Bergklevet 16

Torslanda - Hästevik, Göteborgs kommun Se på karta

9 950 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
8 rum
Boarea
209 m²
Tomtarea
1 050 m²
Byggår
1999
Driftkostnad
55 124 kr/år

Söker ni fortfarande efter ert nästa drömboende? Nu behöver ni inte leta längre! Här kan vi nu erbjuda er ett unikt läge längst in på en återvändsgata med naturen som närmsta granne. Huset tickar många utav boxarna som tickas skall, mycket gott skick genomgående med en trivsam planlösning, stora sällskapsytor, hållbart tänk med installerade solceller (juni 2022) som minskar er driftskostnader drastiskt, mysiga uteplatser i soliga lägen, trädgård och framförallt möjligheten till den större familjen som efterfrågar många sovrum! Välkomna in i huset, först och främst finns här en gedigen hall med klädkammare invid, direkt därefter ett allrum alldeles perfekt för barnens häng och innanför där finner ni ett stort sovrum med klädförvaring. Följer ni med oss upp så finns här ett väl tilltaget vardagsrum med plats för både sociala sällskap och tv-tittandet. Braskaminen är given under kallare vinterdagar, från vardagsrummet tar ni er ut via dubbeldörrar på husets soliga altan. Här har ni en oas av grönska och insynsskyddad med en vacker mur. Ni har möjlighet att möblera flera olika miljöer för att följa solens alla strålar, sist men inte minst kan ni ta er en dusch i uteduschen och därefter ett dopp i spadbadet. Vidare invändigt erbjuder detta plan er ett fint kök med en inbjudande matplats, tvättstuga och ni ges ett större sovrum, klädkammare och ett helkaklat, stilrent badrum från 2020. Följer ni med oss vidare upp till det översta planet så har ni först ett stort allrum med vy utöver Hästevik och ni ser ut över grannskapet och havet utöver färjeläget vid Lilla Varholmen. På planet finns ytterligare tre sovrum, alla med garderobsförvaring och ett helkaklat badrum med dusch. Utvändigt har ni en mysigt trädgårdstomt och en stor stenlagd parkeringsyta för bilar (billaddare finns), förråd och cykelförvaring erbjuds.

Att bo och leva i Hästevik är en idyll, ni har allt som önskas inom gång och cykelavstånd. Utmärkta förskolor, skolor, busskommunikationer till Göteborgs stadskärna, Amhults centrum med all dess service och sist men inte minst både naturstråk och bad i havet!

Under annonsens dokument finner ni besiktningsprotokoll, energideklaration och frågelista. Varmt välkomna att boka in er till vår visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Torslanda

Kontakta mäklaren

Viktoria Börjesson

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Torslanda
Mäklare Viktoria Börjesson, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Torslanda
0708-56 00 01

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.