Norra Blågrundsvägen 15

Sörmjöle, Umeå kommun Se på karta

2 245 000 kr

Bostadstyp
Vinterbonat fritidshus
Upplåtelseform
Annat
Boarea
99 m²
Biarea
24 m²
Tomtarea
2 000 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1971
Driftkostnad
16 261 kr/år
Arrende
10 164 kr/år

Upptäck förtrollande sommardrömmar vid havet! Denna stuga på Norra Blågrundsvägen 15, som är beboelig året runt, utgör den perfekta fristaden för dig som känner en innerlig dragning till naturen och det salta havet. Inbäddad i ett förtjusande och eftertraktat stugområde, presenterar denna vinterbonade stuga en enastående chans att omfamna det allra bästa av både sommar och vinter. Med det glittrande havet i öster och en gemytlig vik i väster, komplett med egen båtplats, blir detta ditt sanna havsparadis.

Med tillräckligt utrymme för att rymma flertalet sovande gäster, är detta boende perfekt för att välkomna familj och vänner till minnesvärda stunder tillsammans. Den charmiga huvudstugan utstrålar en inbjudande atmosfär med genomtänkt utnyttjande av kvadratmetrarna, generösa sällskapsytor och stora fönster som släpper in det naturliga ljuset. I det inglasade uterummet kan du njuta av milda sommarkvällar medan du följer den bedårande solnedgången när den sjunker ner mot horisonten.

Gäststugan utgör en perfekt plats för att ge dina besökare en komfortabel tillflykt med egen integritet. Här kommer dina gäster känna sig precis som hemma.

Området i sig är en paradisisk dröm för älskare av naturen. Utforska den förtrollande naturen längs kusten eller våga dig ut på en uppfriskande simtur i det kristallklara vattnet. För de som lockas av båtlivet finns chansen att förtöja i den skyddande viken. Med närheten till en egen båtplats är äventyren längs den bedårande kustlinjen alltid inom räckhåll.

Ge dig själv möjligheten att äga denna sommaroas vid havet och upptäck alla skatter som detta fantastiska hem har att bjuda på.

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Umeå

Kontakta mäklaren

Tobias Sandström

Fastighetsbyrån Umeå
Mäklare Tobias Sandström, Fastighetsbyrån Umeå
0722037795
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas