Betselvägen 23

Vattmyra, Järfälla kommun Se på karta

9 300 000 kr

9 990 000 kr -7 %
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
8 rum
Boarea
212 m²
Tomtarea
959 m²
Byggår
1956

Patinerad charm i all ära, men om ni värdesätter att slippa ägna fritiden åt renoveringar av hemmet så finn finns här ett hus som totalrenoverats till nyproduktionsstandard under 2021 och 2022. Här bor ni i lugna och familjevänliga Vattmyra på en stor och plan tomt som är som gjord för barn med mycket spring i benen.

Det enda ni behöver göra är att välja vilket kök ni vill ha samt om ni vill ha ett eller två. Sedan är det bara att ställa in era möbler och börja njuta av livet. Som bekant är det första intrycket bestående. Och här är det enbart positivt, i form av en hall, som precis som resten av huset andas nytt, fräscht och smart planering. Oavsett åt vilket håll ni fortsätter er rundtur kommer ni slås av flexibiliteten i planlösningen, de påkostade materialvalen samt den fulländade finishen. Den som vill kan dessutom dela av huset i två separata delar. Hur just ni ska disponera huset är det endast er fantasi som sätter gränserna för. Klart är i alla fall att det inte är ofta det kommer ut hus med möjlighet till två kök och upp till åtta sovrum. Så har ni letat länge så är det här nu och har ni precis börjat leta har ni världens tur,

På kort promenadavstånd har ni skolor, förskolor, kommunikationer samt Järvafältets naturreservat. Och några minuter bort med bil har ni Barkarby handelsplats med ett fantastiskt utbud av butiker och restauranger.

Välkomna till ett hem som kräver minimalt med fix och ger maximalt med trivsel. Välkomna till Betselvägen 23.

Läs mer hos mäklaren
Mäklarringen Järfälla

Kontakta mäklaren

Karolina Asplind

Mäklarringen Järfälla
Mäklare Karolina Asplind, Mäklarringen Järfälla
0760-06 23 00

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.