare gavelläget och ett extra fönster genereras dessutom ett mycket behagligt ljusinsläpp i hela bostaden. Vidare nyttjas ett storleksmässigt bra sovrum, praktisk klädkammare samt ett helkaklat badrum med både tvätt- och torktumlare. Från vardagsrummet nås lägenhetens baksida med uteplats i trevligt sydväst-/västligt läge. Här njuter du av solen både eftermiddag och kväll! Notera att egen parkeringsplats ingår i avgiften, belägen i nära anslutning till bostaden. På framsidan har man även ett kallförråd för extra förvaring att tillgå. Här bor du i ett familjevänligt och naturskönt område och precis utanför dörren finns både lekplats och aktivitetspark såväl som trevliga promenadstråk längst Holmängen. För den som önskar närhet till stan nås centrum genom en kort cykeltur, där du bland annat finner gym, butiker, mataffärer och restauranger. Välkommen att boka dig på visning!

  • Uteplats
  • Energieffektiv
Kasenallén 15, Blåsut, Vänersborgs kommun

Kasenallén 15

Villa
Blåsut, Vänersborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vänersborg
2 595 000 kr
133 m²
5 rum
928 m² tomt

På Kasenallen 15 finner ni detta trivsamma hem som bland annat erbjuder generösa sällskapsytor, tre sovrum med möjlighet till fler och inte minst ett nyrenoverat badrum från 2022. Från köket nås det tilltagna uterummet om över 20 kvadratmeter och i vardagsrummet finns en vacker eldstad för extra mysfaktor och komfort. För den trädgårdsintresserade huserar du här på en mycket trevlig och lummig tomt fylld med vackra blommor, bärbuskar, fruktträd och diverse perenna växter. Notera också att det finns en nyplanterad häck runt delar av fastigheten som inom snart framtid sätter gränsen till en privat och fridfull tillvaro. Vidare nyttjas både ett enkelgarage och ett dubbelgarage. På Kasenallén bor du på promenadavstånd till Vänern och badbrygga samtidigt som du når Vänersborgs centrum, resecentrum och Öxnered tågstation inom 5 minuter med bil. Närhet råder även till både förskola och Blåsut Skola (F-6). Varmt välkommen att boka dig på visning!

Visar alla 8