Storgatan 54

Vingåker, Vingåkers kommun Se på karta

1 475 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
8 rum
Boarea
170 m²
Biarea
7 m²
Tomtarea
728 m²
Byggår
1891
Driftkostnad
45 680 kr/år

Välkommen till detta hus byggt 1891, beläget på en central plats och med fantastisk potential! Huset är rymligt och har flera bevarade detaljer som ger känsla och karaktär.

När du kommer in i huset möts du av en välkomnande veranda med träpanel på väggarna. På nedervåningen finns ett stort kök med gott om plats för matlagning och umgänge. Golvvärmen ger en behaglig värme under de kalla månaderna och ger en modern touch till huset.

Huset har flera mysiga eldstäder som sprider en varm och hemtrevlig atmosfär. Perfekt för att tända upp på en kylig höstkväll och koppla av med en bok eller en film.

På övervåningen finns flera rymliga rum som ger möjlighet till en flexibel planlösning. Här finns även utrymme för en eventuell andra badrumslösning.

Garaget ger extra utrymme för förvaring och bil. Trädgården har potential för en härlig utomhusmiljö med plats för lek, avkoppling och trädgårdsarbete.

Även om huset behöver lite renovering, ger det fantastiska förutsättningar att skapa ett personligt och unikt hem med modern komfort. Här finns det möjlighet att sätta din egen prägel och skapa ditt drömhem!

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Katrineholm/ Vingåker

Kontakta mäklaren

Johan Fager

Fastighetsbyrån Katrineholm/ Vingåker
Mäklare Johan Fager, Fastighetsbyrån Katrineholm/ Vingåker
072-145 45 99

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.