Sjöfartsgatan 5

Svartöstaden, Luleå kommun Se på karta

7 495 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
8 rum
Boarea
180 m²
Biarea
147 m²
Tomtarea
980 m²
Byggår
1966
Driftkostnad
45 415 kr/år

Välkommen till Svartöstaden och denna fantastiska arkitektritade suterrängvilla ! Villan är byggd i funkisstil och har ett mycket attraktivt läge med fin utsikt över vattnet och Sandön. Den insynsskyddade tomten har flera uteplatser i bästa sydvästläge, en stor trädäckad altan samt trapp upp till terrasser som nås från både ut- och insidan. Här finns också grillplats och en lekstuga.

Här finns stora umgängesytor, generös takhöjd och fantastiska fönsterpartier. Genomgående har villan påkostade materialval och är fördelad i totalt fyra etager där entréplan erbjuder en öppen och social planlösning med vardagsrum, matrum, kök, och toppmodernt helkaklat badrum. I sutterängplan finns ett allrum med anslutande altan, atelje, två sovrum, tvättstuga, bastu och förråd. Källaren är inredd med bland annat två sovrum.

Genom åren har villan genomgått omfattande renoveringar, bland annat bytt yttertak(2008), 3-glasfönster(2008), fjärrvärme och fiber är indraget.
Dubbelgarage med fjärrstyrda portar och en rymlig garageuppfart med plats för flertal bilar. Villan kommer att överlåtelsebesiktas inom kort.

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Luleå

Kontakta mäklaren

Ida Simonsson

HusmanHagberg Luleå
Mäklare Ida Simonsson, HusmanHagberg Luleå
070-555 44 52