Tomegatan 4

Tomelilla - Centralt, Tomelilla Se på karta

2 995 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
8 rum
Boarea
223 m²
Biarea
42 m²
Tomtarea
423 m²
Byggår
1890
Driftkostnad
55 044 kr/år

Bakom den stilrena fasaden gömmer sig en fantastisk bostad där möjligheterna är många. Öppna den vackra pardörren och stig in hallen där ni möts av en bostad med massor av karaktär. Generös takhöjd, fiskbensparkett, gamla trägolv från slutet av 1800-talet, spegeldörrar, gjutjärnskaminer och mycket mer.
Här finns mycket generösa ytor för den stora familjen eller för den som vill kombinera boende med verksamhet eller arbeta hemifrån.

Till det finns en helt insynsskyddad trädgård där man kan få vara helt för sig själv trots det centrala läget och garage med direkt access till trädgården. Fönsterna mot gatan är ljudisolerade och ger en tystare inomhusmiljö.
Interiört förtrollar huset med sin charm och på entréplan finns stort härligt allrum och matrum i vinkel med en fantastisk Bornholmskamin av gjutjärn från 1920 och kök med ytterligare en gjutjärnsspis och ljus matplats. Här finns tv-rum för hela familjen och ett sovrum där finns möjligheter att exempelvis göra ett bibliotek. I sovrummet finns en gjutjärnskamin från Gjuteribolaget Landskrona och på golvet ligger elegant fiskbensparkett. I hallen finns en toalett byggd 2020.

På övre plan finns fyra sovrum, hall med plats att umgås i och en toalett renoverad 2021 med nya matta och tapeter. Här finns vinklar och vrår för barnen att leka i och sovrummen är ombonade och mysiga med detaljer som platsbyggd säng, synliga bjälkar och fint bevarat trägolv.
I källaren hittar vi badrum med badkar, tvättstuga med klinkergolv och tvättmaskin och snickarrum med snickarbänkar och klinkergolv och fjärrvärmeväxlare från 2014.

Huset är beläget i centrala Tomelilla, som är kommunens centralort. Byn erbjuder den service du behöver i vardagslivet och inom en radie av några hundra meter så finns butiker, biograf, tågstation, kaféer och restauranger. Tomelillas besökare kan ta del av Hasse och Tage-museet och Bo Olsson med sitt välkända utbud av allt från kläder och husgeråd till utemöbler.
Från tåg-och busstationen finns mycket goda pendlingsmöjligheter till Ystad, Malmö, Lund, Kristianstad och Simrishamn.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Ystad

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.