Sandåsvägen 20

Viken, Höganäs kommun Se på karta

9 995 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
8 rum
Boarea
255 m²
Biarea
103 m²
Tomtarea
1 116 m²
Byggår
1995
Driftkostnad
59 402 kr/år

Med fint insynsskyddat läge alldeles ovanför fäladen och stranden ligger denna mycket välplanerade och generöst tilltagna villa med härlig utsikt över Öresund och Danmark.

Detta gedigna hus stod klart 1995 och har nu liksom då verklig potential. Passar alldeles perfekt för den stora eller lilla familjen som uppskattar möjligheterna som erbjuds. Här finns stora ytor, planlösning med flera olika avdelningar och ett övre våningsplan som verkligen tar för sig. Stor tomt med lite högre läge vilket ger insynsskyddad trädgård och vidunderlig utsikt.
Bottenplan inrymmer rymlig hall, kök och allrum i halvöppen planlösning och magnifik utsikt. Våningsplanet inrymmer även ett vardagsrum med platsbyggd förvaring, två sovrum, två badrum, skafferi och grovkök/tvättstuga med groventré från entrésidan.

Övre plan är planerat som en separat avdelning. Perfekt som sovavdelning, för de lite större barnen, som generationsboende eller som gästavdelning.
Här finns ett underbart allrum öppet upp i nock med synliga takbjälkar. Gjujärnskamin och utgång till stor inbjudande terrass med glasräcke. Hänförande utsikt över hav och land. Våningsplanet är inrett med ett mindre kök med bardisk, 3 sovrum och badrum med tvätt. Här saknas inget för att familj och vänner skall ha det trivsamt vid kortare eller längre besök.
Här finns även ett spännande sovloft att inreda efter tycke och smak.

Källaren är mycket välplanerad och rymlig. Här finns utöver generösa förvaringsytor, ett rum med fönster och tillhörande badrum. Utgång till trädgården på husets baksida. Carport för två bilar.

Fastigheten är centralt belägen i Viken endast ett hundratal meter från stranden och hav, en liten gångtunnel leder ner till fäladen så man slipper gå över vägen. Underbara Viken erbjuder det mesta man kan önska sig för ett liv med massor av livskvalité - vacker natur, en liten hamn, ett underbart bageri, ett flertal krogar, service, skola 1-9 och bra kommunikationer. https://viken.se/

Varmt välkommen med din intresseanmälan!

Läs mer hos mäklaren

Kontakta mäklaren

Christina Larsson

Valvet Mäklarfirma i Helsingborg AB
Mäklare Christina Larsson, Valvet Mäklarfirma i Helsingborg AB
0729-62 16 16