Skäggebergsvägen 8

Sunne, Sunne Se på karta

2 775 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
8 rum
Boarea
235 m²
Biarea
176 m²
Tomtarea
1 350 m²
Byggår
1923
Driftkostnad
68 987 kr/år

Detta boende passar perfekt för dig som letar efter en rymlig villa och lockas av klassisk sekelskiftescharm. Här finns ett fint och rymligt hus som byggdes 1923 med alla tänkbara detaljer från början av förra århundradet. Husets nedre plan har genomgått en större, smakfull renovering under senare år med nytt kök, nya ytskikt över hela våningen där man ändå bevarat fina detaljer som den vackra kakelugnen i vardagsrummet. De målade trägolven ger huset en härlig karaktär och skapar ett härligt ljus i bostaden. Med en yta om 235 kvadratmeter bor du både bekvämt och stilrent här på Skäggebergsvägen 8. Planlösningen ger möjligheten att använda hela bostaden för en familj eller så kan man som idag, nyttja det som två rymliga lägenheter om 4 rum och kök vardera.

På den stora, lättskötta hörntomten finns utrymmen för aktiviteter och trädgårdspyssel med mindre odlingar. Varmbonat dubbelgarage och varmbonat rum för gäster eller förvaring.

Med ett bekvämt läge i Skäggeberg når du Sunne centrum med massor av fina butiker och restauranger med en kortare promenad och med cykel når du inom tio minuter idrottshallarna och konstgräsplanen vid Fryxellska skolan och likaså Kolsnäsudden med Sunne Sommarland, fin badplats och träningsmöjligheter.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Sunne